Suark Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 bnde merak ettim hiç eksiği gediği olmayan yasayı nasıl iptal etmiş? ayrıca şöyle birşey var, ben mi yanlış düşünüyorum? eğer ki yargı bu ülkeyi yönetiyor olsaydı, referandumu onaylamazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Nefr said: ben de diyorum ki; baskalarinin ne dedigini baskalarinin agzindan yorumlamaya calisma, kendi fikirlerini yaz aslında yaptığımız başkalarının dediğini kendimiz nasıl yorumladığımızı yazmak, böylelikle diyen kişiye doğru yorumlayıp yorumlamadığımızı sormak. bunda yanlış olan bir şey göremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Konuya dönelim lütfen kişsel tartışmalar ÖMden halledilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 tuz kokarsa ne yapacağız abso baba? pısıp oturacak mıyız? sana saygımdan susuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 vidar; senin mesaj araya geldi aslinda. benim postumun muhatabi almis zaten mesaji gordugun gibi. soylenen birseyi yorumlayip dogru anlasilip anlasilmadigini sormakla, tartistigin kisinin agzina laf yerlestirmek farkli seyler; ozellikle hedefli ve israrli oldugu zaman. sizin iki mesajiniza baktigin zaman farki, ve dolayisiyla benim uyarimin nedenini goreceksin ustteki 'uyari' kelimesinin altini ciziyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 E tamam da kafanızı kuma gömecekseniz hiç tartışmayalım. Silah zoruyla mı söylettiler, montaj mı yaptılar ? Adam onu yaptım bunu yaptım, zatne doğrusu da bu, kadrolaşacaksın diyor. Bunu diyen eski adalet bakanı. Sadullah Ergin aynı şeyi söylese np, söylemesi birşey ifade etmez diyeceksiniz aynı şekilde eminim. Mighty_THoR said: Wispy said: Mighty_THoR said: Wispy @Mighty, Mehmet Moğultay'ı arat googleda. Kendi kendini aydınlat. aydınlanmadım üzgünüm :( yargının kadrolaştığına dair örnek lazım bana. yoksa bende yazayım yargıya 10 yüz milyon adam aldım diye. ben bir avukat olarak sana kadrolaşmış adamları gösteririm ama git bir adliyeye beyaz altın takanların hepsi fetocan zira adamların imzası bu kendilerini böyle tanımlıyorlar.Senin örneklerinide heyecanla bekliyorum mehmet moğultay yargıyı nasıl kadrolaştırdı bu kadrolaşan yargı neler yaptı. Karından sallamıyoruz, yazıldı çizildi bunlar. http://analiztv.aktifhaber.com/news_detail.php?id=16185 Inb4 komplo ben söylemedi demiyorum söylemesinin bir önemi yok diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Suark said: bnde merak ettim hiç eksiği gediği olmayan yasayı nasıl iptal etmiş? ayrıca şöyle birşey var, ben mi yanlış düşünüyorum? eğer ki yargı bu ülkeyi yönetiyor olsaydı, referandumu onaylamazdı. cevap cevap cevap kaynatmayın nan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 sir said: bu ülkede dikta mevcut zaten. sivil olanı değil ama. nası bi ilüzyon bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 sir said: bu ülkede dikta mevcut zaten. sivil olanı değil ama. http://cdn0.knowyourmeme.com/i/000/065/769/original/Bolvar_Oh_God_Damnit.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 sir said: bu ülkede dikta mevcut zaten. sivil olanı değil ama. futboldakini diyosun di mi, Bursa geldi dikta bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 noldu yav mass sir grip mi yediniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Oce4n said: soğuttu bile. baykal daha iyiydi. ne günlere kaldık... baykal medya tarafından kötülendi hep, kılıçdaroğlu ise medya tarafından pohpohlandı. nedenini anlamadım. ama meseleyle ilgili şöyle bir yazı var: said: Evet’in milyonlarca tarihi sonucu olacak, yıllarca yazacağız... Ancak tarihe geçen ilk sonucu, kendine hayır’ı olmayan Kemal Kılıçdaroğlu’dur. Bi anlık gaflet değildir. Bi buçuk senelik gaflettir. * Gömleğin ilk düğmesi yanlış iliklenince, silsile halinde, diğerleri de yanlış