ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 2v2 attık LAN'dan. kontroller bozuluyor bazen oyunda. topu alınca adam yukarı kosmaya baslıyor. oynayamadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2010 Kontrollere hala alışamadım. Gerçi fifa 98den beri futbol oyunu oynamadığım için de olabilir ama space şut ne biliyim ctrl koşma falan bi acaip geldi. Bu numpad0da falan bişeyler var galiba ama konsol bebesi olmadığım için konsola karşılık gelen tuşlar ne işe yarıyor hiç bilmiyorum. Hangi tuş ne işe yarar bi yazsanıza. Ne biliyim mesela iki kişi pres yapmak istesem shiftle adam değiştirip d ye basmaktan başka bi olay var mı? a arapas, s havalı top, d kısa pas, space şut (bazen şut çekemiyorum niye bilmiyorum) falan bunları biliyorum bitek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 wasd oyna en temizi öyle oynanırda yapamazsın special moves falan numpadden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 special moves için bi yol gösterin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Multiplayerı REZALET oyunun. Oynanmıyor kesinlikle, biri çıkar, biri DC olur, kime noldu söylemez, oyunun yarısında oyun kararır 2 saat boş boş beklersin falan. Fenalık geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asas Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 almanya ve italya liginde scoreboard ve zaman göstergesi nedense ekranın ortaısna geliyor oyun çekilmiyorum, manager modun tadı kaçtı gibi. bunun haricinde oyuncuların yaşları da garip garip artıyor. sırf bu iki sebepten olayı pes de master lige döneceğim galiba o da istemeye istemeye. of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2010 gameplay ve takım/oyuncu sayısı şahane ama be a pro olayının pesten çok eksiği var, manager modeda da çok eksik var en basidinden maç yapmadan gün geçmiyor ve transfer sezonunda çok sıkıcı oluyor karabüksporla yapmak zorunda olduğumuz friendly maçlar. bi de cüsseli adamlar resmen op oyunda, mehmet batdalla defansı arkana aldın mı çok yavaş koşsan bile %99 gol oluyor pozisyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 oyun inanılmaz kasıyor bende low grafiklerde bile oysaki sistem fazlasıyla yeterli. neden olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Sen bireysel olarak yetersiz olabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 ben kasmıyorum çok rahatım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 wait4vsynci kapat bi de öyle dene sorunlu diyolar onun için. bi de ortalıkta bi yama dolaşıyodu grafiklerden kısmadan baya artırıyodu performansı ilgili forumlarda falan bulabilirsin sanırım scn.net falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 benim gamepadi görmemeye başladı durup dururken deli olmamak elde değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Ya Multiplayer oynayan var mı hiç? İnanılmaz lag var, sanki başka bir güneş sistemindeki oyuna bağlanıyor gibi hissediyorum kendimi. En azından yarım saniye lag var, kabus gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 pesteki gibi topu ayağından açıp koşma yok mu, ben mi bilmiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 sağ sticki koştuğun yöne doğru itersen oluyor o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 http://www.facebook.com/video/video.php?v=444429479933 edit : konmuş diğer başlığa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2010 multisi çok zevkli olmuş, dün aldım başından kalkamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 ulan 2v2 gibi bisey oynamayı ayarlayamıyo olmak ne kadar kotu dun gece spidee ile yapmadıgımız ilginclik kalmadı 2 kisi oynayabilelim die.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 biz aynı psten oynuorz 2v2 ama net uzerinden karşılıklı olmaması kotu hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 direk arkadaslarına karsı oluyo da random ah random.. bu arada pc de multi oynayanlar war mı ekleselim takım kuralım egleselim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 soyle gercekten super bi gamepad tavsiyesi war mı peki.. sony nin game pad ine ne kaadar benzerse okadar iyi felsefesiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 kontorlandın aynı gamepadleri var ama kotudur onlar bence. direk al bi tane sixaxis. kablo ile bağlayıp çalıştırabiliosun pcde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 bi tane ara kablo al , ps2 gamepadlerini bağla , mis gibi kullan. ama bazı oyunlarda uyumsuzluk yaptığı da oluyor. microsoft saolsun , sony gamepadleri yerine xbox gamepadlerine benzer çıkıyor artık ürünler ; logitech'in gamepadi muazzam , xboxı kullanabilirim dersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 logitech al 10 yıl kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paraya kıy xbox gamepadi al, üzerine konfor yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar