BonePART Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Cuce said: ayar yoksa nerden biliyosunki en hayvan sekidele acıtka oynadığını bone? adamlar belki nasılsa calısmıyo diye hiç daha üst seviye koymamışlar? texture'ı ona göre tırt koymuslar, belki 2gb ramlik texture koyucaklardı? ekran goruntulerini gorebiliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Uncharted 2 oynasın grafiklerin iyi olduğunu nerden biliyorsun diyenler ehaueah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Cuce said: ayar yoksa nerden biliyosunki en hayvan sekidele acıtka oynadığını bone? adamlar belki nasılsa calısmıyo diye hiç daha üst seviye koymamışlar? texture'ı ona göre tırt koymuslar, belki 2gb ramlik texture koyucaklardı? bunu diycektim ben de. cuce demiş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Bone said: Cuce said: ayar yoksa nerden biliyosunki en hayvan sekidele acıtka oynadığını bone? adamlar belki nasılsa calısmıyo diye hiç daha üst seviye koymamışlar? texture'ı ona göre tırt koymuslar, belki 2gb ramlik texture koyucaklardı? bunu diycektim ben de. cuce demiş zaten. exclusive oyunları oynayıp sonra pc'ye geçerseniz nasıl oyun yaptıklarını fazlasıyla görürsünüz :) Üstte denildiği gibi özellikle Uncharted 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 kutur kutur kopya oyun oynuyoruz, hadi dagilin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 mani said: sırf cevap vermek için yazmışsın şunu yani bone. bir PC kullanıcısıyla bir konsol kullanıcısının yaşadığı performans farklı evrenle sinek arasında ki fark kadardır herhalde. sonuçta milyonlarca PC kullanıcısının kullandığı donanımlar, onlara ait yazılımlar ve diğer yazılımlar milyonlarca farklı kombinasyon oluşturuyor. aynı sisteme sahip 2 kişiden biri bir oyunu çalıştıramazken diğeri sorunsuz oynayabiliyor. saçma sapan bi program oyunda performans sorunu yaşatabiliyor. bunları yaşamamış insan ya çok şanslıdır veya yalan söylüyordur herhalde. ben kendimden biliyorum. Windows Vista ile hiç bi oyunda sorun yaşamadım ama TF2 de ses sorunu yaşıyordum 3 patch sonra düzelttiler. kaç kere eski ekran kartı driverlarına döndüğümü biliyorum mevcut olan driver ile sorun çıkıyor diye. yüklü codecler sorun çıkarır bazen. En basitinden birkaç ay önce çıkan BC2. insanlar driver bekledi, patch bekledi PC versiyonu için. Sonuçta konsol dediğin şey oyun+eğlence için yapılmış birşey. ve onu sorunsuz verebiliyor. Bir konsol alacağın zaman 30 kere düşünmüyorsun. Denildiği gibi takıyorsun blu-ray disc i oynuyorsun. Çoğu oyunu yüklemiyorsun bile. Olay bundan ibaret. şunu da yıllardır duyarım, yaklaşık 15 yıldır falan oyun oynarım, bunun son 10 yılında çalışmayan oyun en fazla 50 saniye dayanabildi. google > fix > play budur yani. öyle ALLAM HER BİLGİSAYARDA AYRI BİR GOMBİNASYON falan yalan. cernden mi aldınız arkadaş bilgisayarlarınızı dsaf. 10 yıldan daha öncesinde de tnt2 3dfx falan vardı tabü. biz de fakirdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 sevgili boneC ile cuce, trollemeye gelmeyin konsol bölümünü :) konsol optimizasyonda çakar işte pc'ye... adamlar da yok nvidia'yaya göre mi yapcaz yok amd mi olsun intel mi olsun derdi yok. tek tip konfigrasyon var blue ray'ini tak oh miss oyna. ha grafikler daha iyi olabilir geyiğine de şöyle diyim daha ps3'te bütün oyunlar 720 p , daha bu işin 1080i mi 1080 p mi işte osu var daha... önü de açık. ama rts, fps'de konsol cacık olmaz (mw2 ile aldım boyumun ölçüsünü :) ) orda pc çakar ;) @overseer, oyle bi garanti yok işte :D pc'ye orijinal alırken elim titriyo. bak mesela en son da 4gb ram makinamda APB çalışmadı, 2 sene eski makinada çalıştı. anlamsız şakalar olabiliyor işte pc'de. pc'nin işi zor, çünkü çok farklı konfigrasyonlar mevcut. ve yıllardır süren geyik olmasına rağmen hala muzdaribiz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 asıl fps keyfi konsolda.lag yok takılma yok göçme yok hile yok catır catır oynuyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 şundan 2 sene öncesine kadar PC den başka yerde oyun oynanır mı yeaaaa diyodum. ekran kartı PSU bilmemne derken olayın ne kadar bokunun çıktığını gördüm. yeni bilgisayar alıyorsun 2 ay sonra yeni çıkan oyunlar için kalite düşürmeye başlıyosun. batsın bu dünya dedim. gittim fwli bi xbox360 aldım 400milyona. çatır çatır oynuyorum. gidip klavye mouseu da alınca MW2nin brezilya bölümünü de geçicem. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 mardox said: sevgili boneC ile cuce, trollemeye gelmeyin konsol bölümünü :) konsol optimizasyonda çakar işte pc'ye... e ben ne dedim? konsol oyunlarını yaparken deli gibi optimize ediyorlar demedim mi? said: daha ps3'te bütün oyunlar 720 p , daha bu işin 1080i mi 1080 p mi işte osu var daha... önü de açık. bu nasıl bir cümle ben anlamadım? yahu konsolların grafik işlemi kapasiteleri sınırlı. hem grafikleri iyileştirip hem 720p'den 1080p'ye nasıl çıksın adamlar? önü açık değil ki kapalı. önü açık olan pc'ler. ben "1200p" ile oynuyorum ona bakarsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Hayır. Konsollar döneminde ilk çıkan oyunlarla, Son çıkan oyunlar arasında dağlar kadar fark vardır. Pc yede, bilumum konsolada sahibim. Konsollar sadece ömürlerini tamamladıkları dönem geldiği zaman kendilerini tekrar etmeye başlarlar. O dönemdede konsolun yenisi çıkar zaten. Burda önemli olan Pc nin veya konsol oyunlarının birbirinden üstünlüğü değil. Birbirinden farklı oluşudur. Konsollar bile. Son zamanda birbirlerine yaklaşmalarına rağmen eskiden beri, Farklı oyunlar çıkarmaktadırlar. Örneğin wii konsoluna sahip olamamış bir kişi hiçbir zaman Super smash bros brawl ı oynayamaz. Ki bu eski dönemde, dahada belirgindi. Nintendo 64, psx, sega dreamcast gibi. Sadece pc oyunları oynayan bir kişinin Oyun aralığı pc + konsol oyunlarını oynayan kadar geniş olamaz. Ki bu demektir ki. Bu kişi hiçbirzaman Mgs, FF zelda gibi klasik serileri oynayamayacak. Veya çok geç oynayacak, Bunlardan mahrum kalacaktır. Konsolun oyunları ayrı, Pc ninki ayrıdır. Sadece birine sahip olan kişi, Diğer platformun oyunlarından mahrum kalır. Sizinde burda sataşmanız biraz saçma olmuş. Kimse Pc oyunlarını konsolla kıyaslamamış. Gelip öylesine msg atmışsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 spawn77 said: Sadece pc oyunları oynayan bir kişinin Oyun aralığı pc + konsol oyunlarını oynayan kadar geniş olamaz. Ki bu demektir ki. Bu kişi hiçbirzaman Mgs, FF zelda gibi klasik serileri oynayamayacak. Veya çok geç oynayacak, Bunlardan mahrum kalacaktır. aksini söylemedik ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 İşte ben de onu dedim. Yerleri ayrı ama ilk kanı Cüce akıtmış. :P http://www.youtube.com/watch?v=Ml47uslcXio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Bone said: yahu konsolların grafik işlemi kapasiteleri sınırlı. hem grafikleri iyileştirip hem 720p'den 1080p'ye nasıl çıksın adamlar? önü açık değil ki kapalı. önü açık olan pc'ler. ben "1200p" ile oynuyorum ona bakarsan. 1080i'de güzel çalışan oyunlar var zaten. diğer oyunları da 1080i yapmaya başlayınca grafikler zaten daha iyi olmayacak mı?.. pc'nin de konsollarında önü açık :) konsola önü kapalı demek efsane olmuş ama sadece ps3'ün önü kapalı diyosun galiba onun için de daha erken. henüz ps3'ün önünün kapalı olduğunu sanmıyorum. bu arada ben yazımın hiç bi yerinde konsolda grafikler daha iyi demedim 1200p makinana "aferin" diyerekten, pc konsolu donanım ve performans olarak geçebilir zaten. ben de pc kullanıcısıyım ama oyun yapımcıları için konsol donanım açısından daha rahat bi ortam. en azından sınırları ve imkanları her konsol kullanıcısı için aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar