Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 cetintas said: Tersten okuduğumda led zeppelin,onu biliyorum da ben nereden kapıldım bu kızın aman işte herifin pelin olduğuna ya bu muhabbet 3-4 yıl önce patinin favori konularındandı çetin abi geç kaldın. ama her pati nilepi mutlaka 1 kez pelin sanmalıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 vay arkadaş yaaa...ne led zeppelinmiş kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Pelin ne ya ahahha of.. No offence! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 bir kız ismi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 bence pelin haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 nilep kız mıymış bu depresiflik duygusallık.anlamalıydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 yörü git ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 acım la acım , uyumayıp kahvaltı yapasım var. acım. acım. acım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 AAAAAAAAAAAAAEEEEEEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 ne baariyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 oh be sonunda ramazan geldi nan artık "gez toz eğlen olm" baskıları gelmeyecek ohh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 9 a sınav koyanın kafasına sışayım uyumadan gideyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 uyu sen uyu mubarek adam benimde 15.30da sinavim varmis yarin ders uygarlik tarihi ehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Çok özendim lan size...Ne güzel sabah kalk,okula git,kantinde çayı höpürdet,cigarayı iç,kızları kes,günlük olağan sabah geyiği dönsün ve derse gir.15 dakika sonra "ders sarmadı" diyerek çık arkadan,yak sigarayı-iç,çık kantine,al çayı,otur gazetelere bak,git devrimcilerin köşesinde satranç oyna,sonra gelsin 2-3 devrimci(o zaman devrimci biliyorduk da şimdi iyice çıktı tabi ortaya,hepsi Kürtçü-pekakacı)ile "<>"konulu 1milyon105bin389uncu tartışmaya gir.Yak sigarayı(o zamanlar serbest tabi kantinde sigara),beleşçi devrimcilere çay ısmarla,tartışmadan sıkıl ve"geç lan karşıma"diyerek satrançta tokatla.Sonra sevgilin gelsin,elele tutuş,öpüş,koklaş,öğle yemeği yemeye git,yemek kuyruğuna gir,orada yine sevgilinle sarmaş dolaş bekle,al jetonu(o zaman jetonla yiyorduk yemeğimizi)çık yukarı al yemeğini ye.İn aşağı,yak sigaranı,sevgilin söylensin "bari Samsun içme,çok kötü kokuyor"diye.Sen gül-geç.Kantine gel,çay al-iç,derse gir ama sevgilin en öne sen en arkaya yerleş,sıkıl dersten 15. dakkada ve çık yukarı kantine,sigara yak-iç,çay al-iç,vb... Çok güzel hayat ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 ah ulan ah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 ahahahahha bi de bize sor çtnb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 zam istiyorum lan zam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Ya Allah işte...Jason Statham'ın Taşıyıcı-2 filmi oynuyor şu an tvda d-smart kanallarından birinde.Arada bakıyorum da.Herifte karizma var,fizik çok iyi,aksiyonlar da 10 üzerinden 9.Ama kel herif ya. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 cetintas said: Çok özendim lan size...Ne güzel sabah kalk,okula git,kantinde çayı höpürdet,cigarayı iç,kızları kes,günlük olağan sabah geyiği dönsün ve derse gir.15 dakika sonra "ders sarmadı" diyerek çık arkadan,yak sigarayı-iç,çık kantine,al çayı,otur gazetelere bak,git devrimcilerin köşesinde satranç oyna,sonra gelsin 2-3 devrimci(o zaman devrimci biliyorduk da şimdi iyice çıktı tabi ortaya,hepsi Kürtçü-pekakacı)ile "<>"konulu 1milyon105bin389uncu tartışmaya gir.Yak sigarayı(o zamanlar serbest tabi kantinde sigara),beleşçi devrimcilere çay ısmarla,tartışmadan sıkıl ve"geç lan karşıma"diyerek satrançta tokatla.Sonra sevgilin gelsin,elele tutuş,öpüş,koklaş,öğle yemeği yemeye git,yemek kuyruğuna gir,orada yine sevgilinle sarmaş dolaş bekle,al jetonu(o zaman jetonla yiyorduk yemeğimizi)çık yukarı al yemeğini ye.İn aşağı,yak sigaranı,sevgilin söylensin "bari Samsun içme,çok kötü kokuyor"diye.Sen gül-geç.Kantine gel,çay al-iç,derse gir ama sevgilin en öne sen en arkaya yerleş,sıkıl dersten 15. dakkada ve çık yukarı kantine,sigara yak-iç,çay al-iç,vb... Çok güzel hayat ya.sabah kalk kahve diye zift iç gözlerin yanarak beyinsizlerin arasında araba kullan 3 saat sınava gir geri dön uyu gece yarısı kalk 300 sayfa oku al coda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 sabah alarm çalsın 93 defa ertele trene 7 dakika kala uyan 3 dakika kala evden çık koşarak yetiş kahvaltılık bir şeyler al istasyondan staja başla akşama kadar çalış eve gel ne yesem diye düşün pc başına otur uyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 hektikliğe bak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 kalk victoria oyna uyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 5 saat sonra uyan karşıya geç klimayı kapatalım üşüdüm diyen ağustos ayında üşüyen mallarla uğraş eve gel uykulu olduğun için hiçbir şeyden keyif alama 8e kadar uykulu kal 8den 2ye kadar da uykun 0 olsun ve uyuyama 5 saat sonra uyan ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 haftasonu için: uyu. uyu uyu uyan, yatakta kal kalmaya devam et kalk kahvaltı hazırla bilgisayarı aç ... ... ... ... ... ... ... uyu inanılmaz bir şey yapıp dışarı çıkmadıysam tabii. bugün bi haber okudum, 8 saatten fazla hareketsiz duran bi çocuk ölmüş emboliden, yusufladım koşuya çıktım. sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Pasta,roket,hamsi... Ararsınız bugünleri. Ama benimle benim öğrencilik yıllarımda hele bir de aynı fakültede okusaydınız.................................... B)- Offff,şahane olurdu yaaaa...Ne zamandır takip ettiğim kadarıyla kafalarımızda uyardı valla,muhabbet bizim köpeğimiz olurdu,bizim fakülteyi paylaştığımız gıda mühendisliğinin kızları da o köpeği sevmeye gelirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar