Mithat Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Arkdaşlar ben masabaşı iş fikrinden gercekten nefret edıyorum artık yaşta geldi 2-3 seneye bi işe girmem şart olucak universitedeyken hazır kendime para kazanabılecegım aileme bakabılecegım ama masabaşı olmıyan bi iş buliim dedim aklıma aslında aşçı olmak geldi ama emın olamadım bu sekılde olabilir olmadı kafe açmak vs gibi olabilir . Ciddi soruyorum bunu cunku ılerde bi gün aileme bakmam falan durumuda o olmasa zaten keyfime gore bi işe girer çalışır begenmezsem cıkar baska işe girerdim :D stabil olması lazım anlıcagınız. Ayrıca denedim o yuzden simdiden balık tutmak para kazandıran bi meslek degil onu belirtiim daha dogrusu benım tuttugum kadar balık tutmak para kazandırmıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 ps cafe, normal cafe, bar, bakkal. evet tüm klasikleri saydım. sen arasından seç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 tekel aç tekel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Tamam şimdi mekan açmakla alakası olmıyam meslek varsa bi de secenek artar super olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Pide yapan yerlere çırak olarak girip fırıncı ustası olarak çıkabilirsin. Fırınlara da girebilirsin tabi çırak olarak. Demir işiyle uğraşan birinin yanına girip ileride bir fabrika sahibi olabilirsin. Top toplayıcı olarak başlayıp futbolcu bile olabilirsin.. İlk ikisi ciddi, yes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Hatta dünya üzerinde babamla anlaşabilmesi mümkün olan bi çırak olduğunu bilsem seni bizim işe aldırırdım. Elbet bişey olurdun 20 yıl sonra. Ama yok öyle bi çırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 SeaGle said: Hatta dünya üzerinde babamla anlaşabilmesi mümkün olan bi çırak olduğunu bilsem seni bizim işe aldırırdım. Elbet bişey olurdun 20 yıl sonra. Ama yok öyle bi çırak. masabaşı iş istemiyorum dedimde universiteden çıkıp fırıncıda çırakta olmaya lüzum yok. hani fırında açabilirim onun yerine:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 anadoluya açıl, büyükşehirlerdeki çoğu şey yok, yerel olarak tutcak bişey bul, feodal düzen yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Çok akıllıca bi lokasyon seçimi yapıp gözlemedir pidedir geleneksel hamurişi yapıp satıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mithat said: SeaGle said: Hatta dünya üzerinde babamla anlaşabilmesi mümkün olan bi çırak olduğunu bilsem seni bizim işe aldırırdım. Elbet bişey olurdun 20 yıl sonra. Ama yok öyle bi çırak. masabaşı iş istemiyorum dedimde universiteden çıkıp fırıncıda çırakta olmaya lüzum yok. hani fırında açabilirim onun yerine:Dmadem öyle bir fırın aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 masabaşı iş bul sonra öp ve başına koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Pezevenk ol, olmadi dilencilik yap. En serbest meslekler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 arbitrage yap. bavul ticaretiyle başla, sonra büyüt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Rewendor said: masabaşı işte calısmaya karar verdim. tesekkurler yardımlarınız için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 olum 9-5 iş buldunda masabaşı die istemiosan abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 wastyrx said: masabaşı iş bul sonra öp ve başına koy. hakkaten yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Osuran_boğa said: olum 9-5 iş buldunda masabaşı die istemiosan abv masabaşının 9-5 olduğu günler geçmişte ya da devlette kaldı, artık özel sektörde ya 7:30da falan başlıyor ya da akşam 6-7ye kadar sürüyor genelde :/ 9.30 saat mesai yapmayana ekmek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 dasaaa said: wastyrx said: masabaşı iş bul sonra öp ve başına koy. hakkaten yaw masabaşı beğenmeyenlere başka birşeyin başı geliyor desem ağır mı kaçar şu türkiye cumhuriyetinin işsizlik rekoru kırdığı, ailelerin 600 lirayla geçinmeye çalıştığı günlerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Belki de bunca insan yaptıgı işe ragmen aç iken yada kredi kartı borcu kredi çekip onun borcu dıye yuvarlanıp sürekli bir borç halinde hayatının sonuna kadar yaşadıgından dolayı ınsanlar bunu gorup mikilerim boyle işi ben başka yol cizicem kendime dıyodur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Rewendor said: Osuran_boğa said: olum 9-5 iş buldunda masabaşı die istemiosan abv masabaşının 9-5 olduğu günler geçmişte ya da devlette kaldı, artık özel sektörde ya 7:30da falan başlıyor ya da akşam 6-7ye kadar sürüyor genelde :/ 9.30 saat mesai yapmayana ekmek yok ahuahuahuahauhauhau abi gülüyorum acınacak hale.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mithat said: Belki de bunca insan yaptıgı işe ragmen aç iken yada kredi kartı borcu kredi çekip onun borcu dıye yuvarlanıp sürekli bir borç halinde hayatının sonuna kadar yaşadıgından dolayı ınsanlar bunu gorup mikilerim boyle işi ben başka yol cizicem kendime dıyodur? o zaman başlık serbest meslek olmamalı MASABAŞI İŞTE ÇALIŞTIĞIM HALDE AÇIM olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Rewendor said: bu süpermiş ya her sayfaya alalım lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Ankara'da boyoz sat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Açım degilde açlar olabilir daha calısmaya baslamadım baslıcagım zaman ıcın dusunuyorum trollenmeden adam akıllı cevaplar gelse super fikirler cıkartabilir pati ahalisi bence. bavul ticareti denildi pideci denildi fırın denıldı arbitraj denildi bakın ne kadar guzel fikirler cıkıyo detaya ınılse neler neler olucak kim bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar