Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Serbest meslek.

Mithat

Öne çıkan mesajlar

Arkdaşlar ben masabaşı iş fikrinden gercekten nefret edıyorum artık yaşta geldi 2-3 seneye bi işe girmem şart olucak universitedeyken hazır kendime para kazanabılecegım aileme bakabılecegım ama masabaşı olmıyan bi iş buliim dedim aklıma aslında aşçı olmak geldi ama emın olamadım bu sekılde olabilir olmadı kafe açmak vs gibi olabilir .
Ciddi soruyorum bunu cunku ılerde bi gün aileme bakmam falan durumuda o olmasa zaten keyfime gore bi işe girer çalışır begenmezsem cıkar baska işe girerdim :D stabil olması lazım anlıcagınız. Ayrıca denedim o yuzden simdiden balık tutmak para kazandıran bi meslek degil onu belirtiim daha dogrusu benım tuttugum kadar balık tutmak para kazandırmıyo :D
Sosyal ağlarda paylaş

Pide yapan yerlere çırak olarak girip fırıncı ustası olarak çıkabilirsin. Fırınlara da girebilirsin tabi çırak olarak.

Demir işiyle uğraşan birinin yanına girip ileride bir fabrika sahibi olabilirsin.

Top toplayıcı olarak başlayıp futbolcu bile olabilirsin..

İlk ikisi ciddi, yes.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Hatta dünya üzerinde babamla anlaşabilmesi mümkün olan bi çırak olduğunu bilsem seni bizim işe aldırırdım. Elbet bişey olurdun 20 yıl sonra.

Ama yok öyle bi çırak.

masabaşı iş istemiyorum dedimde universiteden çıkıp fırıncıda çırakta olmaya lüzum yok. hani fırında açabilirim onun yerine:D
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

SeaGle said:

Hatta dünya üzerinde babamla anlaşabilmesi mümkün olan bi çırak olduğunu bilsem seni bizim işe aldırırdım. Elbet bişey olurdun 20 yıl sonra.

Ama yok öyle bi çırak.

masabaşı iş istemiyorum dedimde universiteden çıkıp fırıncıda çırakta olmaya lüzum yok. hani fırında açabilirim onun yerine:D
madem öyle bir fırın aç
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

wastyrx said:

masabaşı iş bul sonra öp ve başına koy.

hakkaten yaw

masabaşı beğenmeyenlere başka birşeyin başı geliyor desem ağır mı kaçar şu türkiye cumhuriyetinin işsizlik rekoru kırdığı, ailelerin 600 lirayla geçinmeye çalıştığı günlerde?
Sosyal ağlarda paylaş

Belki de bunca insan yaptıgı işe ragmen aç iken yada kredi kartı borcu kredi çekip onun borcu dıye yuvarlanıp sürekli bir borç halinde hayatının sonuna kadar yaşadıgından dolayı ınsanlar bunu gorup mikilerim boyle işi ben başka yol cizicem kendime dıyodur?
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Osuran_boğa said:

olum 9-5 iş buldunda masabaşı die istemiosan abv

masabaşının 9-5 olduğu günler geçmişte ya da devlette kaldı, artık özel sektörde ya 7:30da falan başlıyor ya da akşam 6-7ye kadar sürüyor genelde :/ 9.30 saat mesai yapmayana ekmek yok

ahuahuahuahauhauhau abi gülüyorum acınacak hale..
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

Belki de bunca insan yaptıgı işe ragmen aç iken yada kredi kartı borcu kredi çekip onun borcu dıye yuvarlanıp sürekli bir borç halinde hayatının sonuna kadar yaşadıgından dolayı ınsanlar bunu gorup mikilerim boyle işi ben başka yol cizicem kendime dıyodur?

o zaman başlık serbest meslek olmamalı

MASABAŞI İŞTE ÇALIŞTIĞIM HALDE AÇIM olmalı
Sosyal ağlarda paylaş

Açım degilde açlar olabilir daha calısmaya baslamadım baslıcagım zaman ıcın dusunuyorum trollenmeden adam akıllı cevaplar gelse super fikirler cıkartabilir pati ahalisi bence. bavul ticareti denildi pideci denildi fırın denıldı arbitraj denildi bakın ne kadar guzel fikirler cıkıyo detaya ınılse neler neler olucak kim bilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...