kfg Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 http://www.engadget.com/2010/09/08/google-announces-google-instant-search/ http://www.google.com/instant/#utm_campaign=launch&utm_medium=et&utm_source=rpp Aktif hale geleli 1 saat falan oldu sanırım, denedim cok basarılı, bayagı da rahatlatıyor aramayı cidden... su anda kullanmak icin giris yapmanız lazım google'a, giris yapmadan yalnızca bi kac ulkede kullanılıyor su an... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 vaaay iyiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 bende calismiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 giris yapman lazım, ayrıca google.com.tr'de calısmıyor, google.com'u deneyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Güzelmiş gerçekten. VPN'yi kapattıktan sonra çok ararım ben bunu. Hemen Opera'ya ve Türkiye'ye gelse bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 anlamadım olayı ney ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 kelimeyi yazarken altta resultlari cikiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 enter a basmadan arıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 aklıma icq geldi, onunda bi chat seçeneği vardı, yazdığın sildiğin yollamadan direk görünüyordu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 google com da calislmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 oha baya iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 bende paso google.com.tr yi aciyo google.com yazsam da. onu degistirmenin bir yolu var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 bizede anlatin lan nasi bisi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 google.com/ncr yapacaksın google türkiye'ye gitmemesi için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 oha harikaymis cok tesekkur ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 @reyou, hangi browser'ı kullanıyorsun abi ? calısması lazım ncr yapıp, giris yaptıysan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 penth gelip bing bundan daha iyi demesi lazım ehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 çok kota yer bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Masquerade said: penth gelip bing bundan daha iyi demesi lazım ehue. huasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 hahaha yok ben de baya cool diye yazdim Facebook'a :) onemli olan teknoloji degil burada, fikir. zira ajax ile instant search olayini Bing sadece kendisi yapmamis, API'inda saglamisti. 1 seneden uzun zaman once cikmis haber bunla ilgili: http://techcrunch.com/2009/08/20/new-web-app-makes-sweet-love-to-bing-apis-lets-you-search-as-you-type/ buradaki super olay su, bence instant search kendi basina cok ama cok gereksiz bi feature, goz yormaktan baska biseye yaramiyor. fakat google'in yaptigi o ana kadar yazdigini SERP'unu (search engine results page) degil, o ana kadar yazdigina ilk suggest edilen seyin SERP'unu vermek. cok basit, muhendislik bakimindan hicbir ozelligi yok hele ki yukaridaki haber dedigim gibi 13 ay once cikmisken, ama kullanim acisindan cok guzel. ben hicbir zaman fanboy olmadim ayrica (ki olmak icin her turlu hakkim var, benim kodum sonucta oradaki :) ), mottom sezarin hakki sezaradir, google da gayet guzel bir is cikarmis burada. Ama dedigim gibi olay user experience tamamen, muhendislik bakimindan bi dalgasi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 ekmegimi kim veriyosa en iyis odur valla, yemisim fanboyunu. mony talks. kimse vermiyo gerce =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 sagolun verdiginiz link cok ise yaradi valla tsk. yalniz cidden goz yoruyo, bence instant result verecegine bana intellisense ile 50 tane result dondurse daha hosuma gider. yani ben pek kullanmam gibime geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Ben de kullanmam. Ya bizi degil de google serverlarini kasarmis gibi geliyor daha cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar