knox Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 http://darksoulswiki.wikispaces.com/Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 ahaha iptal ettim şiparişi, içime hiç sinmiyordu zaten vs. parasını gerip alıp arkham city'e aktardım hemen, bari önce demons souls alayım bitireyim, bir ara dark souls akarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 çık uleyn,bf3 beta falanda kesmiyor,bu oyun lazım bana istiyorum abi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 geçmiyor zamaaaan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Knight mı, Cleric mi oynasam acaba :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Knight her türlü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 oyunun keyfi knightta ya ben yine nayt oynarım muhtemelen.o armor ile atılan yavaş taklalar sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 7 ekim cumaya geliyormuş,shopto'dan aldım oyunu 5 ekim gibi gönderse araya haftasonu giriyor offfffffff tukendim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 PSN Store'dan alamiyor muyuz oyunu useniyorum tukkana gitmeye de... Hatta genel olarak , bir sekilde downloadable alamiyor muyuz bu oyunlari box mox umrumda degil pek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 dark souls satılmıcak psn'de. yeni-kaliteli oyunlar genel olarak satılmıyor psn'de diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Hmm yarin usenmezsem gider alirim artik madem 4 ekimde cikiyor demis site. Psn store da kalbimi kirdi ayrica. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 4 ekim us yalnız 7 ekim eu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 evet us'teyim ben zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 gamespot 9.5/10 vermiş ign de 9/10 yanlız ignnin tek eleştirdiği nokta zorluğu ve oyunu oynayan o kadar kötü oynuyordu ki zuma oynasa zor gelirdi meh gider me3 ile skyrime 10/10 verirler bu kafayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 zor olsun ya imkansız olsun demons souls serisi tarzından cıkarsa konsolu bırakırım sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 ign dediğin site puan verme sebebi olarak oyunun epik olmasını öne süren, puan kıracaksa da "çooook zoooor" muhabbeti yapan bir site zaten. Oyunun zor olmasının konseptin kendisi olduğunu anlamaya yetebilmişler, ona dua etcen asıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 zor diyen kadın boss karşısında potion içmeye çalışıp dmg yedikçe yenisini içip ölen sonra da OMG BOSS TOO HARD diyen bir kadın aynı kadın asansördeki hayvan gibi kan izlerine dikkat etmeden dümdüz asansöre binip, yerdeki kocaman patlama izine veya yanmış cesetlere dikkat etmeden elini kolunu sallıya sallıya merdiven çıkıp, yaratık görene kadar kalkanını kaldırmayıp ölüncede OMG INSTAGIB TRAP SO UNFAIR diye zırladı 24 hour live streamde ne desem boş yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 halbusi Kaede'yi koyacaklardı orda, üfi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Shopto ön sipariş verenlerin oyunlarını göndermeye başlamış, haberiniz olsun. Benimki yolda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 mortal la takas go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 ééé benim siparişte bir değişme yok,hani parasınıda ödedik o kadar...piskopata bağlatmasınar şimdi ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Kaede said: zor diyen kadın boss karşısında potion içmeye çalışıp dmg yedikçe yenisini içip ölen sonra da OMG BOSS TOO HARD diyen bir kadın aynı kadın asansördeki hayvan gibi kan izlerine dikkat etmeden dümdüz asansöre binip, yerdeki kocaman patlama izine veya yanmış cesetlere dikkat etmeden elini kolunu sallıya sallıya merdiven çıkıp, yaratık görene kadar kalkanını kaldırmayıp ölüncede OMG INSTAGIB TRAP SO UNFAIR diye zırladı 24 hour live streamde ne desem boş yani ya kadın denmiş zaten, açıklamaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Red said: oyunun keyfi knightta ya ben yine nayt oynarım muhtemelen.o armor ile atılan yavaş taklalar sdfs red,senin oyunda bir gelişme varmı ? postalamışlar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 benim oyun yolda cumaya kadar gelse bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar