Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 build ve item sistemi bu kadar iyi bir oyuna nasıl bukadar kötü bir party sistemi yapmışlar ben hala onu düşünüyorum. şu da dursun bu arada http://www.youtube.com/watch?v=KYUm0qM_R0g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Bende o kadar çökme olmadı şuana kadar ama serverlar boktan onuda sölüo adamlar zaten. Party sistem yok trade sistemi yok oyunda henüz yani ben olanı saymıorum. Tekrar baştan bişiler yapmaları lazım random insanların birbirleri ile oynamasını istiolararsa yoksa sadece arkadaşlarınla girmen lazım partiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 GodBlessStoya said: abi oynadıgım en kötü open beta clienti,loot sistemi berbat ötesi onun dışında oyun güzel asdas kaç yılından beri online oyun oynuyorsun? çok merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 GodBlessStoya said: şaka gibi ya %20 piety de hata verdi client. resmen şaka gibi. bilgisayarı kırıcam sdgfasdf abi pietyde bi sorun var sanırım dün bana 2 kere oldu cruelda pietyyi keserken crash yedim ki daha once hiç crash yemedim. ya pietyde bi sorun var ya da gruptaki herkesi crash edip lootu kendilerine almanın yolunu buldu herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Grupla oynarken bazı maplerde crash yiyebiliyorsun, aynısı act3 normalde başıma gelmişti tek devam edince düzeliyor. PID error falan verdi bende, forumlardaki çözümler bi işe yaramıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 added chaos dmg para ediyomu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 tek başınayken bile deli lag var 6 kişi oynarken herkes bütün efektleri sağa sola saçarken bide yere düşmüş 500 itemin ismi heryeri kaplamışken hiç zevk alamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 aslında spell efekleri kapatabilsek sorun olmucak,docksta az ölmedim efeklerden dolayı kastığı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 ah o efektler bi kapansa. saattımın oyunu ekran kartının fanını bozdu tar tar ses çıkrıyor artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Lvl 68 oldum act 3 mercilessdeyim. Daha çok farm yaptığım için pek bitiremedim merciless'i daha. Zaten en az 5-6 map düşmeden map farma geçmemek lazım bence, çünkü map farmlamaya başladıkça başka birşey yapmak istemiyorsunuz ve mapiniz biterse baya sorun oluyor yenisini bulmak. Build Build böyle bişi, ileriki lvllardaki plan sol üst int nodelarından sonraki health nodelarına ilerlemek + elemental ve physical dmg nodelarına vermek + itemlara göre ressist nodelarından puanları çekip başka health nodelara ilerlemek vs. Merciless de sadece bir kere öldüm o da aptal Vaal o kadar target arasından, ben lagda iken bana 2 kere 3lü lightningini attı. Şans olmayınca olmuyor bazı şeyler ^^ Durum baya rahat gibi, oyun harika (yaygın beta sorunları dışında). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 map olayı nedir anlatır mısın? düstü 1 tane bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 act3 de sol köşede lab. var oraya gidip açıyorsun mapi işte rare item gibi özellikleri var. mob %30 daha cok vursun %14 daha çok item çıksın gibi. bonuslar alıyor http://www.youtube.com/watch?v=2S0RY2kQ3GM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 5+ socketli "imperial bow" lazim beyaz. varsa pm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 bende 6soketli highborn ile thicket var. bunları upgrade etsem mi orblara kıyıp bilemedim. bi yandan şansımı deniyem diyorum bi yandan çok orb gider diyorum pehpehp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Flassh said: bende 6soketli highborn ile thicket var. bunları upgrade etsem mi orblara kıyıp bilemedim. bi yandan şansımı deniyem diyorum bi yandan çok orb gider diyorum pehpehp thicket baya iyi bow upg etmeye deger. ama 150 200 tane fusing yuzlerce augmentation, scouring falan harcaman gerekebilir tabi onu bilerek yap :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 yok o kadar zengin değilim ya. biri 1 chaos teklif etmişti ya ona yollarım. olmadı ileriye yatırım olarak saklarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 abi bana ver chaos a verceksen Flassh said: yok o kadar zengin değilim ya. biri 1 chaos teklif etmişti ya ona yollarım. olmadı ileriye yatırım olarak saklarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Mimaride sınır yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 3 Soketli 227-408 dmgli 2handed mace satilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 C/O = 26 Chaos Orb bu arada asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Bi ss alabilirmiyim mace için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 _catastrope_ said: Bi ss alabilirmiyim mace için? 221-332 fiziksel 6-76 light %121 inc phy dmg %8 ATt speed 1.03 aps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 BR linkli birbirine bide ekstra red var ki zaten alan fuse+chromatic basar 4L yapar bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 ok Attack speed i merak etmiştim zaten. Kolay gelsin satmakda ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 az önce partyde 4 ranger bir de ben vardım dıp dıps lightning efektlerinden bilgisayar kafayı yemek üzereydi, biri daha girdi partye inşallah ranger değildir diye baktım ki shadowmuş oh dedim. herif bi geldi elinde bow, bilin bakalım hangi skilli kullanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar