orionlogic Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 http://www.haber7.com//haber/20100908/Kilicdaroglunun-aciz-kaldigi-an-VIDEO.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 dostum fail diye ona demiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 sen buralarda yenisin, ve çok kalmayacaksın bu gidişle. biz buralarda herhangi bir yandaş medyadan taşıma haberleri sevmiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orionlogic Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 durum vaziyet komik yandaşlık değil bu çok acaip parti başkanına yapılmaması gereken birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 burası chp gençlik kolları forumu dostum akplileri sevmezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 EPİC FAIL = vidyo açılmıo lan . nese zaten ilk 2 yorumdan izleyesim kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 sen cidden olayı öyle mi algıladın yani; bravo orionlogic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 bu durumda komik ya da fail olan nedir bir açıklar mısın? be daha önce de gördüm bu haberi ve izledim video yu da, iddia edildiği şekilde "sen hele bi dur genç, önden ben gidicem!!!" tarzında bir hareket yok orada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 orionlogic said: durum vaziyet komik yandaşlık değil bu çok acaip parti başkanına yapılmaması gereken birşey.verdiğin site yandaş ama genç adam. olay da komik değil bence, yalan olduğu gün gibi aşikar. partinin genel başkanına o hareketi yapan adamı pipisinden otobüse asıp gezdirirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 ARKADAŞLAR İTİLEN ADAM NASIL BAŞBAKANLIK YPAICAK PEKİ BNAA SÖYLER MİSNİZ RERÖERÖRERÖ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biotar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Orada adam ''Durun başkanım önce biz inelim sonra siz inersiniz'' de demiş olabilir. Durumun fail olarak göstermeye çalışmak ise yandaş medya yorumu. Bak ben görüntüyü farklı yorumladım. Son kelime imzamda arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 bi de eğlenceye açmış ya hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 orionlu mantığı işte sorgulamayın fazla *kaç kaç* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 bu ne lan bu nası bi haberciliktir abi ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Eralp said: bi de eğlenceye açmış ya hahaha doğru yere açmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 ama ba$lık yanlı$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 ama açan adam komik bence. eğlence'den çıkmasın hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 ama gereksiz tartışmalar içine girmek komik değil ahali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Masticore said: Eralp said: bi de eğlenceye açmış ya hahaha doğru yere açmış bi daha düşündüm de evet haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 yav said: bu ne lan bu nası bi haberciliktir abi ahahahahahah cidden bu ne lan :D. bide yorumlarda içler acısı ya.nasıl kafayla yaşıyorlar anlamıyorum ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Bu adamlar oksijen israfı yemin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orionlogic Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Skyfire said: sen cidden olayı öyle mi algıladın yani; bravo orionlogic elini neden yumruk yapıp sıkıyor o halde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 said: muavin gandi kemal 2010-09-09 05:42:33 Güzel mavin olur kemalden ahahahah abi haber sacma sapan da yorumlar beni benden aldı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 orionlogic said: Skyfire said: sen cidden olayı öyle mi algıladın yani; bravo orionlogic elini neden yumruk yapıp sıkıyor o halde? oyuncak ördek varmış avuç içinde voykvoyk diye ses çıkarıyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Topik daha fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar