knox Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 http://darksoulswiki.wikispaces.com/Online
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 ahaha iptal ettim şiparişi, içime hiç sinmiyordu zaten vs. parasını gerip alıp arkham city'e aktardım hemen, bari önce demons souls alayım bitireyim, bir ara dark souls akarız.
knox Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 çık uleyn,bf3 beta falanda kesmiyor,bu oyun lazım bana istiyorum abi!
Red Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 oyunun keyfi knightta ya ben yine nayt oynarım muhtemelen.o armor ile atılan yavaş taklalar sdfs
knox Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 7 ekim cumaya geliyormuş,shopto'dan aldım oyunu 5 ekim gibi gönderse araya haftasonu giriyor offfffffff tukendim...
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 PSN Store'dan alamiyor muyuz oyunu useniyorum tukkana gitmeye de... Hatta genel olarak , bir sekilde downloadable alamiyor muyuz bu oyunlari box mox umrumda degil pek ?
knox Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 dark souls satılmıcak psn'de. yeni-kaliteli oyunlar genel olarak satılmıyor psn'de diyim.
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Hmm yarin usenmezsem gider alirim artik madem 4 ekimde cikiyor demis site. Psn store da kalbimi kirdi ayrica.
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 gamespot 9.5/10 vermiş ign de 9/10 yanlız ignnin tek eleştirdiği nokta zorluğu ve oyunu oynayan o kadar kötü oynuyordu ki zuma oynasa zor gelirdi meh gider me3 ile skyrime 10/10 verirler bu kafayla
Red Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 zor olsun ya imkansız olsun demons souls serisi tarzından cıkarsa konsolu bırakırım sdfs
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 ign dediğin site puan verme sebebi olarak oyunun epik olmasını öne süren, puan kıracaksa da "çooook zoooor" muhabbeti yapan bir site zaten. Oyunun zor olmasının konseptin kendisi olduğunu anlamaya yetebilmişler, ona dua etcen asıl.
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 zor diyen kadın boss karşısında potion içmeye çalışıp dmg yedikçe yenisini içip ölen sonra da OMG BOSS TOO HARD diyen bir kadın aynı kadın asansördeki hayvan gibi kan izlerine dikkat etmeden dümdüz asansöre binip, yerdeki kocaman patlama izine veya yanmış cesetlere dikkat etmeden elini kolunu sallıya sallıya merdiven çıkıp, yaratık görene kadar kalkanını kaldırmayıp ölüncede OMG INSTAGIB TRAP SO UNFAIR diye zırladı 24 hour live streamde ne desem boş yani
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 halbusi Kaede'yi koyacaklardı orda, üfi
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Shopto ön sipariş verenlerin oyunlarını göndermeye başlamış, haberiniz olsun. Benimki yolda.
knox Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 ééé benim siparişte bir değişme yok,hani parasınıda ödedik o kadar...piskopata bağlatmasınar şimdi ama...
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Kaede said: zor diyen kadın boss karşısında potion içmeye çalışıp dmg yedikçe yenisini içip ölen sonra da OMG BOSS TOO HARD diyen bir kadın aynı kadın asansördeki hayvan gibi kan izlerine dikkat etmeden dümdüz asansöre binip, yerdeki kocaman patlama izine veya yanmış cesetlere dikkat etmeden elini kolunu sallıya sallıya merdiven çıkıp, yaratık görene kadar kalkanını kaldırmayıp ölüncede OMG INSTAGIB TRAP SO UNFAIR diye zırladı 24 hour live streamde ne desem boş yani ya kadın denmiş zaten, açıklamaya gerek yok
knox Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Red said: oyunun keyfi knightta ya ben yine nayt oynarım muhtemelen.o armor ile atılan yavaş taklalar sdfs red,senin oyunda bir gelişme varmı ? postalamışlar mı
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 benim oyun yolda cumaya kadar gelse bari.
Öne çıkan mesajlar