Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"ahaha az once oyle birsey oldu ki" topiki

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Tüm Cheese'lerden ve cheeser'lardan nefret ediyorum çünkü başka bişi bilmiyor çoğu. Ya tutmadıysa ne diye oyundan çıkıyon g.n yiyosa devam etsene oyuna görelim sonucu :)

Ayrıca Terran'cıların Mass Marauder + Viking gitmesinden de nefret ediyorum sanki oyunda başka unit kalmadı, karşısına ancak HT ile çıkabiliyorsun ki onunda microsunu yapmak zor.

Umm yorgunmuyum neyim acaba :)
Mesaj tarihi:
oyunun başında zart diye çıkan veya düşen takım arkadaşlarına alışığım ama ilk defa oyunun başından itibaren sadece duran bir takım arkadaşım olmamıştı. adam search'e basmış afk olmuş...

ulan çıksan veya drop olsan en azından kontrol bize geçecek, para toplucaz. ama yok direk 2v3 oynadık. dağıldık
Mesaj tarihi:
2v2 de adamların cannon ling rushu kesip oyunu almamıza yakın base lerine girip yok etmeye başladıgımızda karşıdan biri "stop wasting our time and quit"yazdı.rushları işe yaradı felan sandılar base leri yok olurken herhal
Mesaj tarihi:
cheese olayı iyice abartılmış artık ya. 2v2 6 oyun falan attık, 4ünde cheese yaptı rakip. 4ünü de kaybettik de en sonunda yeter lan diyip proxy gateway yapıp zea rush attım anca öyle yenebildik. valla oyunu silesim geldi ya yeter artık.
Mesaj tarihi:
dün ilk defa 3v3'te worker rush gördüm.

karşıda 3 toss vardı, kalktılar geldiler 20 tane probe ile bizim zerg'ü aldılar komple. gördüğüm an worker'ları 2. barakayı bastım, sonra yavaş yavaş 6'ya çıkardım baraka sayısını. 7. dakkada mı ne 20 marine ile gittim arkadan da paso marine gelmeye devam etti. 3'ünü de aldım, topu topu 10 zea 3 stalker'ları vardı. "mass marine noob'a kaybettik" falan dediler sonra bi de ahaha
Mesaj tarihi:
bugünkü 2. maçımda tam maçı alırken battle.net sağolsun dropladı oyundan. sonrasında sinirle birlikte üstüste 5 mağlubiyet.
yemin ediyorum başıma ağrı girdi.
alabileceğim bütün maçları verdim dikkatsizlik ve sinir yüzünden..
Mesaj tarihi:
12 tane probe maçın yarısı boyunca yattı. mineraller yerine dibini işaretlemişim..
deliricem ya alacağım maçları böyle salak şeylerden kaybediyorum.
Mesaj tarihi:
kulas ravinede adam banshee rush yaptı. adamın baseini bitirdim ama soktumun binasını kaldırdı ve oyunu aldı kalan 1 bansheesi ile.

çok pis sövdüm çıktım lanet olsun bunlara klavyeyi kırasım geldi bide oyun başında gl hf diyo. bi ırkın binası uçar mı lan ne biçim oyun bu ya ne diye oynuyorum harbi bilmiyom. silecem yakında zaten.

zerg diye bi ırk koymuşlar 2. dkda kapı yaptıktan sonra daha nah scout edersin dk 6-7ye kadar. kader kısmete göre oyun oynuyoruz yok böle bişey. overlord yollasan 1 marine kesiyo scout edemeden. bidaha blizzard oyunu ne alırım ne de aldırırım batarlar inşallah psfffs

özet: bir zergin göz yaşları.
Mesaj tarihi:
Sparkcaster said:

queen yap, 150 mineral ayrıca door buster diye bişey koymuşlar adı da baneling

hee sen oyun başı bi barakayı patlatmaya çalış bakayim, bane'nin tanesi 80 dmg vuruyor binaya. 10-15 küsür bane gerekiyo wall yıkmak için. 1 bane 75 min 25 gas istiyor, hesabını sen yap 150 min.e diktiğin şeyi yıkmak için gireceğim zarara bak.

akıllı adam zaten 2 barakla kuruyor wallı asker geçirceği zaman kaldırıyo barakayı sonra indiriyo tekrar tvz lerde.

queen niye yapacam durduk yere, adam banshee yerine marine spamlasa bi yerimde patlıcak o queenler. sen her oyun körlemesine turret basıyon mu min linene muta gelir belki diye, yooo tıklıyon bi tuşa atıosun scani spire görürsen basıyorsun.

her ihtimale önlemini alırsan adam geldiği gibi alır aşşaa 1023042035 mineralle başlanmıo oyuna. queen öyle kısa sürede çıkan bi ünite değil. banshee sürpriz olursa early gamede direk gg. e scout yapamadan nerden bilecem o bansheeyi? adam saklıo cc arkasına starport spamlıyor. zaten tüm maplerde ufacık patika var. oyundan zerg kalksa da en azından sinir olmasak.
Mesaj tarihi:
iyi hoş konuşuyorsun da mid e az zararla gelen zergte muta+banelingle oyun alıyor,muta içn yapılan thor u baneling haşat ediyor biolarla beraber,thor yerine viking desen mutanın x3i viking lazım,özetle terranın mutaya yapabilceği bi thor var mobile olmayan,en azından ben zerg e karşı harras + early gg oynuyorum direk terran olarak ,diğer türlü başedilmiyor çünkü.yani bırak da earlyde bi kapı kapama vs avantajı oluversin
  • Yeni Oluştur...