balon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 xunn said: Lord_Argos said: Ayrıldığım kız benden 10 yaş büyük biriyle.. F*ck. Bu bana oldu ve yanlış açıdan bakıyorsun bence. Senden ayrılınca acılan sosyal/duygusal boslugu anca o yaşlarda biri doldurabiliyorsa iyi hissetmen lazım. Bence. Senden 10 yaş büyük birinin cinsel isteklerini de karşılıyor olmasıyla kendini iyi mi hissetmen lazım onu bilemedim. Yani no offence bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Sadece seks için 1 hafta sonra kuyrugu bacaklarının arasında döndüğü için sorun değil. Kapıcı tekmesiyle tekrar kapının önüne koyuyorsun, bitches best learn where they belong. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Peki dönünce ne diyolar kral, yani bilmediğim için soruyorum yanlış anlama. Ne diyosun da geri dönüyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 xunn said: Sadece seks için 1 hafta sonra kuyrugu bacaklarının arasında döndüğü için sorun değil. ohoho manyak manyak. buna uygun bir gif'in varsa özelden yolla da koyayım hemen asbf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 balon said: Peki dönünce ne diyolar kral, yani bilmediğim için soruyorum yanlış anlama. Ne diyosun da geri dönüyolar Dönmesini istemiyorum. Sanırım en büyük etken bu. Averaj insanın psikolojisi çok bozuk çünkü, sen istemedikçe o bunu deşme ihtiyacı hissediyor, tam peasent işi. Yani 90'lardan beridir aşagılık kompleksi diyip duruyoruz ama öyle yani. Kartları açık oynayamıyor insanlar. Neyse çok uzatmayacagım, giden dönmesin beyler, inanın degmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 ^_^' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Futbol bölümünden, beni bir arkadaşın zekasına yorum yaptığım için 1 aylık banlayan ama cezanın tamamlanmasının üzerinden 9 gün geçmesine rağmen banımı açmayan adminlere teşekkürler ediyorum ve umuyorum ki banımı açmazlar zira koca bir ekmeğe kıyasla un tanesi kadar futbol bilgisi olmayan adamların yazı yazdığı, yorum yaptığını sandığı yerde laf anlatmayı bırak ıslak iğde dalı ile vura vura anlatsan bu adamlar, futboldan anlamadıklarını anlamazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Türk Milleti'nin futbol ile imtihanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 xunn said: balon said: Peki dönünce ne diyolar kral, yani bilmediğim için soruyorum yanlış anlama. Ne diyosun da geri dönüyolar Dönmesini istemiyorum. Sanırım en büyük etken bu. Averaj insanın psikolojisi çok bozuk çünkü, sen istemedikçe o bunu deşme ihtiyacı hissediyor, tam peasent işi. Yani 90'lardan beridir aşagılık kompleksi diyip duruyoruz ama öyle yani. Kartları açık oynayamıyor insanlar. Neyse çok uzatmayacagım, giden dönmesin beyler, inanın degmez. Xunn tabi burda kız yok, kafana göre yorum yapıyosun. Bi de kızdan dinlesek belki neler dicek, nasıl azdı bu hayvan falan dicek ne bilelim. Şimdi kartları açık oynamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 kız öyle birşey demez xunn azsa dışarı çıkıp bir banka oturup tulumunun düğmelerinden üstten iki tanesini açsa yaranaika diyemeden yanına biri oturur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Biri ağzıma kürekle vursun lütfen. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 içimden bişey gelmiyo ya iyice kapitalin kölesi oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 sleepingdeath said: Futbol bölümünden, beni bir arkadaşın zekasına yorum yaptığım için 1 aylık banlayan ama cezanın tamamlanmasının üzerinden 9 gün geçmesine rağmen banımı açmayan adminlere teşekkürler ediyorum ve umuyorum ki banımı açmazlar zira koca bir ekmeğe kıyasla un tanesi kadar futbol bilgisi olmayan adamların yazı yazdığı, yorum yaptığını sandığı yerde laf anlatmayı bırak ıslak iğde dalı ile vura vura anlatsan bu adamlar, futboldan anlamadıklarını anlamazlar. forumda teknik direktör varmış lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 nabak panpa inanakmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA oh be rahatladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 YETER HIÇKIRMAK İSTMEİYORUM ARTIK OĞAAĞOĞĞĞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 birkaçınız hariç hiç biriniz emekli maaşından fazla maaş alamayacak uzun süre boyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 haric olanlari soyle de ona gore plan yapiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 elaidi said: birkaçınız hariç hiç biriniz emekli maaşından fazla maaş alamayacak uzun süre boyunca. benim lan o T_T en azından biri benim yani. her neyse konuya dönecek olursak said: evet iyi de nereye kadar bilmem yani haklısın. gerçi bu "haklısın" rahatlatmıyor, daha beter bi boka sokuyor beni ya neyse. yine de kabullenmedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Margarita Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 R.O.K iğrençsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Ben emekli maaşımı görecek kadar yaşamayacağım mesela şükredin halinize O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Olene kadar o kadar ufak parayla hic isin olmayacak cunku...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Ufak diye küçümsediğin parayla insanlar bir ay geçiniyor çok ayıb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar