Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 browserdan oynanan mmorts, ama grafikleri muhtesem olmus closed betada kendisi http://www.ministryofwar.com/ beta key icin : http://www.mmorpg.com/giveaways.cfm/offer/219/Ministry-of-War-Beta-Key-Handout.html cok basarili olmus grafikleri ses animasyon gerisini bilemem , yeni basladim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 o diil de su vent in connection infosunu bi yazıverin bana kaçtır istiyorum mayti den sallıyor, perşembe çıkıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 key var mı key? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2010 Bu nasıl üşengeçlik? Screenshotları ziplemişler, download ediyorsun ahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 aldım bi beta key girdim de çok meh geldi meraklısı sever gerçi haksızlık etmiyim, ama aynı türdeki diğer oyunlardan çok da farkı yok gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2010 open beta acildi dun. interface felan baya hosuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2010 Oyun güzel bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalforever Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Ministry of War is a free MMORTS republished by Aeria Games. The historical background of the game is reminiscent of the old series of “Age of Empires Online“. You control an ancient civilisation: Romans, Egyptians, Persians, or Chinese . Since everything is visually beautifully packaged and modeled after the buildings, units, technologies and the historical role models, you can immerse yourself with Ministry of War well in between every now and again in this ancient world. Ministry of War has a feature which is unique in the world of browser MMOs: an Endgame. There are four civilizations in MoW: Rome, China, Egypt, and Persia. If one of them rises up and defeats the other three, the winning civilization will be declared a MoW Champion and the Realm will reset, with spoils to the victors. For this reason, there are no sidelines in Ministry of War. You must form strategic alliances and fight, or your empire and your entire civilization may be swept from the Realm. Each Endgame victory will form a chapter in the history of MoW. Enjoy!!Ministry of War Aeria Games tarafından tekrar yayınlanan bir MMORTS(=Devasa çok oyunculu online gerçek zamanlı strateji)'dir. Oyunun tarihsel arka planı eski "Age of Empires Online"ı andırıyor. Siz Romalıları, Mısırlıları, Persleri ya da Çin'i kontrol ediyorsunuz. Grafikler oyunun modelleri hazırlandıktan ve tarihsel tema oturtulduktan sonra güzelce paketlenmiş. Kendinizi kolayca oyuna kaptırabilirsiniz.. Bu oyunun en büyük ve türünde tek denilecek özelliği oyunun bir sonunun olması. Oyundaki 3 uygarlıktan biri diğer üçüne karşı galip gelir ve tek kalırsa bu olay MoW tarihinin bir parçası oluyor ve oyun en baştan başlıyor. Tabii ki galipler ganimetle ödüllendiriliyor. Ganimeti elde etmek için stratejik ittifaklar kurmanız ve onun için mücadele etmeniz gerekiyor. İyi eğlenceler!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 adamlar patiyi satın aldı siz hala burun kıvırın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 pati artık ministry of woooooor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 said: Siz Romalıları, Mısırlıları, Persleri ya da Çin'i kontrol ediyorsunuz Orta Asya Türk medeniyeti niye yok lan biz 8 bin yıllık milletiz!!23 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 ministry of paticik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 harika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 her login bir quest olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 pati'nin yeni sahibi http://forum.paticik.com/profile.php?42,266170 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Kanuni... Adam her yerde kanuni ya ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Ben ne yaptim :) Ileri gorus bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 pati bitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 bunun başlığını açmaya gelmiştim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 MoW bitmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 kainatın en iyi oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Ben böyle oyun oynamadım arkadaş. Dünyanın en güzel oyunu. Hemen arkadaşlarıma bahsetmeliyim. Teşekkürler Paticik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehanix Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Teodor said: kainatın en iyi oyunu lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Anelor said: bunun başlığını açmaya gelmiştim lan sen açsan su şekil olurdu heralde [center]PATİCİK ANİFİSAL MINISTRY OF WAR RAIDI OKE[center] GELEN WARMİ RAID YAPCAS OKE. HEAL VAR TANK VAR OKE. GELMEYENDE OKE GELENDE OKE, OKE. OKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar