barnacle Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 ayhan sicimoğlu olmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 beynime kalem sokasım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 bitane * fazla koymuşsun togi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 yetemedim :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 duman lazım q@nq@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 xunn said: Feministler tamamen gerzek bir topluluk. Reverse sexism direk. Bir de günümüzde kadınların özgür cinsellik adı altında herkesle yatıp bunda ahlaki hiçbir sorun görmemesi benim cinselliğe olan inancımı soğutuyor. Hayır başına buyruk ve asi değil, kaşarsınız. Bunu kabul ettiğiniz sürece isterseniz Papa'yla yatın, kknp. aa ben ne zaman post attım lan buraya dedim, oyunmuş =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 akademik sorumsuzluklarımdan dolayı bunalıma girdim. kendimi öldürmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 http://www.doheth.co.uk/funny/gallery/products/Crayola_Emo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 ciddi ciddi bitse de gitsek moduna girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 almancadan hala nefret ediyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 ShadowFax said: hangi şehirde yaşamak istiridye ne zaman görsem kafama takılıyo. bu nasıl bir konu başlıgı. Sinir ediyor beni. al benden de o kadar ya komik gibi sanki ama sinir bozucu da bir yandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 allah belanı versin ttnet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 xunn said: Feministler tamamen gerzek bir topluluk. Reverse sexism direk. Bir de günümüzde kadınların özgür cinsellik adı altında herkesle yatıp bunda ahlaki hiçbir sorun görmemesi benim cinselliğe olan inancımı soğutuyor. Hayır başına buyruk ve asi değil, kaşarsınız. Bunu kabul ettiğiniz sürece isterseniz Papa'yla yatın, kknp. oha adam benim fikirlerimi ne güzel ifade etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=wXxQpiqqeHQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vuvuzela Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 insanlar ayrı bi yavsak olmus ısın garıbı herkes cok orjinal hadi bay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 lanet olsun boyle patrona,adam tatilde bile bık bık ediyo git gez kızlarla ne biliim ye ic nedir senin sorunun hergun fikir degistirilir mi ya oh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 karnim ac :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 bu hafta sayısal loto bir tutsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 lacivert sarı fenerbahçe a. a. (lambada melodisiyle) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Yanımdakinin gazıyla yeni binasına geçtik apartın, ama burayı da yurt gibi yapmışlar bilaer. Kızlar diğer binada. Bekçi dün "gece onikiden sonra giriş yasakmış" falan diyo. Dedim annesini üzerim patronunun da yöneticinin de, yurtta kalmak istesem 400 lira niye vereyim lan ayda dedim. Eski binada kafa yönetici vardı. Kadın tam öğrenci kafasındandı. Laminant parke ile aspiratör gazına buraya geldiğimize hala inanamıyorum. Sanırım inanılmaz salak bi anıma denk geldi. İpragaz'ın da allah belasını versin. 50 lira tüp parası vermiştim geçen yıl, yarısını bile kullanmadım eminim. Bitmiş tüp. Sonradan öğrendim çok kez yarım dolum olayı çıkmış falan. Hep bana vurmak zorunda piyango. Gitti bi 50 daha ağzına tüküreyim. Bide 30 daire=60 kişinin yaşadığı bi binaya tek internet bağlantısı yapılır mı lan? Zaten en yükseği 8mbit diil mi bu nanenin, o da hattın kalitesine bağlı zaten. İnanılmaz sıkışıyor bazı vakitlerde, ki daha yarısı boş bu binanın bence ilk hafta olduğu için. Dua ediyorum 2 bloğa tek bağlantı yapmamışlar. Halbuki fiber geldi, 10 mbit döşe işte akalım ortamlara, ibre herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 bi güzel rahatlayıp ban mı yesem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2010 Black-ice said: ShadowFax said: hangi şehirde yaşamak istiridye ne zaman görsem kafama takılıyo. bu nasıl bir konu başlıgı. Sinir ediyor beni. al benden de o kadar ya komik gibi sanki ama sinir bozucu da bir yandan. hazır destek bulmuşken ben de rahatlayim başlığı yazana "ilahi ehehe" demekle boğazına sarılmak arasında kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 sabahın köründe ya biz şöyle bir sistem alıcaktık sizce hangisni alalım diye beni arayan müşterilerin ümüğünü sıkmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 2 saatlik 3 dersi 1 güne yapmayıpda 3 güne dağıtan sadece 2 saatlik dersler için 1saat yol gitmeme sebep olan gazi üniversitesi sistemin qq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2010 yımrık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar