reddiye Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 http://www.facebook.com/video/video.php?v=105142156207086&ref=mf (tu)(tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 plastic, assholes hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 adam haklı beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Urgunta Wolfer Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 İyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 insanlar dünya için endişelenmiyor ki dünyanın bizi silkelemesinden korkuyor zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 adam salakmış lan ne bu böyle amerikan hanzosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 planet is fine. people r fcked up ahahhahahahhahah (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 adam harbi hanzo barzo tahta kelimelerinin tam karşıtı. "ben herşeyi çözdüm benden başka da kimse bilmiyor" havasında bir sunta işte. komik de değil ayrıca gülmedim şahsen. bunun gibilere kalsak zaten çocuklarımızı falan görmek bile nasip olmaz. zaten her "plastic asshole" diyene gülsek işimiz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 george carline ettiginiz laflar icin size cevap versem banlenirim sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 bu adamı videonun başında dalga geçtiği böcek zehiri ve asbestin içine batırıp çıkarcan sonra konuşabiliyo mu bakalım böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Basarili (tu) Why are we here??!! Plastic, assholes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 bazen ego eğlenmeye bile izin vermiyormuş ben burda bunu gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 güzel konuştu(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 e adam doğru demi$. Dünya'yı değil; kendimizi koruma çabası içindeyiz. Dünya zaten yok olucak değil her durumda biz yok olacağız, mücadele de yok olmıyalım diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 reddiye said: bazen ego eğlenmeye bile izin vermiyormuş ben burda bunu gördümahah bak bu daha iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 google gibi keyword'e takılıyonuz ha lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 zerg olsaydık dünyanın da anasını bellerdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir.Enis Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Chemical said: google gibi keyword'e takılıyonuz ha lol videoyu izlediysen tamamı gezegeni kurtarmak mantığına dayalı adam normalde komik ama çok saçma bir başlık seçmiş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 biz ülkemizde gezegeni kurtarmak diye otobanda giderken yola çöp falan atmıyoruz, gazeteleri kapıcıya falan veriyoruz da yabancılar bu kadar dalga geçilebilecek kadar abartabiliyor arada işi normal yoksa konu seçimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 ya adam kelime oyunu yapmış insanların yaptığı herşeyde çıkarı var sonuçta. biz gezegeni niye kurtarmak istiyoruz? hayatta kalalım diye. sanki gezegen bizim şeyimizde biz burda yaşamasak. millet marsı kurtaralım diyo mu hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 AHSFŞLKAJSd adamın VtM: Bloodlines'daki Jack gibi bi havası var lan çok sevdim sdfjsfjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 bunu sevenler bill hicks'i de sevdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satandist Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2010 of saçma bunun çocugu yok belli kısır bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar