xunn Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Theridone said: ibneler! Eyvah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 dasaaa said: İşiniz Tekirdağ'da değil de İstanbulda olsun. Sabahları saat 5'te kalkmak zorunda kalın, toplu taşıma ile gidecekseniz deli gibi koşun zaten.. e bi de ofiste yaparsınız anca kahvaltıyı çünkü tüm vaktiniz yola gidecek. Son 10 senenin 8 senesinde işim Tekirdağ'da. Evim Bahçelievler'de. Haftanın 6 günü gidip geliyorum. Ailemle kahvaltı keyfini yıllardır sadece Pazar günleri veya bayramda seyranda, yıllık iznimde yaşıyorum. Midem biçimsiz ve dengesiz beslenmeden harap. Günde ortalama 4 saatim sadece Çerkezköy-Çorlu'ya gidip gelmekle geçiyor. Yok...Ben kesin Ege veya Akdeniz'e yerleşmeliyim. Hayat benim yaşadığım değil sanırım. Yok yok, eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 ulan 19:30'dan beri uyuyorum, makinada çamaşırlar vardı aklımın köşesinde hep onlar olduğundan uyandım. şimdi astım onları sabaha kadar uyku yok bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Gel bi aazına vurayım bayıltayım sabaha anca ayılırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2011 bayılmayıp karşılık verirsek kavga çıkmasın ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Kürekle vuracağım merak etme ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 cimrilik edip şu işlemcinin fanını değiştirmedim,bu stok fanı yapan o ellerin,aklın taaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 mesafeler diyorsunda hangı mesafelerden bahsedıyorsun söyle bakalım bana sevmeye engelmi mesafeler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 UYKU DÜZENİMİ KAZAYLA DÜZELTTİM. ÇOK İYİYİM. OF NE İYİYİM YENİ KALKTIM KAHVALTI YAPIYORUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 bütün gece uyuyamadım, şimdi kahvaltı yapıyorum derse gidicem, ne iyiyim sorry caps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2011 wastyrx said: Kürekle vuracağım merak etme ^_^ abi yazdığım posttan 15 dakika sonra uyudum, ve 12:00'de kalktım jbasfas. ayıoğluayıyım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Madem bu kadar güzel rüyasın yarısında bitme. Build-up yine deliverlamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 rüyanda kuş mu kalkmadı nooldu? O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 intikam soğuk yenen yemektir. decoy octopus gibi master of disguise modunda yardırmaya başladım karıya. ağıma düşürdüm mü gelsin egolar, yutilitiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Onunu gibi kulakları da kesicen inşallah. http://images.wikia.com/villains/images/5/57/Mgs-decoy-octopus.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Bu sene üniversitede 4. sınıftayım bitmesin uzasın önemli degil, yazlıgımız var o satılsın paraları ancak borçlara falan yetsin önemli degil, herhangi bir sahip olduğum eşya yokolsun bozulsun parçalansın önemli degil. Sadece tek istedigim ki çok büyük rahatsızlık geçirmedim çok şükür ama şöyle bi 5-10 sene hiç bir sağlık sorunu en basit grip bile olmadan hiç bir doktor ihtiyacı olmadan turp gibi geçirmek istiyorum mümkünse 2 hafta aralık olmuyor doktorlarla görüşmelerim arasında ve hepsi tırt sebeplerden ciddi bir rahatsızlıgımda yok çok şükür ama can sıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2011 Mithat said: Bu sene üniversitede 4. sınıftayım bitmesin uzasın önemli degil, yazlıgımız var o satılsın paraları ancak borçlara falan yetsin önemli degil, herhangi bir sahip olduğum eşya yokolsun bozulsun parçalansın önemli degil. Sadece tek istedigim ki çok büyük rahatsızlık geçirmedim çok şükür ama şöyle bi 5-10 sene hiç bir sağlık sorunu en basit grip bile olmadan hiç bir doktor ihtiyacı olmadan turp gibi geçirmek istiyorum mümkünse 2 hafta aralık olmuyor doktorlarla görüşmelerim arasında ve hepsi tırt sebeplerden ciddi bir rahatsızlıgımda yok çok şükür ama can sıkıyor. dostum imuneks diye bir ilaç var doğal... ailecek hergün kullanıoruz internetten bi google a yaz bana dua edeceksin... şiddetle tavsiye ederim vücut direncini maksimuma çıkarıyor garantili.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 evde kuru fasülye pilav yiyip "bunun yanında niye soğan yok yea!" diye anıran ama starbucks'a gelince ağzını eğe eğe "tall caramel macchiato" söyleyen tiplerden tiskiniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 İçiceksen fıropaçino içicen zaten karamelli o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 BramStoker said: evde kuru fasülye pilav yiyip "bunun yanında niye soğan yok yea!" diye anıran ama starbucks'a gelince ağzını eğe eğe "tall caramel macchiato" söyleyen tiplerden tiskiniyorum. kuru fasulye pilavı yanında soğanla seven biri tall caramel macchiato içemez mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 xunn said: Film karakterine aşık ol, 1965'te çekilmiş olsun. Bravo. http://i.imgur.com/6KVLM.png baloncuklara bastım bu sayfa çıktı. the apartment'ı izleyince şu hanımcağıza dibim düşmüştü ama film boyunca "ulan acaba şimdi kaç yaşındadır?" diyip durdum. http://images2.fanpop.com/images/photos/5200000/Shirley-in-The-Apartment-shirley-maclaine-5246044-1280-720.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Saeros said: kuru fasulye pilavı yanında soğanla seven biri tall caramel macchiato içemez mi ağzını eğmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 BramStoker said: xunn said: Film karakterine aşık ol, 1965'te çekilmiş olsun. Bravo. http://i.imgur.com/6KVLM.png baloncuklara bastım bu sayfa çıktı. the apartment'ı izleyince şu hanımcağıza dibim düşmüştü ama film boyunca "ulan acaba şimdi kaç yaşındadır?" diyip durdum. http://images2.fanpop.com/images/photos/5200000/Shirley-in-The-Apartment-shirley-maclaine-5246044-1280-720.jpg http://i.imgur.com/728By.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2011 Vulcan_Lionheart said: Mithat said: Bu sene üniversitede 4. sınıftayım bitmesin uzasın önemli degil, yazlıgımız var o satılsın paraları ancak borçlara falan yetsin önemli degil, herhangi bir sahip olduğum eşya yokolsun bozulsun parçalansın önemli degil. Sadece tek istedigim ki çok büyük rahatsızlık geçirmedim çok şükür ama şöyle bi 5-10 sene hiç bir sağlık sorunu en basit grip bile olmadan hiç bir doktor ihtiyacı olmadan turp gibi geçirmek istiyorum mümkünse 2 hafta aralık olmuyor doktorlarla görüşmelerim arasında ve hepsi tırt sebeplerden ciddi bir rahatsızlıgımda yok çok şükür ama can sıkıyor. dostum imuneks diye bir ilaç var doğal... ailecek hergün kullanıoruz internetten bi google a yaz bana dua edeceksin... şiddetle tavsiye ederim vücut direncini maksimuma çıkarıyor garantili.. imuneksi bende kullanıyorum, zırt pırt grip olmamı engelliyor güzel hap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2011 bu aralar muzik dinleyemiyorum bu durumdan çok rahatsızım acilen patronuma ya bi siktir git muzik dinlemek istiyorum demem lağzım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar