Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fifa 11

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Kontrollere hala alışamadım. Gerçi fifa 98den beri futbol oyunu oynamadığım için de olabilir ama space şut ne biliyim ctrl koşma falan bi acaip geldi.

Bu numpad0da falan bişeyler var galiba ama konsol bebesi olmadığım için konsola karşılık gelen tuşlar ne işe yarıyor hiç bilmiyorum. Hangi tuş ne işe yarar bi yazsanıza. Ne biliyim mesela iki kişi pres yapmak istesem shiftle adam değiştirip d ye basmaktan başka bi olay var mı?

a arapas, s havalı top, d kısa pas, space şut (bazen şut çekemiyorum niye bilmiyorum) falan bunları biliyorum bitek.
Sosyal ağlarda paylaş

almanya ve italya liginde scoreboard ve zaman göstergesi nedense ekranın ortaısna geliyor oyun çekilmiyorum, manager modun tadı kaçtı gibi. bunun haricinde oyuncuların yaşları da garip garip artıyor. sırf bu iki sebepten olayı pes de master lige döneceğim galiba o da istemeye istemeye. of.
Sosyal ağlarda paylaş

gameplay ve takım/oyuncu sayısı şahane ama be a pro olayının pesten çok eksiği var, manager modeda da çok eksik var en basidinden maç yapmadan gün geçmiyor ve transfer sezonunda çok sıkıcı oluyor karabüksporla yapmak zorunda olduğumuz friendly maçlar.

bi de cüsseli adamlar resmen op oyunda, mehmet batdalla defansı arkana aldın mı çok yavaş koşsan bile %99 gol oluyor pozisyon.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
bi tane ara kablo al , ps2 gamepadlerini bağla , mis gibi kullan. ama bazı oyunlarda uyumsuzluk yaptığı da oluyor.

microsoft saolsun , sony gamepadleri yerine xbox gamepadlerine benzer çıkıyor artık ürünler ; logitech'in gamepadi muazzam , xboxı kullanabilirim dersen
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...