Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dark Souls (Demon Souls 2)

mani

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...

From Software tarafından geliştirilip, Namco Bandai tarafından dağıtımı üstlenilen RPG oyunu Dark Souls'un çıkış tarihi belli oldu. PS3 ve X360 platformları için geliştirilen yapım, 4 Ekim'de Kuzey Amerika'da, 7 Ekim'de de Avrupa'da raflarda olacak. Japonya çıkış tarihi ise, 15 Eylül olarak belirlenmiş.

E3 2011 Trailer'ı. Yine muhteşem bir oyun bekliyor bizi.

Sosyal ağlarda paylaş

Regionlar tek playthroughda yeterince xp versin başka bir şey istemiyorum ya, demon's souls'da sonraki region'ın bosslarına ya da special moblarına yetecek kadar gelişmek için gereken xp'yi toplayacağım diye aynı regionı 4-5 kez oynamak beni oyundan soğutmuştu. Zor yapın eyallah da saçma yapmayın yani, aaa
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Regionlar tek playthroughda yeterince xp versin başka bir şey istemiyorum ya, demon's souls'da sonraki region'ın bosslarına ya da special moblarına yetecek kadar gelişmek için gereken xp'yi toplayacağım diye aynı regionı 4-5 kez oynamak beni oyundan soğutmuştu. Zor yapın eyallah da saçma yapmayın yani, aaa
öyle bişey yok ki
ben sadece 3 4 kere 4-2 nin başındaki reaper ı farmladım o kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

yetememişsin. normalde lvl1 ile tutorial boss bile kesiliyor. O yüzden lvl sınırlaması yok boss kesebilmen için. istersen lvl 1 oyunu bile bitirebilirsin. bunun önünde engel yok yani.
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni gameplay videosu.

Oyun, dövüş sistemi itibariyle DS ile çok benzerlikle taşıyor gibime geldi. Zaten harika olan dövüş sistemine birkaç animasyon daha ekleyerek iyice güzelleştirmişler. Sadece büyüler hakkında bilgi vermiyor combat. O da tahmin ediyorum zamanla açığa çıkacaktır.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...