Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SL; Fenerbahçe - Beşiktaş | 19 Agu | 20:00

Llama

Öne çıkan mesajlar

Genel olarak eğlendim izlerken bi gsli olarak.

İlk yarı maç kalecilerin sakatlanmaları falan çok soğudu.İlk 20dakika bjk iyi başlasa da 20-45 arası fener ezdi.Niang maç boyunca çok fazla gol pozisyonu kaçırdı bi an summon guiza dedirtti.

İkinci yarı fb pozisyonlara girse de bjkyi daha etkili buldum.Q7 göze hoş gelen futbol oynuyo tıpkı geçen sene keitada olduğu gibi hakikatten o adamı izlemek büyük bi zevk.Nihat berbattan daha kötü oynamayı başardı.Artık bittiğini gösterdi.Bobo'nun ben geç oyuna alındığını düşünüyorum.

Hakemi iyi bulmadım ben.Penaltıyı tartışmaya gerek yok zaten.

Maçın hakkı beraberlikti ve hakkını buldu.2 takımı da tebrik ediyorum güzel maçtı.

En güldüğüm anlar deli ibonun emekleyerek hakanın yanına gitmesi,Selçuğun pas atayım derken taca atması ve toramanın hücumdayken bi defans oyuncusu gibi vurduğu kafaydı.. :D
Sosyal ağlarda paylaş

Fenerbahçe gayet iyi oynadı. üzerimizdeki ölü toprağına rağmen izlediğim isteksiz maçların tümünden daha iyiydi. beşiktaş görmiyeli yetenek düşmanı, fiziğe dayalı futbolunu biraz düzeltmiş. quaresma ve guti renk katmış, yakışır.

çok pozisyon bulduk farka gidebilirdik olmadı. Alex küstürülmemeliydi, Aykut Reis'in istifasını beklerdim açıkçası.

üşüyoruz Vamos Bien.
Sosyal ağlarda paylaş

aynen öyle anca bala göte gol attıktan sonra ileriye çıkmak akıllarına geliyo 2. yarıdaki gibi olurdu yoksa bütün maç fb yarısahasında.
Santosda bir işe yaramıyo onun yerine caneri koyup solda stoch sağda dia koşturup dursaydılar fena mı olurdu ikisini aynı maçta oynatmıcaksan niye aldın.
stochun okadar peşinden koştum diye ballandıra ballandıra anlatıyodu ama derbi maçta oynatmıyo böyle bişey olabilirmi yaa
gol atıp rahat rahat devam etmek varken baroni ne gökhan ne abi
biz mi öğreticez futbolu :P
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Beşiktaş'ın ve Fenerbahçe'nin zorunlu değişiklikleri olmasa daha farklı olabilirdi maç, mesela Bobo daha erken girebilirdi ya da Stoch'u alabilirdi Fener

Fenerbahçe'nin zorunlu değişiklikleri derken ?

Bence FB yi ya da Aykut Kocaman ı zorlayan bir durum yoktu , her zamanki gibi kendi kendini zora soktu.

Schüster için durum vahimdi tabi , 2 değişiklik maçın çok erken dakikalarında sakatlığa gitti , ve sağ beksiz kaldı
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:

oldun said:

aktiftablet said:

, arada FBnin bir iki kontrası oldu.

sen macı izlemdin heralde file oluyorduk azdaha. Devekusu gibi davranmanın anlamıyok adamlar ezdi. Sadece yıkamadı

Kim nasıl ezmiş yahu? FBnin üstün olduğu tek istatistik top kaybı :D

Şu istatistiklerden sonra Fenerbahçeliler hiçbir şekilde ezdik diyemez zaten, bir tane olumlu istatistikte geçememiş Beşiktaş'ı,

Ayrıca insanları azdırmak için değil ama mantıklı bir yorum olarak şunu söyleyebiliriz ki, Fenerbahçe'yi bu maçta Saraçoğlu atmosferi ve şans kurtardı.

Beşiktaş'ın erkenden iki oyuncu değişikliği yapmak zorunda olması, Schuster'in oyuna müdahale etmesini hatta takımı ateşleyecek taze değişiklikleri yapmasına engel oldu. Yapılan tek değişiklik Bobo, zaten oyuna farklı bir boyut kazandırdı ve bir penaltı kazandırarak oyunu değiştirdi. Değişiklik haklarının ikisi de olsaydı, Necip-Holosko gibi oyuncuların oyuna sonradan girmesiyle Beşiktaş, Fenerbahçe'yi gerçekten yenebilirdi de

Fenerbahçe çok kötü oynarken Hakan Arıkan'ın hatasıyla bulduğu basit bir golle çok havaya girdi ve organize olmaya başladılar lakin gol bulamadılar. Fenerbahçe'ye resmen golle can geldi, fakat kullanamadılar. Ben bir ara Fenerbahçe'nin oyunu karşısında adamların farka gideceğini bile sandım.

Özellikle ikinci yarı Fenerbahçe hiçbir şey yapmadı. Yapmadı diyorum çünkü yapmak için hiçbir çaba göstermedi. Skora yatıyorlar desen yatmadılar bence ama birşeyler eksik takımda, yardımlaşma yok vs. Aksine Beşiktaş, yarıya düzenli bir oyunla başlayıp sonlara doğru tempoyu iyice arttırdı. Schuster'in korkusuzca Aurelio'yu çıkarıp forvete takviye yapması ise aslında Fenerbahçe'nin durumunu fazlasıyla özetliyor.

Quaresma yine hareketleriyle milleti çoşturdu ama bazı pozisyonları gerçekten harcadı. Sol çizgiden içeri girdiği bir pozisyon vardı, düşündü düşündü ne yapsam vs. diye ki orada şut çekse ciddi tehlike olacakken pas vermeyi seçti, pozisyon öldü vs.

Guti çok çok iyiydi, ama bence sahanın kahramanı yine İbrahim Üzülmez'di :D Adam tek, hayatında ilk defa sağ bek oynuyor, üstelik bu bir Fenerbahçe maçı ve o kanadın savunma hattında hiçbir hata yapmıyor. Ha bazen orta açmaya vs. çalıştı ama sol ayakla sol kanattan orta çekemeyen adamın sağdan çekmesini bekleyemezdik :) Yine de harika oynadı adam, 36 yaşında belki de kariyerinin 1-2 yılında adam parladı resmen

Beşiktaş her yönüyle Fenerbahçe'den daha iyiydi ama şans gerçekten eksikti. Yine de kısıtlı imkanlarla oynanan futbol beni fazlasıyla tatmin etti. Rövanşta İnönü'de bunun acısı çıkar bir terslik çıkmazsa çünkü Fenerbahçe gerçekten çok kötü, yıllardır olmadığı kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...