Gizli Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 oyunun pvpsi nasıl arkadaşlar dengeli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 hangi pvp ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 hacknslashde denge beklemek doğru değil ama zevkli bence 2 kere yaptım şu ana kadar levellar dengeli değildi 18 ken 24 adamı aldım. pvp buildler olur belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 en izbe saçma isimleri bile yazıyorum alındı diyor. delirdim ya. kaç milyon char açılmış şimdiye kadar. bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Beyler GLORIOUS PLATE isimli beyaz-mavi-rare farketmez itemleri vendorlamayin 1 orb of chance veriyorum herbirine. Stream yapicam 40 tane topladigimda. help this bitchh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 imam _ kullan. chaos_witch_queelag gibi. Ormanlari_Koruyan_Oduncu gibi. oduncuyu alabilrsin hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 alt cizgi yok yaw mlsf imamizer said: en izbe saçma isimleri bile yazıyorum alındı diyor. delirdim ya. kaç milyon char açılmış şimdiye kadar. bu ne lan ben YolantheCabau' yu zor aldim. ÜmitDavala , HakanSukur , GreyyGandalf fln dene... RobertoCarlos bile alınmıştı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 çok afedersiniz ama orospucocugu bile alınmış asdfsdfg bu arada shadow açtım bezdim. witch resmen akiyor. ismim vacinal. yürüyüş yapmayı ve müzik dinlemeyi severim. dileyen eklesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 şu enduring cry mekaniğini biraz anlatırmısınız ? Birde hangi support gemler ile desteklemek lazım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 imamizer said: bu arada shadow açtım bezdim. witch resmen akiyor. Aynen. Shadow beni de bezdirmişti bıraktım ve şimdi 2hand Mace Mara oynuyorum ground slam, leap, sweep falan akıyor oyun. Neydi shadowla whirling blades falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 souldarkorn said: şu enduring cry mekaniğini biraz anlatırmısınız ? Birde hangi support gemler ile desteklemek lazım ? Desteklemeye gerek yok linksiz bi sokete koy işte. sürekli spamlicaksın cevrendeki mob sayisi ve leveline göre enduring charge veriyor 1 charge = %5 all resist %5 dmg reduction ben sürekli 6 charge ile geziyorum maplerde %30 dmg reduct + %30 all resist mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Wyand said: imamizer said: bu arada shadow açtım bezdim. witch resmen akiyor. Aynen. Shadow beni de bezdirmişti bıraktım ve şimdi 2hand Mace Mara oynuyorum ground slam, leap, sweep falan akıyor oyun. Neydi shadowla whirling blades falan. sweep falan gereksiz. go go slam all day Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 imamizer said: en izbe saçma isimleri bile yazıyorum alındı diyor. delirdim ya. kaç milyon char açılmış şimdiye kadar. bu ne lan aynen clienti indirmiştim duruyordu keşke nickimi alsaymışım. bende l yerine büyük I kullanma gafletinde bulundum mecburen. chatte belli olmuyor en azından. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 ben beğenmedim . Diablo 3 bundan daha iyi . Grafikler berbat bi kere kamera açısıda kötü . Daha oyunun başında sıktı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 beyler trollü beslemiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 toprağım malatyalımısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 oyun kötü kardeşim bu kadar basit . Skill tree'yi görür görmez oyunu kapadım zaten daha bi fenalık geldi içime.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 diablo 3 poe'nin önünde diz çöker tövbe ister lan. geçenlerde biri örneği verdi mevlevi barbarlar diye end of story. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 kafan basmamıştır tabi doğal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 beyler beslemeyin trollü oyuna yetememiş garibim gelmiş. d3 ruhuyla poenin ruhun karşı karşıya gelse d3 ruhuyla poenin ruhun karşı karşıya gelse Vaal'a yemin olsun d3 ün ruhu poenin ruhunun önünde diz çöker tövbe ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 La paranız yok heralde beleş oyun diye dalmışssınız. Saçma sapan bir skill sistemi var işte . Grafikleri desen oyunda sogutur adamı . D3'un bi ruhu var en azından act 3 farm yaparım daha zevk alırım sunu oynuycagıma . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Hannibal44 said: La paranız yok heralde beleş oyun diye dalmışssınız. Saçma sapan bir skill sistemi var işte . Grafikleri desen oyunda sogutur adamı . D3'un bi ruhu var en azından act 3 farm yaparım daha zevk alırım sunu oynuycagıma . Grafikler harici haksızsın ve sana laflar hazırladım;ama diablo 3 ruhundan(!) korktum susuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Diablo 3'e para verip oynamak şey gibi nasıl desem çirkin bi o.puya para verip ondan da zevk alamamak gibi. POE ama Kate Upton'nın sana yazması gibi bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Diablo 3 : bu oyuna d3 ten iyi demek bölümden ban sebebi olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar