Llama Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Silphatos said: tüm uefa boyunca beşiktaş'ı şifresizden mi verecek şimdi bunlar? öyle deniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Red said: şu dsmarta laf ediliyor ya anlamıyorum hiç lig tv olmasa digiturke 3 lira verilmez Yıllarca lig TV'siz Digiturk kullandık, son derece de memnunuz valla ailecek. Film kanalları, salonları falan gayet başarılı verilen paraya kıyasla. Zaten 3 lira değil 10 lira veriyosun bisürü filmdi kanaldı ne ararsan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 BiTcH_oFBaT said: CthuLhu said: valla lig tv olmasa yüzüne bakmam digiturk'un. çok yavaş makinesi aşırı yavaş hatta. bizimkide öyle de artık vestel'e geçtiler. o makneler baya iyi?ben daha bi ay önce aldım valla işte ilk lig maçından önce diyim daha doğrusu. onalr verdi makineyi kanalı açıyorsun 10 sn siyah ekran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Ben çıktığından beri digi kullanıyorum daha öyle bir sorun olmadı, sana gelen teknik ekip yeto olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 bana gelen ekip yetoysa daha kötü. dsmartı ben kendim liseli halimle kurdum da sorunsuz çalıştı yıllarca digiturk'u ekip kurduğu halde böyleyse abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 kadro Rüştü Reçber, Hakan Arıkan, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Necip Uysal, Nihat Kahveci, Quaresma, Ernst, Tabata, Nobre, Bobo, Aurelio, Ferrari, Ekrem Dağ, Holosko, Guti, Zapotocny ve Hilbert. abi lütfen rüstü oynamasın,lütfen :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Beşiktaş bayaa yedek bi kadroyla çıkıcak gibi, hanikaplı olmasa da normal bi galibiyet alırlar gibi ama yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 ilk 15 dk işlerini bitiririz cska 2 yarıya cıkamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 PZero abi böyle konuşma lütfen, sen ne zaman iddialı konuşsan bjk yeniliyi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 ilk yari 1 mac sonucu 2 olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 bjkden yarı final bekliyorum yarı final altı bi durum başarısızlık kabul edilmeli bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 yedeklere bak. Rüştü, Quaresma, Bobo, Nihat, İbrahim Toraman, Necip, Aurelio.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Llama said: Silphatos said: tüm uefa boyunca beşiktaş'ı şifresizden mi verecek şimdi bunlar? öyle deniyor süpermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 yenmemiz lazim oyle ya da boyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 bobo quarejma alir bunu. yoksa boyle biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 takım güzel oynadı ama bi agırlık var sanki hepsinin üstünde takım yavaş geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 forvet yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 nobre hilbert yerine acil q7 bobo lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 abi şu nobreye üvey evlat muamelesi yapmayın gözünüzü seveyim. ben seviyorum nobreyi ne güzel takılıyo işte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 nobre iyi de holosko ile hilbert hiçbişi yapmadı. Tabata da halısahada oynasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 digiturku alip sadece futbol kanali olarak lig tv izleyip sonra gotu boklu dsmarti allah yapan zihniyete soruyorum. premier ligi nereden izliyosunuz siz. yoksa benim icin tsl, bank asya ve arada sifreye girmezse isp ve italya ligi yeter mi diyosunuzsiz degilmisiniz gecen sene burada dsmarta ana baci soven, sonra gelip dsmart ALLAH YA BABO dyosunuz. paraniz yoksa digiturk baglatin faturayi fax edin ben oderim ya da susun fakirseniz fakirliginizi bilin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 ahahahah bune lan ahaha süper :D kim burda dsmart demiş :D gel yavrum sana istediğin takımın kombinesini alacam vip den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Red said: şu dsmarta laf ediliyor ya anlamıyorum hiç lig tv olmasa digiturke 3 lira verilmezal bebegim. saol bu arada kombine teklifin icin ama is yogunlugu olmasa ben kendim alirdim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 adam haklı digiturk para etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Digiturkten gayet memnunum ve lig tv falan yok evde yani renkler ve zevkler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar