Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Hayır arkaplandan gelen kız sesleri kulağımdan gitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Hallerine şükretmeyip her saniye birşeylerden yakınanları dövesim geliyor. Yaş odun ile hemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 aşık olmak istiyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 içim kurumuş, bişey gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2010 Holy said: ne alaka be? lisede olmadığımız halde lise hikayelerimizi konuşuyoruz? lisanslıyım ne lisesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Chess Titans e uyuzum 2 tane vezir cıkmısım hala "dusunuyum kanka ben" diyo elinde tek sah la NEYINE DUSUNUYOSUN OYNA VE KAYBET! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 oha satranç oynayan adam. bileydim oynardık lan beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 eger yavas oynuyosan aramız bozulurdu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 5 yaşından beri oynuyorum abi satranç. turnuvacı bi şekilde. gerçi liseden sonra hiç turnuvaya katılmadım ama hala casual oynuyorum. sen iste kağıt üzerinde oynayalım (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 allah hunterların belasını versin. hepsinin. ne karakter açarsam açayim bütün itemlarımı aliyo adamlar bana lazım diye. hepsi ölsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Tenekeadam said: 12'de izmirden arayıp, hacı biz geziyorduk seni aradık diyen arkadaşlarıma Allah uzun ömür versin. Nispet yapmak için aramadınız biliyorum, bensiz eksik hissettiniz aradınız tamam. Ulan tamam da, ben burada şimdi nasıl durayım? Duvarlar üzerime üzerime geliyor. Uykumda gelmiyor. Aynı şeyi ben de yaşadım. Samimi olduğunu sandığım bi grup toplanmış etmiş beni arıyorlar 12 de gelir misin diye, ben de kimler var düşüniyim bi diyorum ondan sonra ben seni arıcam tekrar diyip kapatıyo 5 dakka sonra arıyıp neyse abi biz karşıyakaya geçtik gelmen zor olur artık heralde diyip kapatıyo. Lan belki oraya da gelicem, onu geçtim resmen dalga geçiyosun benle, toplanmadan önce arasana. Yakın arkadaş rpsi yapan insanlardan nefret ediyorum. Sonra sahip olduğun diğer yakın arkadaşlardan da şüphelenmeye başlıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 canım sıkılıyor çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Dartanian said: Bloodless said: Şuna post kasma topici desenize yaw =) garbıçtaki postlar sayılmıyo . artık sayılıyor benim küçük yeşil dostum. noluyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Çok acayip şekilde çıkmazlardayım. Ne yapmalıyım, nasıl bir yol izlemeliyim bir türlü kestiremiyorum. Kafama sıkıp gidesim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 xunn (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Askeriyeye girip orada ki memura kafa atmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 fistan (tu)(td)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 screwy said: Chess Titans e uyuzum 2 tane vezir cıkmısım hala "dusunuyum kanka ben" diyo elinde tek sah la NEYINE DUSUNUYOSUN OYNA VE KAYBET! sınıftan elemanlarla oynuyoruz satranç adamlar 10 dakikada bir hamle yapıyorlar bir de turnuva hikayelerini anlatıyorlar adam gelmiş hızlı oynar mısın acelem var demiş bu inadına yavaş oynamış adam kalkıp gitmiş falan, kafalarını kırmak istemediğimden oynamıyorum onlarla artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 ABİ NEDEN HEP BÖYLE OLUYO PLANLAR ÇAKIŞIYO HANGİSİNİ EKİCEM ŞİMDİ OFFF!!!!1!!111!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 erkek olanı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 icinden geleni soyle kalirsa yazik olur hayata kusuverirsin huzunler seni bulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 hangi şehirde yaşamak istiridye ne zaman görsem kafama takılıyo. bu nasıl bir konu başlıgı. Sinir ediyor beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 allah belanızı versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otrivine Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 niye böyle oldu yine kuzum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 dragon age oynuyorum simdi. altyazıları yukarıya koyma kararı alan ve posizyonunu degistirme olanagı sunmayan developerın anasını avradını ******** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar