_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 ben de bitiremedim ya hehe sinir stres yapıyo valla oyun. ama dark souls çıkıcak yine alıcam aynı şekilde bitirmeden bırakıcam muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=s7U-a9pJtHQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 çık artık lan geçen demonsu oyniyim dedim yine ama bi kere bitirdiğim oyunu 2. defa oynayamıyorum anasını satim.nerde ne oldugunu bilince hosuma gitmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 of elemanın beacon firedan kalkıp arkasını dönmeden HADİ EYVALLAH çektiği sahne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 demon's souls'un gameplay kaç saat, ortalama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2011 bende bi karakter 40 saatten fazla oldu daha bitmedi normal game 2.ci karakter 30 küsür saatte ondada daha bitmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2011 epic tek kelime ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=eqaysjKcw-g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 yine tower knight tarzı bişi koymuşlar göt korkusundan 2 saat beklicem ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 http://i53.tinypic.com/21japg5.jpg mybodywasnotready.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 np, çıkarız kulenin tepesinden ok spamleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 E bu ne demon souls un aynısı lan bu? hayır alıp oynicam da komik geldi sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 http://preparetodie.com/en/ minigame var runelarla bitirene oyun içi ot falan vericekler herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 minigame'i bulana kadar bitti oyun, arghhh can basın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2011 browserı incognito açıp tekrar deniyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldueren Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 From Software tarafından geliştirilip, Namco Bandai tarafından dağıtımı üstlenilen RPG oyunu Dark Souls'un çıkış tarihi belli oldu. PS3 ve X360 platformları için geliştirilen yapım, 4 Ekim'de Kuzey Amerika'da, 7 Ekim'de de Avrupa'da raflarda olacak. Japonya çıkış tarihi ise, 15 Eylül olarak belirlenmiş. E3 2011 Trailer'ı. Yine muhteşem bir oyun bekliyor bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Regionlar tek playthroughda yeterince xp versin başka bir şey istemiyorum ya, demon's souls'da sonraki region'ın bosslarına ya da special moblarına yetecek kadar gelişmek için gereken xp'yi toplayacağım diye aynı regionı 4-5 kez oynamak beni oyundan soğutmuştu. Zor yapın eyallah da saçma yapmayın yani, aaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 eylül/ekim ayı 8 tane almam gereken oyun çıkıyor,battım resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 nileppezdel said: Regionlar tek playthroughda yeterince xp versin başka bir şey istemiyorum ya, demon's souls'da sonraki region'ın bosslarına ya da special moblarına yetecek kadar gelişmek için gereken xp'yi toplayacağım diye aynı regionı 4-5 kez oynamak beni oyundan soğutmuştu. Zor yapın eyallah da saçma yapmayın yani, aaaöyle bişey yok ki ben sadece 3 4 kere 4-2 nin başındaki reaper ı farmladım o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Ya valla ben mi yetemiyorum diye guide'a baktım, orada da farmlayın şu büyüyü alın bunu alın bıdı bıdı bişeyler diyordu kafayı yedim yani, ayrıca mario gibi ölünce bölümün başından başlatması da ayrı bir kıllık sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 adam gibi counterattack / backstab yapmayı ögren bi de 4-1 de bi kılıç var katanalı iskeletin arkasında onun ninjala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 nileppezdel said: Regionlar tek playthroughda yeterince xp versin başka bir şey istemiyorum ya, demon's souls'da sonraki region'ın bosslarına ya da special moblarına yetecek kadar gelişmek için gereken xp'yi toplayacağım diye aynı regionı 4-5 kez oynamak beni oyundan soğutmuştu. Zor yapın eyallah da saçma yapmayın yani, aaa yetememişsin. normalde lvl1 ile tutorial boss bile kesiliyor. O yüzden lvl sınırlaması yok boss kesebilmen için. istersen lvl 1 oyunu bile bitirebilirsin. bunun önünde engel yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 muhteşem olmuş trailer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 trailer hakkaten adamlar yine rahatsız bir oyun yapmışlar kafadan 100 saatim gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldueren Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Yeni gameplay videosu. Oyun, dövüş sistemi itibariyle DS ile çok benzerlikle taşıyor gibime geldi. Zaten harika olan dövüş sistemine birkaç animasyon daha ekleyerek iyice güzelleştirmişler. Sadece büyüler hakkında bilgi vermiyor combat. O da tahmin ediyorum zamanla açığa çıkacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar