Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Path of Exile (Hack & Slash RPG)

Gangren

Öne çıkan mesajlar

@Spidee : flicker strike gem i bul, bir de shadow walk. shadow walk a bas, flicker bas. instant olarak massive dmg vuracaksin boss`a. vurdugun anda uzaklas. olene kadar tekrar et, dmg yemeden kesersin.

@soul : oyunda trade sistemi var bildigin uzere. ben sana 10 chaos derim 1 tane musteri gelmez satamazsin. arz/talep kisaca. forumlarda trade bolumu var, orda arat.

@axe : bir suru chaos resist veren pasif node var. en guzeli flasklar 40% veriyor sanirsam. durumsal ihtiyaci karsilar. pasif skill tablosunu acar alttaki search e `chaos` yazarsan highlight eder ilgili nodelari.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

@Spidee : flicker strike gem i bul, bir de shadow walk. shadow walk a bas, flicker bas. instant olarak massive dmg vuracaksin boss`a. vurdugun anda uzaklas. olene kadar tekrar et, dmg yemeden kesersin.

DMG yemeden kesiyorum gene zaten, ama abilityleri dodgelamak falan gerekiyor işte =P

Onun dışında sağ click bırakıp arada mana potion falan içiyorum şu anda.

Gerçi gerçekten "oynamam" gereken anlardan daha çok keyif alıyorum. Onun için sorun yok =P
Sosyal ağlarda paylaş

hunter dediğin shadow mu?

ya benim witch hakkında;
-2 tane 30 dex node alayım diyorum çünkü cold penetration tarzı support gemler dex istiyo ne dersin
-cast speed leri alayım mı yoksa elemental damage-crite chance gibi şeyler daha mı iyi.bi tane support gem aldım faster cast 1. seviye %20 speed veriyor. ilerde de cast speed veren itemler düşüyomuş kararsız kaldım orda.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben şuna göre Shadow / Dagger kasıyorum bakalım.
http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/42623

Oyunun başına aldanmamak lazım bir de çok yavaş diye. Diablo 2 de kağnı modunda başlıyordu sonra motor takmış gibi koşturuyorduk. :D Bunda da öyle bir nevi. High level map farmlarına bakarsanız youtubeda görürsünüz, gayet aksiyonlu.
Sosyal ağlarda paylaş

totem buildleri hala imba ötesi.. fakat totem buildi biraz level ve şans (para) ister.

spell totem gem'i, üzerine spell, üzerine en az 1 ve/veya 2 support gerektirir. 2 totem için bunun 2 katı. 8 gem demek.

ayrıca gearda en az 3-4 linkli ilgili gem renklerine dair item olması gerek ki bağlayabilesin. ilk karakterde tavsiye etmem böyle bir build. olmaz değil olur, zorlar, süründürür.

2x totem'i nerflediler. artık 2x totem atarsan dmg vuramıyorsun. sadece trapler dmg vurabiliyor veya minionlar.

2x totem + summoner / support build çok fena akar.

@Wyand : hic baskasinin buildini yapmadim, kendim oturup hesapliyorum fakat bunu yapman icin oyun mekaniklerini ogrenmen gerek tabii. forumlara bakabilirsin buildler icin, yuzlerce ornek var. dikkat etmen gereken sey durumsal veya item dependant olmasin. yani condition`i sabit olmasin. `butun build life on hit e bagli` gibisinden. oyunda bir noktada melee vuramadigin bir boss a gelirsin, uzerler, solo ilerleyemezsin.
Sosyal ağlarda paylaş

gemlere level atlatmak konusunda sıkıntınız olmaz. level 60'da level 1 gem aldığında saçma sapan bir hızda atlıyor. kısaca söylemek gerekirse gem senin level aralığında olması gereken levelına çok hızlı bir şekilde zaten erişir. çünkü olması gerektiği level aralığında ihtiyacı olan exp ile senin moblardan aldığın exp belli.

gemler delevel edilebiliyor bu arada bilmeyenler için. vendor'a elinde gem + scourging vereceksin sana bir level aşağısını verir.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...