Saeros Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 HEPİMİZ ÖLCEZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 aquila said: lan sanki anayasadan haberiniz vardi, degisti de ne farketti, yargı üyelerine açılacak soruşturmalarda son söz bakana aittir yani yargıçlar şimdi yaptıkları gibi suçsuz günahsız insanları muhalif diye sebepsiz içeri atıp 2 yıl süründürebilir, bakan da tek sözüyle bu adamlar hakkında soruşturma açılmasını engelleyebilir, adam süründürmeyen iktidarı yalamayan da yargıda yükselemez zaten artık bu sistemle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Abi 8 sayfa okuyamamda kesinleşen sonuçlardan sonra topic başlığı fail olmuş ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 aysun kayacı seni ciddiye almadılar salak dediler aptal dediler ama sen haklıydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 http://img704.imageshack.us/img704/267/ekranalntsbe.jpg hani lan fişleme kalkıyodu renkli renkli fişlemişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Red said: aysun kayacı seni ciddiye almadılar salak dediler aptal dediler ama sen haklıydın gideri de var daha nolsun lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 abi az önce bi kadın gördüm çarşaflı. bakkalın ordaki köşeyi döndü "laan sen şeriattan mı geldin" dedim duymadı napcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Gideri var mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 o değil de %97-98 oy kullanılmayan şehirlerde çıkan oy sonuçlarından dolayı, "buranın %97-98'si bize oy verdi olm" tripleri yaşancak ya ona üzülüyorum. sipeyskeyk said: şeriat geliyor işte dediler ya dur daha antalya var izmir var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 SeaGle said: http://img704.imageshack.us/img704/267/ekranalntsbe.jpg hani lan fişleme kalkıyodu renkli renkli fişlemişler Van gölünü de mavi yapıyorlar bazı kanallarda =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 kılıçtar ntv'de konuşuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Ne yazık ki forumda bu konuları tartışmak yasak, o yüzden kilitliyorum ve hepinizi yasak belki kalkar diye yağmur duasına çağırıyorum zira öyle başlayıp böyle sonuçlanıyor olaylar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar