Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 beleş epic dağıttılar iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 kacirdi yeni bossu iste dahada 3 yeni boss acilicak 251 dusuren neyse iyi oldu iyi, warlock gibi gereksiz otesi bi classi tasiyo olcaktik yanimizda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Neyse o SC oynamaya devam etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 mutalarla hydralarla raid yapar artikin zaten, bisi diil aggro falan geri gelio omen bile yuklemiyen bu adam aggro ceker sonra "abiii valla apm kasiodum saga sola tikliyarak, sature edemedim resourcelari" filan diye mazeret belirtir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 brd de ne bosu ya cok alakasız kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Gangren said: Olm zaten pre-expansion öncesi yapılacak eventten kala kala 1 tane phase kaldı, 2. phase'deyiz şu anda, BRD'de falan boss kesiyor millet, L251 item düşürüyor. Geç kaldın yani biraz :) Nasıl lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 ilk event adadaki troller degil mi? simdi gidip yapin, ben sonradan yaptim. 2. event ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 onlar BREWFEST deil mi ya? ilk event troll ve gnome eventleri deil mi 2. si böle şehire bilmemnerl geliodu vs en son PTR de o live oldu mu? ben ondan bahsediorum brewfest bosslarından deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 http://media.mmo-champion.com/images/news/2010/september/prologueboss_6.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 peki bunlar kalktı mı yoksa duruo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 kalktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 iyi o zaman hiç uğraşmiim aralıkta açarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 ne ara oldu ki ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 olmadi olm bisey, seni kekliyo hiyarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 aquila said: olmadi olm bisey, seni kekliyo hiyarlar. ahah saol abi fena yuttum bi tek onlar icin acık tutuyorum accountu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 server beyin modu, arkadas size hiyar demis, alalim asaga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 yappari Viktor da naa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cy-x Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 kesinleşti bu çarşamba geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Pyro said: Bu hafta gelmiyor patch rahat olun. Pyro said: Haftaya gelecekte o yüzden. Pyro said: Keşke gelse ama gelmeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Off fail =P Birşey bilmiyorsanız niye körü körüne iddia edersiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Musti hiçde kaçmaz gözünden fail durumları. Maşallahın var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 İyi de forumda çok örneği var, pyro mimliymiş zaten. http://i568.photobucket.com/albums/ss125/lavale_bucket/mcfail.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 oerh bu geceden yarin oglene kadar maintenance varmis, uzar o bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Sallamanın serbest olduğu bir yerde neyin faili oluyor? Sanki çok kesin bir kaynaktan bilgim var vs dedim eh. Keşke referans kıçım deseydim o zaman anlardınız eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2010 patch gelmesine 1 gün kaldı, benim ekran kartım bozuldu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar