BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Geriyor beni.. sevmiyorum hani sanki o telefona cevap verdiğimde başına sorun alacakmışım gibi hissediyorum sanki o telefonun öteki ucundaki bana arıza çıkaracakmış gibi geliyor.. daha az önce yine yaşadım.. baktım 0222 li bir numara açtım yanlış nbumara ok kapattık sonra aynı numara tekrar aradı meğersem numarayı yanlış almış dayı.. ama benim durup dururken gerildim.. hep böle kötü haber gelecekmiş gibi yada benim istemediğim bir şeyin haberi gelecekmiş gibi hissediyorum.. tanımadığım numaralar.. aramayın lan.. sadece aramayın.. çaldırı kapayın keza keyfim yerindeyse ben ararsım sizi.. beni benimle bırakın lan.. allasen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Demek aynı hissiyatlar sadece bende olmuyormuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Abi aynen! En nefret ettiğim şeydir. Sanki o numaranın sahibi bana zarar verecekmiş beni üzecekmiş gibi hissederim.. Aramayın lan! :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 caller id cikti mertlik bozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 tanimadiginiz numaraya geriliyorsaniz bi sucunuz kabahatiniz vardir korkudan gerilirsiniz normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 ben ise aksine eskilerden ,numarası bile kalmamış bir hatun arıyordur diye heyecanlanıyorum her seferine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 ben gene yanlıs numara aradı ya diyorum. heyecan filan bitmiş hayatımda ya. erken yaşlanmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 bana da yıllar önce bi kere denk geldi işte o günden beri bir umuttur yaşıyorum kendi içimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Fistan said: tanimadiginiz numaraya geriliyorsaniz bi sucunuz kabahatiniz vardir korkudan gerilirsiniz normal mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 beni biri aramıştı öyle tam da arabayla şehirlerarası yoldayız gayet yavşak bi ortam baya bi alo dedi, arada bir yavuzla görüşebilir miyim dedi en sonunda SEVERİM* ALONU EAUHEAU dedim kapadı sonra geri aricaktım unuttum, kimdi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biotar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Bir keresinde tanımadığım bir numara beni aramıştı, Yanlış numara imiş malum. Bir gün sonra aynı numara yeniden arayıp, kimsen sen kardeşim,dün beni aramışsın demişti ve bütün cabalarıma rağmen adam arayanın ben olduğum konusunda ısrar etti. Böyleleri de var!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Fistan said: tanimadiginiz numaraya geriliyorsaniz bi sucunuz kabahatiniz vardir korkudan gerilirsiniz normal valla genelde bende hep "birşeyler istdikleri" için açmıyorum.. mesela en son bana bilmediğim numaradan ulaşan kişi uzunsüredir görüşmediğim çok da yakın olmadığım bir arkadaşımdı (hatta görüşmeyeli o kadar uzun zaman oldu ki tanıdık durumuna geldi) istanbula gelmiş parasını bitirmiş kalacak yer soruyordu.. hani "kanka ben istanbyla geldim görüşelim" demek de yok "dışarıda kaldım parasızım beni evine al" kız 10 dakika dil döktü hani zaten "ya bak falanc arkadaşım var onda kal" diyebileceğim kadar samimiyetimiz yok.. zaten bayaa garip konuşuyordu.. işte bu tarz şeylerle aranınca geriliyorum ben, ha aklıma bir olay daha geldi yine böyle uzun süredir görüşmediğim msn imde olup da meraba merabadan ileriyie kmuhabbetimin gitmediği biri sigortacı olmuş bana sigorta satmakiçin aradı.. o da yarım saat dil döktü baktı telefondna olmuyor "gel kahve içelim" fln dedi de "ya tele...rda..ç.kmiyo.ben..s.ni.so..a.ara.ım" ayağına yatıp kapatmam gerekti beni buluyor bunlar evet.. çünkü çok yumuşak başlıyım her önüme gelene yardım edeceğim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 tanımadık numarayla her zaman konuşamıyoruz tanıdıklarla irl de görüşüyoruz ondan sorun yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Black-ice said: ben ise aksine eskilerden ,numarası bile kalmamış bir hatun arıyordur diye heyecanlanıyorum her seferine. aynen la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 imkanı yok tanımadıgım numarayı açayım hele 216 212 li numaraları hiç açmıyor tanımıyosam.banka manka falan filan oluyor yani hani paranoyak düşüncelere kapılmıyor değilim.ya çok önemliyse ya tanıosam gibi.ama sonra tanıosam evden arasın mesaj atsın bi türlü ulaşsın diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Fistan said: tanimadiginiz numaraya geriliyorsaniz bi sucunuz kabahatiniz vardir korkudan gerilirsiniz normal her telefon çaldığında öyle geriliyorum ki, sadece cep değil evdeki telefonda dahil. o telefonların bazen günümü mahvettiği oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Ben telefonumu kapalı tutuyorum. Sadece bana gerektiğinde açıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Black-ice said: ben ise aksine eskilerden ,numarası bile kalmamış bir hatun arıyordur diye heyecanlanıyorum her seferine. sdfholkçsfd +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 0599 888 99 00 tarzı bi numaraya sahip olduğumdan çok aranıyorum la böyle yerlerden. %90 oranında da duymamış oluyorum geri falan da aramıyorum uğraşamam öyle bilmediğim numara için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 BabacumMostors said: Fistan said: tanimadiginiz numaraya geriliyorsaniz bi sucunuz kabahatiniz vardir korkudan gerilirsiniz normal valla genelde bende hep "birşeyler istdikleri" için açmıyorum.. mesela en son bana bilmediğim numaradan ulaşan kişi uzunsüredir görüşmediğim çok da yakın olmadığım bir arkadaşımdı (hatta görüşmeyeli o kadar uzun zaman oldu ki tanıdık durumuna geldi) istanbula gelmiş parasını bitirmiş kalacak yer soruyordu.. hani "kanka ben istanbyla geldim görüşelim" demek de yok "dışarıda kaldım parasızım beni evine al" kız 10 dakika dil döktü hani zaten "ya bak falanc arkadaşım var onda kal" diyebileceğim kadar samimiyetimiz yok.. zaten bayaa garip konuşuyordu.. işte bu tarz şeylerle aranınca geriliyorum ben, ha aklıma bir olay daha geldi yine böyle uzun süredir görüşmediğim msn imde olup da meraba merabadan ileriyie kmuhabbetimin gitmediği biri sigortacı olmuş bana sigorta satmakiçin aradı.. o da yarım saat dil döktü baktı telefondna olmuyor "gel kahve içelim" fln dedi de "ya tele...rda..ç.kmiyo.ben..s.ni.so..a.ara.ım" ayağına yatıp kapatmam gerekti beni buluyor bunlar evet.. çünkü çok yumuşak başlıyım her önüme gelene yardım edeceğim.. e ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 fede said: BabacumMostors said: Fistan said: tanimadiginiz numaraya geriliyorsaniz bi sucunuz kabahatiniz vardir korkudan gerilirsiniz normal valla genelde bende hep "birşeyler istdikleri" için açmıyorum.. mesela en son bana bilmediğim numaradan ulaşan kişi uzunsüredir görüşmediğim çok da yakın olmadığım bir arkadaşımdı (hatta görüşmeyeli o kadar uzun zaman oldu ki tanıdık durumuna geldi) istanbula gelmiş parasını bitirmiş kalacak yer soruyordu.. hani "kanka ben istanbyla geldim görüşelim" demek de yok "dışarıda kaldım parasızım beni evine al" kız 10 dakika dil döktü hani zaten "ya bak falanc arkadaşım var onda kal" diyebileceğim kadar samimiyetimiz yok.. zaten bayaa garip konuşuyordu.. işte bu tarz şeylerle aranınca geriliyorum ben, ha aklıma bir olay daha geldi yine böyle uzun süredir görüşmediğim msn imde olup da meraba merabadan ileriyie kmuhabbetimin gitmediği biri sigortacı olmuş bana sigorta satmakiçin aradı.. o da yarım saat dil döktü baktı telefondna olmuyor "gel kahve içelim" fln dedi de "ya tele...rda..ç.kmiyo.ben..s.ni.so..a.ara.ım" ayağına yatıp kapatmam gerekti beni buluyor bunlar evet.. çünkü çok yumuşak başlıyım her önüme gelene yardım edeceğim.. e ama... sevgilisi başka şehirdedir belkide veya çirkindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 daha yaratıcı olmalısın çekirge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 ya karı arıyorsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crysis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Black-ice said: ben ise aksine eskilerden ,numarası bile kalmamış bir hatun arıyordur diye heyecanlanıyorum her seferine. işte böyle pozitif olacaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 benim telefon numaramı kimse bilmez hep gizliden ararım insanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar