Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Merhaba arkadaşlar. Referandum sonuçları hakkında, herkes sevincini hüznünü başka bir yerde yaşayıp duygusallıktan arınana kadar, bir müddet konuşmak yasak. Sonrasında bu topicten devam edebileceksiniz diye umuyorum şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 hath bakalım yiyin gari birbirinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 ŞERİYAT GELİYOR LOL /first Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Hiç bişey için değil de taraf olduğum herşeyin kaybetmesi beni üzen şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 şununla devam etmek istiyorum. http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=20307887 sinir etti de adamı görmek facede.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 REHA BAŞLIĞIMIN KİLİDİNİ AÇ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Olacak olur nedense şaşırmadım. esasında şimdi bunun sonuçlarını tartışmak lazım. Benim komplo teorim: Amerikanın K.ırakta kurduğu kürdistan devletini koruyacak abiye ihtiyacı var federasyon helıne getirip türkiyeye bağlıycaklar musulla kerkükü. Böylece ıraktaki diğer mezheplerin kürtlere ağır saldırmasına engel olmuş olucaklar.... yani türkiye federasyonu bekliyorum onümüzdeki 2 3 sene içinde bide başkanlık sistemi gelirse taaam olur. böylece güney ırak saldıramaz bu yeni kürdistana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 CAK TIK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 BU ARADA BAŞTAN UYARAYIM EN UFAK ÇIĞRINDAN ÇIKAN İŞİN UCUNU HAKARETE BİNDİRENİN GÖZÜNÜN YAŞINA BAKMADAN BASTIRIRIM BAN'I canımı sıkmayın benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 eski topicleri merge etseydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 BDP'den son dakika açıklaması: Kılıçdaroğlu'na oy kullanmaması yönünde herhangi bir baskıda bulunmadık!!! facede yazmış birisi ne güldüm yaw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Demokrasinin ne kadar sakıncalı bir şey olduğunun, devlet yönetiminin d'sinden haberi olmayan, okuduğunu anlamaktan aciz insanların devletlerin nasıl ve kimler tarafından yönetileceğini belirlemesinin ne kadar yanlış olduğunun kanıtı çıktı bugün. İyi bir eğitim sistemi ve eğitimlilerin aristokrasisi çok daha sağlıklı olur diye düşünüyorum. Oyunu bir çuval kömüre satan adam devletin yönetimine etki etmemeli, edememeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 hayır ile ilgili kelimr oyunlu espri yapılmasaydı böyle olmazdı. hak ettiler bi yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 barnacle said: hayır ile ilgili kelimr oyunlu espri yapılmasaydı böyle olmazdı. hak ettiler bi yerde. hahhhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Estel_Anorien said: BU ARADA BAŞTAN UYARAYIM EN UFAK ÇIĞRINDAN ÇIKAN İŞİN UCUNU HAKARETE BİNDİRENİN GÖZÜNÜN YAŞINA BAKMADAN BASTIRIRIM BAN'I canımı sıkmayın benim. Üzmeyin Rehamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 İşte zekasızlık, yani YUH. xxxxxxxx ANITKABİR IZMIRE TAŞINSIN... about an hour ago · Comment · Like 2 people like this. xxxxxxx SAYFA AÇ MÜDÜR...2.000.000 KİŞİ OLUR VALLAHİ... about an hour ago · Like xxxxxxxx %60 HAYIR ÇIKAR BU TEKLIFEDE :@ about an hour ago · Like xxxxx % 60 nete girmeyi bilmez pek aga...sen kur..63 evet çıkar..:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 sipeyskeyk said: İşte zekasızlık, yani YUH. xxxxxxxx ANITKABİR IZMIRE TAŞINSIN... about an hour ago · Comment · Like 2 people like this. xxxxxxx SAYFA AÇ MÜDÜR...2.000.000 KİŞİ OLUR VALLAHİ... about an hour ago · Like xxxxxxxx %60 HAYIR ÇIKAR BU TEKLIFEDE :@ about an hour ago · Like xxxxx % 60 nete girmeyi bilmez pek aga...sen kur..63 evet çıkar..:D şunun gibi kendine ait fikri falan olmayan da varmış gibi gösterip bazı speşıl okeyjınslarda facebooktan falan galeyana gelen artisler yok mu, şunları sırayla birbirlerine tokatlatmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Umarım milletimiz icin haıylı sonuctur diyelim ne diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 oy kullanmayan %23'luk kesimi allah bildigi gibi yapsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 sonuc herkese HAYIRli olsun arkadaslar. zuhzuhzuhzuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 utopia said: sipeyskeyk said: İşte zekasızlık, yani YUH. xxxxxxxx ANITKABİR IZMIRE TAŞINSIN... about an hour ago · Comment · Like 2 people like this. xxxxxxx SAYFA AÇ MÜDÜR...2.000.000 KİŞİ OLUR VALLAHİ... about an hour ago · Like xxxxxxxx %60 HAYIR ÇIKAR BU TEKLIFEDE :@ about an hour ago · Like xxxxx % 60 nete girmeyi bilmez pek aga...sen kur..63 evet çıkar..:D şunun gibi kendine ait fikri falan olmayan da varmış gibi gösterip bazı speşıl okeyjınslarda facebooktan falan galeyana gelen artisler yok mu, şunları sırayla birbirlerine tokatlatmak istiyorum. şuanda sigaramı yaktım, arkama yaslandım ve facebook iletilerini okuyup daha dün DEMOKRASİ ELDEN GİDİYOR ŞERİYAT GELİYOOOOOOOOOR diye ağlayan insanların nasıl bir anda faşiste dönüştüğünü büyük bir hazla takip ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 akila sen yapma bari :/// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 hadi birbirimize hakaret edelim eğitim seviyelerimizi kapıştıralım verdiğimiz oya bağlı olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar