Bunneh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 armoru bypass etmesi sıkıntı herhalde lightning resist sağlayacak bişiy de yok ki elimde bakalım sonumuz hayrola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 şehirdeki vendor lightining resist veren ring satar 20 civarı veriyor, ondan iki tane al transmute ile mavi itema çevir. en kötü ihtimal 40%+ resistin olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xhi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 pay to win olmaması çok iyi. Beta key nerden bulabiliriz arkadaşlar? Ayrıca oynamaya vakti olmayan arkadaşlar hesabını verebilirse çok makbule geçer :) Elimde dota 2 key var takas'ta olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 https://www.pathofexile.com/login/redir/%2Fshop%2Fpurchase%2Fearly-access-pack beta key burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 nası ordan ya ? ordan normal üyelik veriyor açtım bir acc anca konfirmasyon maili geldi betayla alakalı bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Ben daha once acmisim agustos 2011 de account muhtemelen beta access geldi ama ben mail i sildim spam gibi gorerel simdi beta key alabilitmiyim yoksa yeni account mu aciyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 ben zaten daha öne kayıt olmuşum yea Joined: 12 Mart 2012 01:37 Last Visited: 26 Aralık 2012 17:50 Total Forum Posts: 0 (0 posts per day) Edit preferences - Change password - Change email Beta Member Size falan yollayabiliyorsam söyleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Masticore said: Ben daha once acmisim agustos 2011 de account muhtemelen beta access geldi ama ben mail i sildim spam gibi gorerel simdi beta key alabilitmiyim yoksa yeni account mu aciyim ? beta acsess geldiyse belki accountunla girdiğin zaman orda key gözükür bende gözüküodu kullandığın zaman çizgi çekti üstüne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Activate beta key now a tikladim varsa key'in gir kardes yoksa bas git diyor… onca zamandir bir key gelmezmi yaw tee 2011 kayit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 ocak open beta olacak biraz sabir edin olmadi 10 dolara key veriyor(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 oyun baya iyi durumda ocak 20 de OB basliyor, oncesinde 10 dolara destekleyip girebiliyosun. tavsiye ederim. bingildak approved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 tavsiye ediyorsanız hemen alıyorum arkadaşlar.B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 d2'i severek oynadıysan tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Chain gem nereden bulucaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 beta key nereden bulucaz peki B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 chain gem baya rare fakat merciless da satan oluyor genelde. daha oncesinde cok nadir dedigim gibi. sansina gelen olursa satan. key icin 10 dolares veriyorsunuz veya 21 gun bekliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xhi Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Bende key buldum sonunda :) oyun inmek üzere arkadaşlar, tavsiyelerinizi alabilirmiyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 streamlerden izliyorm güzel gözükmüyor bu oyun ya, oynayanlar fikirlerini söylesinler piliz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 abi daha ne fikri sayfalarca bingildak oyunun reklamını yaptı wotlarla daha söylenecek söz kalmadı o anlatılanlardan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 abi bıngıldak maaşlı eleman onun dediklerine bakıyorsanız ohoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 20 sini bekleyin deneyin, oyundan kisinin ne bekledigi onemli. ben begendigim taraflarini yazdim, o taraflar sana cazip gelmiyor veya senin oyunda aradigin seyler degilse oyun senin icin berbattir benim icin iyidir. bu kadar basit. benim şahsı izlenim şu yöndedir : d3 seven insanlar bir kere sevmiyor. d2 ambiyansını seven ve oyunda derinlik arayan insanlar seviyor. bir tl veya d3 değil yani. torchlight, d3 gibi oynayan adam merciless'da oynayamaz bu oyunu. birçok seviyede planlama gerekiyor karakter için. ilk zorluk seviyelerinde çok önemli değilken merciless'da oyunda ilerleymez hale geliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 abi mesajlara bakıyorum da hakkaten anlayamıyorum, kısaca bir özet gerçer misin oyunun + ları - leri nelerdir, tarz olarak tam hangi oyuna yakın falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 +'ları : f2p ve p2w yok. ambians olarak d2'i anımastıyor. karakter konusunda sana inanılmaz bir seçenek yelpazesi sunuyor. nereye çekersen gidiyor, çok enteresan buildler yaratabiliyosun. build, itemization, endgame vs. hiçbir h&s'de görmediğin bir derinliğe sahip. pvp mevcut. 4 zorluk seviyesi var. endgame sistemi h&s için unique. (maps) aynı mapleri farmlamıyorsun. -'leri : f2p. sadece 2 act mevcut yaklaşık 20 saat sürüyor. 20 ocakta 3. act geliyor. totalde 7 act çıkarıcaklar ama 2013 yılının sonuna kadar max. 5 tane çıkmış olur. karakterleri oturtmak zaman alıyor. sistemleri öğrenmesi zor. map sistemi aynı d2. bazı gemleri bulmak zor (skill) build konusunda hata yaparsan merciless'de patlıyorsun (son zorluk). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 bingildak said: Tabi kapattım 300 karakterlik yazı gitti ya :( Karakter planlayacak kişiler için: 1) Ability seçimi : http://en.pathofexilewiki.com/wiki/Skills Karakter 9 ability kullanabiliyor, hangi abilityleri kombine edeceksiniz. Abilitylerin altında support gemleri göreceksiniz. Hangi abilityinizi hangi gem ile support edeceksiniz. Ne kadar derine ineceğiniz çok önemli. Bir ability'i 4 supportla desteklemek çok mantıklı değil. Belki 1 ya da 2 ability için yapılabilir. Örnek vereyim: a) Phase Run - Supportlamama gerek yok. Utility, hızlı hareket etmek ve boss kesmek ayrıca zamandan zamana dmg inc. buff ı kullanacağım. b) Anger - Overall dmg inc. ve support için kullanacağım. Çok bir support harcayıp slot kıtlığı çekmeye gerek yok aura için. Passive ile desteklenebilir skill buildden. c) Single target dps abilitysi seçeceğim. 2h kullanıcam örnek olarak. Hmm, Heavy strike diyelim. Silah kısıtlaması yok. Şimdi ana abilitylerimden biri olacağı için iyi support etmem gerek. Bakıyorum, Added fire damage (Physical'a renk getirmeli) Faster Attacks ve Stun. Heavy zaten knockback özelliğine sahip, stun passive i ile knockback resist edilmemesi ve özelliğinin artmasını sağlıyorum. Faster ile misslersem mob kendine gelmeden knockbacklemeye devam edeceğimden emin oluyorum. Red, Red, Green. 3 linkle item gerek. d) AoE dps ability'sine ihtiyacım var. Seçenekler, cleave - lightining strike, Dominating blow, Sweep. Eğer sweep'e uygun bir silah kullanıcaksam sweep aldım. Bunu support etmemde çok önemli. Stun essential, çünkü bu da knockback bazlı bir ability. Ayrıca aoe yaparken mobların bana vurmasına engel olacak. Ayrıca aoe yaparken freeze yapmak istiyorum, added cold damage ve son olarak life leech. Daha abartılabilir. Red, red, green. 3 linkli item gerek. Örnek olarak mantık bu. Bunlara karar vereceksiniz ve bakacaksınız. Seçtiğiniz abilityler hangi statları kullanıyor. Mesela yukardaki build STR/DEX. Bunu STR/INT veya INT/DEX yapabilirdim. 2) Class seçimi : Her class her yöne çekilebiliyor. Fakat başlangıç nodeları sabit. Eğer ben STR / DEX karakter yaratacaksam. Witch başlarsam nodelar STR ve DEX vermediği için abilityleri level atlatamam ve hiç kullanamam. Hybridler : Duelist (str, dex), Marauder (int, str), Shadow (dex, int) Witch (int), Marauder (str), Ranger (dex). İleri ki levellarda tekrar söylüyorum her karakter her noktaya çekilebilir stat konusunda tamamen seçim meselesi. 3) Build oluşturulması : Web sayfasında skill generator modülleri var. Belirlediğiniz abilityleri destekleyecek, statları destekleyecek ve oyun tarzını destekleyecek denemeler yapın. Yalnız uzaktaki hedeflere dalıp early gamede saçmalamayın. STR abilityleri isteyip hiç str nodu'u almamak gibi. Veya hazır buildleri inceleyin kendinize göre optimize edin. 4) In-game : Gemleri bulmak biraz zahmetli. Vendordan alamıyorsunzu ya playerlardan ya da düşüreceksiniz. Ben bu konuda size elimden geldiğince yardımcı olurum. 5) Itemization : Yukarıda ability seçerken örnek verdim. Size gereken itemlara gözünüzü açık tutun. Yere düşen itemların yanında socket linkleri ve renkler görünüyor. Şehirde vendorlara bakın. Sizin istediğiniz linkler ve soketlerde itemlar varsa alın, sonra onları rare yaparsınız orb ile. Sorun değil. Support gemler çok daha rare ve pahalı, zamanla toplarsınız bende yardımcı olurum. Game changer bir ability seçerken supportlara dayanarak seçmeyin (ilk karakteriniz için en azından). Sanırım temel olarak bilinmesi gerekenler bunlar. ayrıca web sitesinde çoğu sistemler açıklanmış ordanda bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 bingildak approved :) cok guldum buna ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar