Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Path of Exile (Hack & Slash RPG)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
alt cizgi yok yaw mlsf

imamizer said:

en izbe saçma isimleri bile yazıyorum alındı diyor. delirdim ya. kaç milyon char açılmış şimdiye kadar. bu ne lan

ben YolantheCabau' yu zor aldim. ÜmitDavala , HakanSukur , GreyyGandalf fln dene... RobertoCarlos bile alınmıştı yani
Mesaj tarihi:
çok afedersiniz ama orospucocugu bile alınmış asdfsdfg

bu arada shadow açtım bezdim. witch resmen akiyor.

ismim vacinal. yürüyüş yapmayı ve müzik dinlemeyi severim. dileyen eklesin.
Mesaj tarihi:
imamizer said:

Aynen. Shadow beni de bezdirmişti bıraktım ve şimdi 2hand Mace Mara oynuyorum ground slam, leap, sweep falan akıyor oyun. Neydi shadowla whirling blades falan.
Mesaj tarihi:
souldarkorn said:

şu enduring cry mekaniğini biraz anlatırmısınız ? Birde hangi support gemler ile desteklemek lazım ?

Desteklemeye gerek yok linksiz bi sokete koy işte.
sürekli spamlicaksın cevrendeki mob sayisi ve leveline göre enduring charge veriyor
1 charge = %5 all resist %5 dmg reduction
ben sürekli 6 charge ile geziyorum maplerde %30 dmg reduct + %30 all resist mis gibi.
Mesaj tarihi:
Wyand said:

imamizer said:

Aynen. Shadow beni de bezdirmişti bıraktım ve şimdi 2hand Mace Mara oynuyorum ground slam, leap, sweep falan akıyor oyun. Neydi shadowla whirling blades falan.

sweep falan gereksiz.
go go slam all day
Mesaj tarihi:
imamizer said:

en izbe saçma isimleri bile yazıyorum alındı diyor. delirdim ya. kaç milyon char açılmış şimdiye kadar. bu ne lan

aynen clienti indirmiştim duruyordu keşke nickimi alsaymışım. bende l yerine büyük I kullanma gafletinde bulundum mecburen. chatte belli olmuyor en azından. :P
Mesaj tarihi:
beyler beslemeyin trollü oyuna yetememiş garibim gelmiş.
d3 ruhuyla poenin ruhun karşı karşıya gelse
d3 ruhuyla poenin ruhun karşı karşıya gelse
Vaal'a yemin olsun d3 ün ruhu poenin ruhunun önünde diz çöker tövbe ister
Mesaj tarihi:
La paranız yok heralde beleş oyun diye dalmışssınız. Saçma sapan bir skill sistemi var işte . Grafikleri desen oyunda sogutur adamı . D3'un bi ruhu var en azından act 3 farm yaparım daha zevk alırım sunu oynuycagıma .
Mesaj tarihi:
Hannibal44 said:

La paranız yok heralde beleş oyun diye dalmışssınız. Saçma sapan bir skill sistemi var işte . Grafikleri desen oyunda sogutur adamı . D3'un bi ruhu var en azından act 3 farm yaparım daha zevk alırım sunu oynuycagıma .

Grafikler harici haksızsın ve sana laflar hazırladım;ama diablo 3 ruhundan(!) korktum susuyorum.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...