cemss Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Crysis said: bi kız ayarlayamadım gitti yeter artık lan yapıştırın hemen bi liseli imageı crysise 1.5 yağlı http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs397.snc4/46041_107010006024346_100001460413420_58073_4277813_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 beni benden aldı resim (tu) gerekli gazı aldım, pazartesi kafayı jöle kovasına sokup, yaka bağır açık gidicem okula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 yoruldum auuağa goym :/ nerde bir heyecan bir mutluluk, ego yerlerde peh ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 şemsiyeleriyle kaldırımlarda dehşet saçan varlıkların toplumdan temizlenmesi lazım. ulan, koca gün içinde 30dakika ya yürüdüm, ya yürümedim resmen kaldırımlarda tecavüze uğradım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 kışın getirdiği bişi işte. aptal şemsiyeli salaklar! yok bi de saatte 10cm gibi bir hızla hareket ediyorlar bu yağtulumları. pis şişkolar yanyana gezmeyi sevdikleri için kaldırımı da kapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 lady gagayı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 kutsi filan da dinliyorum hep. genel olarak pop müziği çok seviyorum. ama insan içinde tool dinliyorum ben ya filan diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 yok lan yanımızda bodoz dinliyodun demet akalın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 aptal printer wirelesstan çalışmıyor nedense.. hay sokayım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 içimden sümük geliyor, hasta oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 abi pc'de kendi kendine printer gitti lan.. bildiğin control panel'de printer aldı başını gitti.. hmm.. küfrettim burada. almıycam çıktı falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 http://i54.tinypic.com/28h37g5.jpg buna bakıp güç almalısın dasaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 üşüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 misafirlige cocukla gelen kadinalrdan tiksiniyorum yeter yahu, hadi veleti getirdin ne diye BAK ABI VAR, BIRAZ ABIYLE OTUR diye dedikodu yaparken odama paket gibi atiyosun cocugu, kapidaki KOPEKLER VE COCUKLAR GIREMEZ levhasini okumadinmi be kadin bisi diil cocukla beraber kopekte girdi odaya, kesin biyerlere gicikligina isiycek itogluit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 abi cocuklu misafir geldiginde firlayacan iste disariya hele kopek varsa ben hic duramam zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 çok yalnızım lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 bugunun cizimini yarina biraktim, yarinin maketini allah bilir nereye biraktim, allahim yardim et... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 adres istediğimde yön tarif eden insanlardan nefret ediyorum. GPS diye bişey var ulan! en tırt telefonlara bile koyuyolar artık. insanlar hala metropolün ortasında köy usulü yer tarif ediyolar -ee tam olarak nerede o dediğiniz yer? +şimdi bıdıbıdı da köprü var ya... -yok, ben adres soruyorum gpsle bulmak yer aramaktan daha kolay +köprüyü geçince cadde var ya... -eee mektup adresini kastetmiştim ben? +caddeyi geçince hedehödö var. -sokak adı verseniz de yeter ya... +hedehödönün 100 metre ilersinde -(ühüh) ya ama...adres... +orda bi meydan var -... +oraya geldikten sonra kime sorsan göste... -SHORYUKEN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 kışın gaspetliği başladı yine, kış olmasın, sonbahar olsun eskiden sonbahar vardı, sadece yaz ve bahar olsun o kaa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 ne biçim ailem var lan öf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 ShadowFury said: adres istediğimde yön tarif eden insanlardan nefret ediyorum. GPS diye bişey var ulan! en tırt telefonlara bile koyuyolar artık. insanlar hala metropolün ortasında köy usulü yer tarif ediyolar -ee tam olarak nerede o dediğiniz yer? +şimdi bıdıbıdı da köprü var ya... -yok, ben adres soruyorum gpsle bulmak yer aramaktan daha kolay +köprüyü geçince cadde var ya... -eee mektup adresini kastetmiştim ben? +caddeyi geçince hedehödö var. -sokak adı verseniz de yeter ya... +hedehödönün 100 metre ilersinde -(ühüh) ya ama...adres... +orda bi meydan var -... +oraya geldikten sonra kime sorsan göste... -SHORYUKEN!!!iyi de sokaktaki adama "hacı metronet bilişim nerde" diye sorunca "mahmutabi sok. belediye iş hanı kat: 3 d: 6 aşağıseviciler teşvikiye 34020 istanbul" diye adres vermesini mi bekliyosun? gps varsa yerin adını öğrensen bulursun zaten google maps garmin tomtom vs. bişeyden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 iyide adam sokaktaki adama sormamışki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 ben sokaktaki adama sorduğu durum için dedim. telefonda orda çalışan adama sorup da adres alamıyorsa garip zaten. olmaz öle şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 icimden gelenleri soylememi kaldiramaz bu topik. icimden geleni soyledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 paul van dyk pörzend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar