Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tanımadığın numaranın araması

BabacumMostors

Öne çıkan mesajlar

Geriyor beni.. sevmiyorum hani sanki o telefona cevap verdiğimde başına sorun alacakmışım gibi hissediyorum

sanki o telefonun öteki ucundaki bana arıza çıkaracakmış gibi geliyor..

daha az önce yine yaşadım.. baktım 0222 li bir numara açtım yanlış nbumara ok kapattık sonra aynı numara tekrar aradı meğersem numarayı yanlış almış dayı..

ama benim durup dururken gerildim.. hep böle kötü haber gelecekmiş gibi yada benim istemediğim bir şeyin haberi gelecekmiş gibi hissediyorum..

tanımadığım numaralar.. aramayın lan.. sadece aramayın.. çaldırı kapayın keza keyfim yerindeyse ben ararsım sizi.. beni benimle bırakın lan.. allasen..
Sosyal ağlarda paylaş

Bir keresinde tanımadığım bir numara beni aramıştı, Yanlış numara imiş malum. Bir gün sonra aynı numara yeniden arayıp, kimsen sen kardeşim,dün beni aramışsın demişti ve bütün cabalarıma rağmen adam arayanın ben olduğum konusunda ısrar etti. Böyleleri de var!!!
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

tanimadiginiz numaraya geriliyorsaniz
bi sucunuz kabahatiniz vardir
korkudan gerilirsiniz
normal

valla genelde bende hep "birşeyler istdikleri" için açmıyorum.. mesela en son bana bilmediğim numaradan ulaşan kişi uzunsüredir görüşmediğim çok da yakın olmadığım bir arkadaşımdı (hatta görüşmeyeli o kadar uzun zaman oldu ki tanıdık durumuna geldi) istanbula gelmiş parasını bitirmiş kalacak yer soruyordu.. hani "kanka ben istanbyla geldim görüşelim" demek de yok "dışarıda kaldım parasızım beni evine al" kız 10 dakika dil döktü hani zaten "ya bak falanc arkadaşım var onda kal" diyebileceğim kadar samimiyetimiz yok.. zaten bayaa garip konuşuyordu..

işte bu tarz şeylerle aranınca geriliyorum ben, ha aklıma bir olay daha geldi yine böyle uzun süredir görüşmediğim msn imde olup da meraba merabadan ileriyie kmuhabbetimin gitmediği biri sigortacı olmuş bana sigorta satmakiçin aradı.. o da yarım saat dil döktü baktı telefondna olmuyor "gel kahve içelim" fln dedi de "ya tele...rda..ç.kmiyo.ben..s.ni.so..a.ara.ım" ayağına yatıp kapatmam gerekti

beni buluyor bunlar evet.. çünkü çok yumuşak başlıyım her önüme gelene yardım edeceğim..
Sosyal ağlarda paylaş

imkanı yok tanımadıgım numarayı açayım

hele 216 212 li numaraları hiç açmıyor tanımıyosam.banka manka falan filan oluyor

yani hani paranoyak düşüncelere kapılmıyor değilim.ya çok önemliyse ya tanıosam gibi.ama sonra tanıosam evden arasın mesaj atsın bi türlü ulaşsın diyorum
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

Fistan said:

korkudan gerilirsiniz
normal

valla genelde bende hep "birşeyler istdikleri" için açmıyorum.. mesela en son bana bilmediğim numaradan ulaşan kişi uzunsüredir görüşmediğim çok da yakın olmadığım bir arkadaşımdı (hatta görüşmeyeli o kadar uzun zaman oldu ki tanıdık durumuna geldi) istanbula gelmiş parasını bitirmiş kalacak yer soruyordu.. hani "kanka ben istanbyla geldim görüşelim" demek de yok "dışarıda kaldım parasızım beni evine al" kız 10 dakika dil döktü hani zaten "ya bak falanc arkadaşım var onda kal" diyebileceğim kadar samimiyetimiz yok.. zaten bayaa garip konuşuyordu..

işte bu tarz şeylerle aranınca geriliyorum ben, ha aklıma bir olay daha geldi yine böyle uzun süredir görüşmediğim msn imde olup da meraba merabadan ileriyie kmuhabbetimin gitmediği biri sigortacı olmuş bana sigorta satmakiçin aradı.. o da yarım saat dil döktü baktı telefondna olmuyor "gel kahve içelim" fln dedi de "ya tele...rda..ç.kmiyo.ben..s.ni.so..a.ara.ım" ayağına yatıp kapatmam gerekti

beni buluyor bunlar evet.. çünkü çok yumuşak başlıyım her önüme gelene yardım edeceğim..

e ama...
Sosyal ağlarda paylaş

fede said:

BabacumMostors said:

Fistan said:

korkudan gerilirsiniz
normal

e ama...

sevgilisi başka şehirdedir belkide
veya çirkindir
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...