gider çünkü. * İlk düğme... Ankara’dan belediye başkan adayı olması bekleniyordu, Melih Gökçek’i kıstırmıştı, ekran düellolarından galip çıkmıştı... O da ne? O güne kadar kendisiyle ilgili satır yazmayan medyacı arkadaşlar, aniden, İstanbul’dan aday olursa patlayacağını, İstanbul’daki anketlerden açık ara Kılıçdaroğlu isminin çıktığını pompalamaya başladılar. Hobaraa, İstanbul adayı oldu. * (Kılıçdaroğlu İstanbul’a gelince, Melih Gökçek’e piyango vurmuş gibi oldu, apar topar karşısına çıkarılan Murat Karayalçın’ı daha önce iki defa ayıklamıştı, gene ayıkladı... Böylece, CHP Ankara’yı kazanabilecekken, medya gazına inandı, kaybetti, tarih başka türlü aktı.) * İkinci düğme... Kılıçdaroğlu, İstanbul’dan aday oldu ama, İstanbul’da oturmuyordu, kanuna aykırıydı. Telaşla ikinci düğme iliklendi, Kağıthane Şelale Evleri’nde bi adres gösterildi, orada oturuyor dendi. Yandaş medya susup, seçimden sonra patlatacağına, hayatının kıyağını yaptı, orada oturmadığını, o adreste CHP’li meclis üyesinin oturduğunu belgeledi... 2 milyon 750 bin adet konut bulunan koskoca İstanbul’da ev kalmamış gibi, gidip, çakma adres göstermişlerdi yani. * Üçüncü düğme... Çakma adres ortaya çıkınca, telaşla üçüncü düğme iliklendi, Kağıthane Gürsel Mahallesi’nde ev kiralandı, aha burda oturuyor dendi... Bu sefer de, orada değil, TBMM’nin Beşiktaş’taki misafirhanesinde kaldığı ortaya çıktı iyi mi... Villaları millaları götürenler kabak gibi ortadayken, memleketin en namuslu insanlarından biri, dandik ev yüzünden madara edildi. * (Neticede, Ankara’dan aday olmak için ha bire Gökçek’e vururken, kılına bile dokunmadığı Kadir Topbaş sildi süpürdü; Ankara gibi İstanbul da kaybedildi, Kağıthane de.) * Dördüncü düğme... Yerel seçimden sonra Kılıçdaroğlu unutuldu, hakkında tek satır yazılmadı, bi ara Dersim meselesinde CHP’ye geçirince ne kadar şahane geçirdiği yazıldı, sonra gene unutuldu, kaset işi patladı... O da ne? O güne kadar kendisiyle ilgili satır yazmayan medyacı arkadaşlar, aniden, CHP’nin başına geçerse patlayacağını, anketlerden açık ara Kılıçdaroğlu isminin çıktığını, rahat yüzde 50 alır’ı pompalamaya başladılar. Hobaraa, CHP genel başkanı oldu. * Beşinci düğme... Omuzlara alıp Ankara’ya oturttular, otobüse bindirip 70 tane şehir gezdirdiler, artık gerek kalmadığı için İstanbul’daki evin kirasını ödemediler; ev sahibi de başkasına kiraya verdi... E başkasına kiraya verilince, adrese dayalı kayıt yapıldığı için, o evde kim oturuyorsa seçim belgesi de ona gitti. Ayazda kaldı. Yandaş medya, ikinci kıyağını yaptı, taaa bir ay önce oy kullanamayabilir diye haber yaptı; muhtar telefon edip, uyardı. Yok canııım, milletvekilisin sen, istediğin yerde oy kullanırsın dediler, hayırlara vesile olalım derken, rezalete vesile oldular. * (Hadisenin ekstra hazin tarafı, Kılıçdaroğlu’nun 4 tane evi var, biri zaten İstanbul İçerenköy’de birader... Saçma sapan atraksiyonlar yapılacağına, ev mev kiralanacağına, İçerenköy’deki kiracısı çıkarılıp boş tutulsa bile, bunların hiçbiri yaşanmayacaktı.) * Ve, altıncı düğme... * Yapmayın etmeyin diye yazdığımızda bize küfür edip, şahane oluyor, muhteşem oluyor diye goygoylayan Truva atlarına inananlar... Bu işin Etro giydirmekle olmadığını, gerekirse fanilayla gezen ama işini iyi yapan kadrolarla başarılabileceğini öğrenmiştir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 goldbären said: sir said: bu ülkede dikta mevcut zaten. sivil olanı değil ama. nası bi ilüzyon bu Çok fazla gerilere gitmeye gerek yok, son 5 senede Türkiye'de 1 e-muhtıra, bir kapatma davası geçmişimiz var. Onlar dikta sonucu değil, Ülkeyi aşağılık AKP hükümetinden kurtarıp, Cumhuriyetin gerçek sahiplerine iktidarı vermek için yapılmış elzem hareketlerdi, di mi ? Türkiye demokrasisinde çareler tükenmez, sandıkta deviremezsen başka yollar her zaman bulunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 bone yazi kimin? guzelmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 kapatma davası, adı üstünde sivil bir hareket. e-muthıra diyorsan, KK'nın da iddia ettiklerini biliyorsun değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Wispy said: goldbären said: sir said: bu ülkede dikta mevcut zaten. sivil olanı değil ama. nası bi ilüzyon bu Çok fazla gerilere gitmeye gerek yok, son 5 senede Türkiye'de 1 e-muhtıra, bir kapatma davası geçmişimiz var. Onlar dikta sonucu değil, Ülkeyi aşağılık AKP hükümetinden kurtarıp, Cumhuriyetin gerçek sahiplerine iktidarı vermek için yapılmış elzem hareketlerdi, di mi ? Türkiye demokrasisinde çareler tükenmez, sandıkta deviremezsen başka yollar her zaman bulunur. ben de onu anlamıyorum, madem e-muhtıra yasalara aykırı bir olay, dikta vs. neden yayınlayanlar, altında imzası olanlar yargılanmıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Üretimde anarşi var, çoğunlukların baskınlığı var. Ama demokrasi diye bir şey yok. Sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 hahah en son yaşar büyükanıtı yargılamaya çalışan savcı noldu arkadaşlar? yani inanılmazsınız gerçekten.. bu ülkede 411 milletvekilinin oyuyla geçen madde nasıl iptal edildi? 367 kararı nasıl alındı? akp'ye açılan kapatma davasının iddianamesi nasıl yazıldı, verilen karar neydi? bu kadar kendi tarafınıza yontmayın herşeyi, akp ne kadar büyük olsa da, sistemden küçüktür. hah gelelim en sevdiğim "peşkeş" muhabbetine. sevgili cüce arkadaşım, daha önce de yazdığım gibi özelleştirme siyasi bir tercihtir. siz iktidara gelin herşeyi kamulaştırın, o da sizin tercihiniz olsun. ama özelleştirme yapıcam diyip iktidara gelen adamları özelleştirme yapmakla suçlamayalım yani, saçma. gelir dağılımı adaletsizliği kapitalizme içseldir, tıpkı kentsel dönüşüm gibi. bunlar yeni başlamış değil, akp iktidardan gidince de bitecek şeyler değil. eğer gerçek rahatsızlığımız buysa yapılacak şey devrimdir. ama du bi saniye, kapitalizm son noktasına varmadan sosyalizme geçiş mümkün mü? pek değil. o yüzden önce demokrasi, önce sermayenin serbest dolaşımı, önce dünyaya açılma. önceliklerimizi doğru koyarsak ulaşamayacağımız hedef yok hacılar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 yannzi yargida askerde gg oldu artik hukumet her failladiginda yahudileri veya masonlari suclar asdffads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Suark said: kapatma davası, adı üstünde sivil bir hareket. e-muthıra diyorsan, KK'nın da iddia ettiklerini biliyorsun değil mi Sir'ün kastettiği dikta sadece askeri dikta değil ki. Bunun yargı ve bürokrasi ayağı da var, yanlış anladıysam düzeltsin. Gitsin yargılasın Büyükanıt'ı, ben tutmuyorum. O zaman başbakan 28 Şubatı yapan generallerle de önceden anlaştı yönetime müdaha etsinler diye, kasıtlı olarak hapis yattı 2002 seçimlerini 4-5 sene öncesinden planlamıştı mazlum edebiyatı yapıp iktidara gelmek için. O yüzden yargılamıyor zamanın generallerini. Hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Nefr said: bone yazi kimin? guzelmis söyleyince dalga geçenler çıkacak belki ama yılmaz özdil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 yozdile kalsa zaten baykalin koltuguna oturmaya curet etti diye anitkabirden iceri aldirtmiycak kilicdaroglunu (yazmisti bunuda zaten) ne baykal askidir bu yozdildeki, inanilir gibi degil valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 dakka bir gol bir ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 hala kenan evren'i yargılayacaklar diyip kamuda kayırma ve kendi düşüncesinden olmayanı atanları inkar edenler var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 geç madem kaleye 2. şutu ben çekeyim: çok paragraf yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar