Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Gereksiz derecede pahalanmış heirloomlar bence. Gerçi hala champion's seallara göre fiyatları aynı da, çaktırmayın sdfsdf edit: seal of crusader ne ya lkfjdhasfl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 o rakamlar degisir cata cikinca, yeni heirloomlar gelicek filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 yeni heirloomlar guild levelingden gelcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 kafa ve cloak bide fiyatlar oynamaz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 michia yapıp geri veriyorlar karakterini yada michiiiiiiia gibi micha said: Benim aklıma çılgın bir fikir geldi . Büyük bir kumar oynamak gerekiyor.Sizede sunayım dedim. Örnek ; İstemediğim (şimdi); Sunucu: Dunemaul Karakter : micha İstenilen (sonra); Sunucu: Deathwing Karakter: micha Öncelikle Dunemaul'da transfer etmek istediğimiz karakteri siliyoruz.Evet evet siliyoruz.Gitti emekler. Sonra Blizzard çalışanlarına güzelce bir mail döşüyoruz.Account'ım hacklenmiştir bla bla şeklinde. İstemediğim (şimdi) sunucuda farklı bir account üzerinden bir arkadaşıma micha adında karakter açtırıyorum ve hemen level 15 civarına çekmesini sağlıyorum. Karakter ismi mevcut olduğu için başka isimde karakter yaratma durumu olacaktır.Bununla beraber verebilecekse karakterin Deathwing'de aynı isimde olmasını rica ediyoruz. Çılgınca ama sonuçta loglara bakıldıgında o karakterin mevcut oldugunu ve o karakterin geri verilme durumununda kesinle ve kesinlikle olacağı adamlarla yapılan anlaşmada yazılı. Biraz saçma oldu ama riske göze alırım denilen bir charda denenebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 kaç kişi biliyorum gm'e şikayet edip kendini (ben dahil) isim değiştirtenler beleşe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Agamalisvur bu muhabbetin unutulmazları arasında yerini alır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 yardadan aldıgım druidin adını değiştirttim khaldun'du adı bakındım biraz arap şeyhi varmıs khaldun gibi bi isimli dedim khaldun ırkçıymıs yeni ögrendim qq tamam değiştirdik raadol dediler dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2010 khaldun diye köpeğim vardı, ölünce depresyona girdim, ismi gördüğünde çılgın oluyorum, değiştirin pls ile değiştirilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulblades Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 bu dread pirate ring var heirloom yüzük. bundan iki tane takılabilinir mi acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 unique-equipped o, takamazsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Birini almak imkansızken 2. sini almayı planlamak da iyiymiş. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulblades Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 yok aldım birini zaten. işte eğer ikincisini de kullanabiliyorsak onuda almaya çalışacaktım ama kullanılmıyormuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Abi ben bi kere denedim onu almayı. Karakteri suyun hemen dibine koyup bütün buffları hazırladım, 1-2dk kala kalkıp tuvalete gittim. Geri geldim, oturdum koltuğa, vakit geldi, 5-10 defa salladım, sonra oturma şeklimi değiştiriyim diye bi kalkıp tekrar oturuyodum ki aşağıda adamın birinin aldığını yazdı. Bi daha da denemedim sdkjfsdfjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 85 de rondom heroic ve random bg den ne kadar jp/honor geliyor? bilgisi olan varmı? şuankinden fazla ise, elimdekiler ile item almayı düşünüyorumda o yüzden şeetdirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Level 80'de 5 man HC bossları 16 justice point veriyor. Level 80'de Raid bossları 23 justice point veriyor. Level 85'de 5 man HC bossları 75 justice point veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 e o biriktirme mevzusu saçmalık o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 İyiki cevap verdin. Yoksa 3 karakteri kasmaya başlayacaktım. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2010 level 85de itemler kaç point , belli oldu mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar