Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Firefall

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
6 invite yollandı keyifli oyunlar alan arkadaşlara. Sizlerin de 6 invite hakkınız olduğunu unutmayın şu anda.
Bu ekrandan yollayabiliyorsunuz ; https://beta.firefallthegame.com/invites
Mesaj tarihi:
var mı bir toplanma vs? girdiğimde haritada oyuncu bile görmüyorken zor geliyor. yalnızken sıkıcı squad içinde de bir o kadar keyifli geldi bana.

edit: bu arada benim de beta invitelarım var. dilerseniz mail adresinizi gönderin size invite göndereym.
Mesaj tarihi:
global chatte var mı grup? ekleyin plx fln yapınca giriyosun birilerine. tek kişi zaten imkansızlaşıyor şehirden ayrıldıkça zorlaşıyo encounterlar.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

5 adet invite'ım varmış bu arada.

Teşekkür ettim invite için, şimdi benimde 5 adet hakkım kaldı. Özelden mail adresinizi gönderirseniz bende 5 kişiyi invite edebilirim
  • 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Oyuncu açtım :P. Daha iyi bir malzeme toplama zımbırıtısı yapayım dedim ama "organic" ve başka bir malzeme istedi benden. Harita o malzemeler görünmüyor.

Birde zombiler ne ayak anlamadım. Tornado vardı onu patlattım, içinde bi portal açıldı. Daha sonra o portala gir dedi girdim. İçerisi zombi kaynıyordu. Sanırım orada malzeme toplamam gerekiyordu fakat benim alet patladığından dikememiştim :P.

Bakalım şimdi yeniden bi deneyeyim.
Mesaj tarihi:
neyse sildim. Zaten craft da istediğim şeyide yapamadım. Sanırım tarifini bulmam gerekiyordu önce :P.
Bulsamda pek birşey değişmeyecekdi zaten. Tek bir döngünün içinde git gel yapacaktım sanırım.
  • Yeni Oluştur...