senko Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 ALMANCADAN NEFRET EDİYORUM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 xunn said: Bir de günümüzde kadınların özgür cinsellik adı altında herkesle yatıp bunda ahlaki hiçbir sorun görmemesi benim cinselliğe olan inancımı soğutuyor. bunun farklı bi söyleniş tarzı psikolojim alt üsttü ve bu yolu seçtim daha sonra seni mutlu edemediğime inanıp ayrılalım olayları vs farklı farklı şeyler mevcut bide gel bi ara alnından öpeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 saçmasapan facebook oyunları oynayıp rölaks oluyorum göbeğim var zynganın poker oyununda çok kötüyüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 insanlara hep bir önyargı ile yaklaşıyorum. kız erkek farketmiyor. surekli kendini bana kanıtlayana kadar o insan kotudur mentalitem var. ve bundan nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 xunn said: Feministler tamamen gerzek bir topluluk. Reverse sexism direk. Bir de günümüzde kadınların özgür cinsellik adı altında herkesle yatıp bunda ahlaki hiçbir sorun görmemesi benim cinselliğe olan inancımı soğutuyor. Hayır başına buyruk ve asi değil, kaşarsınız. Bunu kabul ettiğiniz sürece isterseniz Papa'yla yatın, kknp. Gün gelicek, ahmetle aynı şeyleri düşünüceğim.. Aklıma gelmezdi ha ehauheua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 bir de neden garbage da bu ya. kişisele atsaydınız bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 duygusuz sevişemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Dimi, bilmiyorum direk buraya açıverdim. Çöplük moderatörlerinden biri atsın oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 rahatlığım beni rahatsız ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 barnacle said: rahatlığım beni rahatsız ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Ayn Rand çok kötü bir yazar, Atlas Shrugged da çok overrated. OHHHH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tora_ Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 ucuz dandik amerikan filmlerini izlemeyi seviyorum ohhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 xunn wow ve sc oynamasını bilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Off ananem eve geldi kaldı.Gitse rahat etsem.Planlar vardı yeaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 kızı ara ishal oldum de. gelmesin eve dartanian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 yaptığım tercihlerden çok pişmanım ama kimseye bundan bahsedemiyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 rasmon seni ben banlatmadım dostum. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 FUCKING HIPSTERS. FFFFF- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 çeviri yapmak dünyanın en sıkıcı işi ve deadline'ın -3 gün gerisindeyim. şirketten arıyolar telefonu açamıyorum asdlkjs. daha 140 sayfa falan var. lanet olası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 3 çok 7. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Şuna post kasma topici desenize yaw =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 asl pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Bloodless said: Şuna post kasma topici desenize yaw =) garbıçtaki postlar sayılmıyo . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 günümüzde var olan azalarak güçlenmiş toplum baskısından nefret ediyorum. namus denen kavramı bıçaklamak istiyorum, ahlak denen oyun hamurunu fırında pişirip servis etmek, kendi kafama uymayan düşüncelere sahip insanları gaz odalarına kilitleyip orada korku içinde hapsetmek istiyorum yıllarca. yıllar sonra o odadan çıkarıp şaka yaptım naber demek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 ne saçma bi topik lan bu oh söyledim rahatladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar