nomsaR Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Sırf nefreti yaşama, hissetme olgusu onu öldürmek davranışından daha kusursuz daha asil diye direndikçe, ben de kusursuzluğa adım atmalıyım artık; yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Bütün kadın profesörler kahrolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2010 bir bölümdeki kadın profesörlerin erkek profesörlere oranı 5i geçince o bölüm çekilmez oluyor, bölümün genel psikolojisi acaip dalgalı oluyor sürekli sana karşı tutumları bir sevecen bir psikopat hali arasında değişip duruyor falan enteresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 İşini babamdan çok daha iyi yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 ulan allahsız dönerci bir yemek söyleyelim dedik burnumuzdan geldi, 3 saat sonra geldi gecenin yarısı ızgara yedim, şimde dersin ortasında kıvrana kıvrana çıkma zorunda kaldım. öffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 National Geographic Wild kanalı 5 dakika belgesel 5 dakika reklam yapmasın artık kanser oldum. 20 dk reklam yap ama ikide bir araya girmesin. Ayrıca reklamlarda diğer belgesel programlarının reklamları. Ulan neredeyse yarısını izliyoruz zaten neden 5 dakikada bir aynı şeyi söylüyorsun. Zaten adam hipopotamustan örnekte alamadı. 20 dakikalık programa 6 tane reklam soktun ya helal olsun. Bu arada reklamda değil program tanıtımı. Aynı NTV sporda playoff maçlarında her molada NTV yeşilin tanıtımı girmesi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ladytron Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 çok korkuyorum. bu hafta halloldu oldu yoksa sıçtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 hiç gidesim yok lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2010 n saattir su yok.. imelihin de yapıp yapacakları işin de abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2010 tembelim ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ladytron Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 rakı kafasını seviyorum ^^ kokusunu sevmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 VAYAKK!1 ven en irrreezistıbıl foors saç ez yuuğğğ... dıdım dıdm düdüdürüp dübaya bap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 la düşündüm de annemden başka kimsem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 dedeler bile 3ü 1 arada, ben ise yalnızım. adaletin mi bu dünya? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 işte 3ü bi arada ondan oluyo onlardan biri senin olmalıydı aslında dostum. ne diyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 kıllı kıllı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 çarşamba günlerini sevmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ladytron Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2010 kusucam az sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ladytron Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Ladytron said: çok korkuyorum. bu hafta halloldu oldu yoksa sıçtım. yes be! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 her yemeğin nesli tükenebilir, ama kısırın asla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 depresyonda mıyım ? Bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 güzelim topiği 1 haftada günlük yaptınız. Burası öfke kusup sisteminizden atma topiği. Gerisiyle ilgilenmiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Gökmen Özdenak misali amupğa koyum bu dünyanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 FAK DI SİSTIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar