Joker Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Son günlerde evlilik gibi düşüncelerden soğudum nedense.. kararsız ve evlenmeyeceğim arasında gidip geliyorum. sizde durum nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Uploaded with ImageShack.us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Türkiyede evlenmek kolay Afganistanda 10.000 ile 20.000 usd idi başlık parası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 daha okul bitecekte, master bitecekte, askerlik bitecekte, işe girecemde evlenecem ohoo ölme eşşeğim ölme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Şıklar eksik bence.3-5 yıl içinde evlenme durumum yok ki zaten 3 sene sonra biticek üniv e sonra yüksek yapma ihtimali + askerlik falan ohooooooooo ama evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 2. şık "Bir gün her fani gibi evlenicez" olmalıydı, eksiklik söry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Karag8z said: Türkiyede evlenmek kolay Afganistanda 10.000 ile 20.000 usd idi başlık parası. ahahuauhuahuahuahau 10,000-20,000usd (seni mi kırıcam € olsun £ olsun hatta) vermek kolay zor olan hayatını geçireceğin doğru kişiyi gerçekten bulabilmek. bir sürü evli çift görüyorum, adamla kadın adeta yabancı gibi. konuşmuyorlar doğru düzgün yahu! ortak noktaları neymiş, nasıl evlenmişler, neden evlenmişler? hepsi muamma benim için... imkan olsa da insanların kafasını tutup anılarını kopyalayabilsem. bana sorarsanız bu gibi evlilere, adama da kadına da imkan ver, 10-20K hesabı yapmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 evlenmicem, zengin olcam. o parayı yicem yicem (karıyla kızla) sonra da ölcem. planım budur. http://www.hatersgoingtohate.com/wp-content/uploads/2010/06/haters-gonna-hate-cat.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 30 yaşından önce evlenmeyin, kendinize yazık etmeyin. Yığınla insan var 27de evlenip 29da boşanan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 yığınla insan var daha erken evlenip mutlu mesut yaşayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 tepki gösterecek olur belki ama flört süresinin bokunu çıkarıp evlenenlerde daha yüksek boşanma ratiosu gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Masq'a katılıyorum.Çevremdeki bi çiftte benzer bi durum yaşanıyor. 6 yıllık sevgili döneminden sonra evlendiler.Heyecanını yitirmişti zaten evlendiklerinde aşktan çok dost olmuşlar ki bu yatakodası hayatını etkiliyor.Onun kötü olması da gerginlik ve tartışma ortamını hiç eksik etmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 5 seneye inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 evlenmeyi ciddi ciddi düşünmüyorum.hani 17-18 yşında solendiğinde daha dur hele gençsin cevabı alınabiliyor fakat geldik 25 e . cocuk hele hiç düşünmüyorum. mutlu olacagım kafa dengi biriyle yaşayalım eglenelim üzülelim huzur evine gidene kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Evlenecek kişiyi bulabilirsem, neden olmasın ama uzun bir dönem kadın milletine güvenmediğim için zor olacak : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 evlenmeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 evlilik mi ıyy ne banal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemonarch Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Black-ice said: evlenmicem, zengin olcam. o parayı yicem yicem (karıyla kızla) sonra da ölcem. planım budur. Guzel plan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Black-ice said: evlenmicem, zengin olcam. o parayı yicem yicem (karıyla kızla) sonra da ölcem. planım budur. Serin hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Yaşlanma tarafını düşünüyuorum evlilikte, aile ortamı güzel olur. 55 yaşlarına kadar da evlilik zor gibi. O zaman şöyle yapalım, evlenmeyi düşünmeyen bayan arkadaşlarla ciddi görüşebilirim. Buradaki ciddi çok ciddidir yavşak bir ciddi değil. Teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 benimle evlenen olursa evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 şaka bir yana ölene kadar her gün mercimek çorbası içmeye hazır olduğumda evlenicem tabi ki de, yapayalnız ömür mü geçermiş. belki de geçer, bunu hayat göstericek. önümüzdeki maçlara bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Mantık evliliği yapasım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Doğru kişiyi bulmak mesele, ondan sonra değil evlilik daha çılgın şeyleride göze alacağınız için evlilik sadece ufak bir teferruat olarak kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 köyden alacam bi karı vurucam kırbacı vurucam kırbacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar