ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 nerede bulabilirim acaba istanbulda yani bakıyorum pek yok saçma sapan şeyler var hep http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs538.snc3/30529_405995886442_685296442_5008213_5067482_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 köylere bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 jeff bridgesa sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 gap mavi ltb bunlarda türevleri olacaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biotar Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Bende var bir tane de bir alışamadım giymeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 ya ben bide sade arıyorum üzerinde yazı logo tarzı hiç birşey olmamasından yanayım sanki anane yada babanne örmüş gibi olacak eğer ben örebilirim yada tanıdığım var bu işle uğraşan diyen varsa parası neyse anlaşabilirizde tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 o zaman semp pazarına git genlede semp pazarlarında ören teyzeler oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 "semp" benmak "semt" olacak o.. hayır p ile t arasında dağlar kadar fark var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 anne örer bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 BabacumMostors said: "semp" benmak "semt" olacak o.. hayır p ile t arasında dağlar kadar fark var ne yalan söyleyeyim okurken direk semt diye okudum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 bakınca bende özendim şimdi. izmire gidince alayım bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 özentilik yapmayalım lütfen şaka bir yana gerçekten çok güzel ve rahat olur evde otururken yada dışarıda bile giyilesi bir hırka kız bile tavlanır bunlarla starbucksa bu hırka ile otur eline bir kitap al, akşama kadar 2 kahve iç 10 lira hesap öde 3 tane kız tavlarsın bu hırka ile kız tavlamanın faturası size 10 lira + kitap ücreti kitabıda bi kütüphaneden kiralarsak sadece 10 liraya gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 off aynen aynen johhy deep gözlüklerinden de var bende. kipa starbucks'a otursam, en az 2 kız gelir rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 levista filan vardı zamanında. ama bu tip şeyler az çıkıyor ve hemen bitiyor nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Çetinkayada vardı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Kız gelmesini bekleyen erkekler, offff. Homo musunuz, atın sırtınıza götürün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 önemli olan hırka değil, o hırkanın içini jeff abim gibi doldurmaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 kızımı atalım sırtımıza hırkayımı anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 ihavetwoproblem said: kız bile tavlanır bunlarla starbucksa bu hırka ile otur eline bir kitap al, akşama kadar 2 kahve iç 10 lira hesap öde 3 tane kız tavlarsın bu hırka ile kız tavlamanın faturası size 10 lira + kitap ücreti kitabıda bi kütüphaneden kiralarsak sadece 10 liraya gelir. ehehahah http://news.knitting-info.ru/_images/knit/galery/296/296769.jpg :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 bu hırkadan değil benim istediğim mal mal mısın kardeşim mal mal hareketlerde bulunma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 hırka güzelmiş. belki pull and bear'da buna benzer hırkalar görebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 biliyorum ya bu olmadığını. gugılda dediğin gibi hırka arıyodum bunu gördüm elindede gazete var, tarif ettiğin adam geldi aklıma güldüm. dalga gecmek icin koymadım yani yanlis anlama. css mağazalarında olabilir o hırkalardan. o tarz seyler satıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 xunn said: Kız gelmesini bekleyen erkekler, offff. Homo musunuz, atın sırtınıza götürün. ahmet kaşınıyosun ya ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 ben o hırkayı giysem var yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 ihavetwoproblem said: özentilik yapmayalım lütfen şaka bir yana gerçekten çok güzel ve rahat olur evde otururken yada dışarıda bile giyilesi bir hırka kız bile tavlanır bunlarla o hırkayla uzun bürümcek etek giyip ezginin günlüğü dinleyen kızları bile zor tavlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar