Bone Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 bi de AVA dene, önyargılarını kırar. iyi oyuncular var f2p olmasına karşın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 hay diablo 1 ine ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 ava ne yau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 AVA: http://forum.paticik.com/read.php?40,5565912,page=1 @dreagloth: ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Klasik "buralar eskiden dutluktu" söylenişinden gına geldi sadece. Bu arada strange. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Bu arada oyun iyi gibi. Var mı close beta paylaşacak delüganlı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 valla bilmiyorum boşuna alınıyorsun. diablo 1'deki gibi istediğimiz skilli seçmek hoşuma gitti, diablo 2'deki gibi bir karakter seçim ekranı da hoşuma gitti. ne yapıcaz? güzel bulduklarımızı söyleyemeyecek miyiz? o zaman şöyle olsun, path of exile berbat bir oyun, diablo 3 varken hangi salak poe oynar ki, diablo 3 her konuda mükemmel oyun, diablo 3 o bir dünya starı, diablo 3, ruck yeah! http://i.imgur.com/qGqfb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 benim bahsettiğim senin, her h&s konusunda d1, her rpg konusunda planescape, her fps konusunda quake, ve mesajlarını genelde okumadığım için vb. şeklinde mesajların. Aslında umrumda değilde, senin iyiliğin için diyorum, valla bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Bu arada, bu oyun d3 den iyi çıkabilir gibi bir izlenim de edinmedim değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 goruntu olarak oyun iyi gibi gorunsede oyle aman aman bir oyun degil su an icin, ne surukleyen bir hikayesi var nede mobların falan bir karakteri, aynı seyi amacsızca milyon kere kesiyon gibi geliyor,duzgun bir polish ve dizayn la potansiyeli yuksek bir oyun, oyun motoru falan duzgun, ben ara verdim zaten,zebq rica ettim benim beta accountu ona verdiydim 2-3 hafta once, beta tatmak isteyenlerin muracatlar ona :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Oyunu yapan elemanlar zaten diablo fanıymış fena. Belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakeren Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 canlı yayın kanalı = http://www.own3d.tv/Oyunhabercisi#/live/127910 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 d3 çıkana kadar oyalar umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 canlı yayın açık oldukça güzel maraduer karakterini denior arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 abi ne kadar dandik duruyo oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 okadarda değil abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 grafik olarak bi titan quest değil elbette, çok güzel görsel öğeleri vardı o oyunun. ancak bu oyunu korku/gerilim atmosferiyle sunmaya çalışmışlar, bu yüzden diablo 1 benzeri gibi geliyor bana hep. o da ürkütücü bir atmosfere sahipti. ancak bi yandan da clans oyununu hatırlatıyor bana. sevmemiştim o oyunu ben, umarım öyle bişi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 canlı yayında oldukça eğenceli yapmış eleman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakeren Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Path of Exile Kapalı Beta Key Dağıtıyoruz.Bilgi için ; http://www.oyunhabercisi.com/2011/10/04/path-of-exile-closed-beta-key-dagitiyoruz/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakeren Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Canlı Yayında Başladı = http://www.own3d.tv/Oyunhabercisi#/live/127910 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakeren Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Beta Key Dağıtım Sonuçları Açıklandı : http://www.oyunhabercisi.com/2011/10/05/path-of-exile-closed-beta-key-dagitim-sonuclari/ Kısa bir süre sonra yeniden bir düzenleme daha yapılacak ilgilenenler için duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Şu boktan siteyi heryerde spamlamaya and mı içtin birader? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Adam reklamcı elleşmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2011 nihayet geldi betası. bakalım nasılmış oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 bana da beta geldi, şimdi dl yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar