Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Üç Harfliler: Marid

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

said:
Çocukluğunuzda yaşadığınız bir kabus 20 yıl sonra tekrar başlasa, öteki alemden gelen belalı bir varlık size, sevdiklerinize musallat olsa ve bir gece boyunca korkutucu, güçlü ve vahşi varlığın oyunlarına teker teker kurban olsanız kendinizi nasıl hissedersiniz?
Ayla, kocası Serkan ile mutlu bir çifttir. Ayla 11 yaşında öteki alemden gelen bir varlığın musallat olması ile kabus dolu bir 3 gün yaşamıştır. O günlerden bu günlere en önemli koruyucusu olan muskasını önceki gün kaybettiği için kendini korumasız ve çaresiz hissetmektedir. Serkan yeni bir muska yazması ve Ayla'yı rahatlatması için bu konularda ismi bilinen İzzet Hoca'yı o akşam eve davet eder. Akşam yakın arkadaşları Meltem ve Cem de geleceklerdir. Ayla'nın yeniden başlayan kabusları ile herkesin aynı gece Ayla ve Serkan'ın evinde yaşayacağı kabus dolu dakikalar öteki alemden gelen varlığın gücünü ve zalimliğini herkese gösterecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

turk sinemasından bir cacık olmaz

cem yılmaz korku filmi olayına ciddi bir giriş yapmadıkca degişik filmler gelmez.ztn genel olarak filmlerimiz aynı.0-5 yaş komedi yada arada hakkaten düzgün komediler cıkıyor 5 senede 1.

yada mahsun kırmızıgül tarzı filmler.duygu sömürüsü fışkıran yaratıcılıktan uzak filmler.

ulan 80 milyonda bir allahın kulu yok mudur biz hep aynı filmleri yapıyoruz yaratıcı olalım diyen

ayrıca muska yı niye yazdırıyor anlamadım.her köşede muska satan biri vardır
Sosyal ağlarda paylaş

khalad said:

ilk ve son kere dabbe'yi arkadaş zoruyla izledim film boyunca güldüm. saçma sapan işler bizim millet yapamaz korku film falan .

aahaha dabbe2 sanırım.
oyuncular filmin başından sonuna kadar böğürdüler,film bu kadar.
türkler nolur cinli,perili film yapmasınlar.
Sosyal ağlarda paylaş

öyle diyorsunuz da bi 10 yıl öncesine kadar sırf komedi ve drama filmi yapılırdı.en azından artık farklı türlerde çıkıyor.bence bu iyi bir gelişme.ha çıkmaya başladığından beri hep aynı filmler ama en sonunda biri özgün bir film yapıcaktır.türk insanıda zaten öyle hollywood korku filmlerinden pek korkmaz.babam gülerek izlemişti bi filmi adını hatırlayamadım şimdi.anca bu cinden felan korkarlar bu yüzdende cinli minli filmler çıkıyor.sonuçta kuranın şifresi varmı laaa diye programlar izleyen insanlarız
ben mesela korku filmlerini hiç sevmem.çok tırsak adamımdır ama korku filmleri pek etkilemez beni
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...