Holy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Ancak vakit bulup girebiliyorum da, 1 ekstra key geldi. Denemek isteyen varsa yollayabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 ben isterim valla. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Yolladım. Yalnız bir 10 dakika oynadım da, oyunun havası baya hoşuma gitti. Diablo MMO resmen, diablo 2 beklerken ilaç gibi gelir bu. Oynadıkça burdan da anlatırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 o zaman siradaki key bana gelsin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 saol holy ^^ eğer böle saadet zinciri gibiyse ve bana gelirse yollarım o halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 tamam bir sonraki geleni veririm :) 2 tane de taze ss koyıym buraya. http://i.imgur.com/s0OhT.jpg http://i.imgur.com/GHI6Q.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Act 1'in sonuna yaklaştım ve gayet memnunum şu anki halinden. İlk zorluk seviyesindeyim ve diablo ayarını tutturmuşlar zorluk olarak. Betada 2 Act açık sadece şuan, onları bitirdikçe zorluk seviyeleri artıyormuş. Marauder (Barbar) baya zevkli. Skill sistemi biraz değişik ama ben beğendim yeni halini. Yok mu burdan başka betada olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 ben biraz oynadım. fena diil ancak d3ü bekliyoruz. skill sistemi güzel ama seçenekler basit kaçıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 beta key var ise bende oynayabilirim oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 ben de duelist açtım dün indirip şöyle bir baktım. bugün baya oynicam sanırım. bana güzel geldi. diablo açığını kapattı içimde ki :) bir süre de böyle gider sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Oyun şimdiye kadar oynadığım en iyi diablo klonu en azından. Torchlight, Titan Quest falan geri kalıyor bu oyunun yanında. Skilllere getirmeye çalıştıkları yenilik çok güzel. Daha eklenecek çok şey var tabi. Eşyalar satılmıyor henüz, 1-2 hafta içinde açılacakmış. Open Beta'dan hemen önce Act 3 aktif edilecek. Max lvl 80 ve en önemlisi henüz world pvp açık değil. Pvp kontrollü olarak yapılıyor yazıyo ama ben henüz pvp görmedim lvl 12'ye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 multi takilabiliyormusun arkadaslarinla dancin felan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 key gönder cüce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2011 Seele said: multi takilabiliyormusun arkadaslarinla dancin felan?Evet bunu yapıyor insanlar party sistemi aktif. Ben daha lvl 12 olduğum için denemedim ama deneyeceğim bunu da. Hızlı davransaydın amcacığım, bir dahaki gelene bakarız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 key nerden bulabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2011 DIABLO, IS THAT YOU? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 bana da key geldi şimdi. isteyen öm atarsa şahaneli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 aldim Creus'tan.. tesekkur ettim =).. bana da ulasinca gonderirim burdan direkt isteyene.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 şimdiden sitiyorum o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 banada lazım varsa key gelip de kullanmayan, iyi olur. tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 allah belanı vermesin spyro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Joined: 10 Ağustos 2011 13:53 ve halen daha key gelmemiş. ne dota2, ne d3, ne o ne bu. Bu beta olayında şansım yok arkadaş. gelmiyor key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 dreagloth said: allah belanı vermesin spyro =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 invite edilene de 1hafta içinde key geliyor. burda işte bu şekilde saadet zinciri kurarız herkez oynar nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 banada lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar