moriQ Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Korku fps http://www.youtube.com/watch?v=MkTKCI7knYA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Çok boş bi trailer olmuş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 harika bi buluşum var.. evde çok mu duruyorsunuz, duvarları şu fpslerin bok rengi duvar kağıdı ile kaplayın.. bitti.. bir daha evde durmazsınız bak. hâlâ tünel münel.. "lan çoluğa çocuğa karışıcaz bi adım öteye gidemediniz" diyeceğim de "sen türkiye'de yaşıyon lan mal! sizde ne ileri gitti ki?" diyecekler diye korkuyorum, sesimi çıkartmıyorum şimdilik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 amacına ulaşmış oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Penumbra yapımcılarındanmış, sıkılmadılar korkutmaktan adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 lanet olsun böyle oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 o kadar kötü değil yahu fena durmuyor. dasaa bombayı batlatmış gene yağlamadan edemicem eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Penumbra müthişti ya. Lovecraft sıtayla seven adam için öyle bi keyiflidir ki bawwww. Dur bi daha başlayım hatta ya of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Penumbra'da sanity var mıydı? hatırlayamıyorum. Oynadım biraz geç saatlerde, sesler inanılmaz iyi olmuş. Fazla gerdi mola verdim, birazdan geri döneceğim eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 iyi ki aratmisim, basligini acicaktim ben de simdi :) imkani yok oynamam da oynamak isteyenler ogrensin maksat ehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 abi sinirim bozuluyor böyle oyunlarda ya ama yinede oynuycam ^^ bakalım nasılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 korku oyunlarını seviyorum da böyle "ay aman yaratığı görünce karakterin korkuyor, aaa yaratık geldi kaç kaç kaç, ay annecim çok korkunç" şeylerini sevmiyorum. puzzle felan zevkli de, timerun sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 afaganlar içerisinde bitirdim demoyu. aynı penumbradaki hava var müthiş olmuş. ama hakkaten şu tarz bi daha sakin adventure iyi giderdi şimdi. yaşlanmışım survival horror için sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 moriQ said: lanet olsun böyle oyuna. şunu yazarken ne kadar tırsmışım kim bilir. yarısına geldim ama 2 kişi ışıklar açık arkada tv falan açık yoksa oynayamıyoruz. helal oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 undying'den korkunç mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 deadspace iidi. onun kadar var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Silphatos said: undying'den korkunç mu? undying ve diğer fps'ler ile kıyaslamayın abi tamamen farklı hatta niye fps bölümüne açıldı anlamış değilim. Kıyaslancaksa Penumbra: Black Plague ile fln. kıyaslanır bu oyun. Korkutuyormu konusuna gelince ne undying ne dead space'te bunun kadar korku yoktur çünkü savunmak için elinde bir silah yok.Canavar çıksada şuna 2 tane çaksam diyemiyosun ve gerçekten sinirin bozuluyor bunalıma sokuyor insanı. Run and hide :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 şu ana kadar oynayamadığım tek oyun undying de onun için sordum. fear, comdemned falan yalan, tek başıma yaşarken gece yarısı karanlıkta falan oynadım bunları ama undying'i -yanımda biri varken, gündüz vakti bile- oynayamıyorum nedense haeuh. bunu da indirdim başlayayım bugün. undying'in de orijinali var sold-out'tan aldığım, kurmayı deneyeceğim bi ara sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 dostum oyun korkunç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Korkunçluğa gelince her oyundan korkunç sonuçta bariz bir şekilde o amaçla yapılmış. Boş odada bile üst kattan ayak sesi duyuyorsun. Devamlı sağdan soldan hayalet varmış gibi toz kalkıyor falan. Benim için önemli olan kalan kısımların da iyi olup, korkuyla desteklenmesi. Amaç değil araç olması. Hikayesini merak ediyorum. Başlarda çok iyi. Penumbra'yı wikiden okudum o da epey iyiymiş. Gameplay hakkında görüş sunacak kadar oynamadım. Sonrasını bilmiyorum, henüz oynamaya geri dönemedim eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 abi ben oynayamıyorum korku oyunu =), bunu da yukledim, fakat en ufak seyde esc'e basıyorum ehueh... var mıdır onereceginiz bi gecis oyunu =) ? "once sunu oyna, o kadar korkunc degil ama alıstırır biraz" falan diyebileceginiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 fear 2'yi oyna, bilmiyorum ne kadar geçiş olur ama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 konusu nasıl? bir de save/load sistemi nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Silphatos said: undying'den korkunç mu? undying'i bizim komşunun 10 yaşındaki çocuğu okuldan eve yalnız gelip oynuyordu zerrede korkmuyodu velet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar