bingildak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 F2P olması iki yönden beri sıkıyordu : 1) p2w olması, garanti ettiler olmayacağını. hatta bunu hardcore bir seviyede yapıyorlar. bırak item satmayı. 2) yeterince para kazanamayıp oyunu yeterince hızlı geliştirememeleri. oyunu oynadıktan sonra böyle bir sorun olmayacağına inandım. şu oyunun tutmaması için hiçbir neden yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Pay2Win olmasın tabii ama en azından 9.50 $ gibi bi' rakam olaydı daha iyi olurdu. Adamlardaki ne inatmış beleş yapçaz diye :) Sat oyunu 9.50 dolara, steam mteam derken peynir ekmek gibi gene giderdi. En azından çoluk çocuktan bir nebze uzak dururduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 MMO olmadığı için öyle bir sıkıntın olmaz. Oyun instanced çalışıyor ve trade sistemi web entegrasyonlu olacak. Global chat'le hiçbir işin yok başkalarına bağımlı değilsin. Sana uygun bir clana gir, grup kur, oyna. Randomlarla yüzyüze geleceğin bir sistem yok. Ama katılıyorum şunu stream e sokucaklardı 10 dolardan peynir ekmek gibi gidecekti. bu arada oyunda ultra rare "wealth" packler varmış. demin sanırım birine denk geldim. 3 championdan 6 rare, 1 unique, 12 magical çıtkı. ekranda loot patlaması oldu resmen BÖDÖF diye hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Şu inventoryi genişletebiliyo muyuz, habire kasabaya dönmem gerekiyo inventorynin küçüklüğü yüzünden ve portal scroll çok az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 yok oyunun başlarında baya can sıkıyor itema ihtiyacın olduğundan. ilerde town portal sorun olmaktan çıkıyor çantanda her daim 10 tane oluyor. ayrıca çantanın bu kadar ufak olması intended. end-game maplerde sadece 6 gate açılıyor. 6 çanta loot çıkarabiliyorsun yani dışarı. veya 6 kere ölüp geri girebiliyorusun. RL money* ile bile inv. büyümeyecek. merciless'de mage moblara karşı 50 resistle oynarken bile dans etmek zorunda kalıyorsun ya. ağlatıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 oyun gayet sağlam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 ilk mapime girdim demin, motor ettiler resmen. bildiğin taktik falan yapmak gerekir one size fits all buildle olacak şey değil. baya baya challenging ama loot çok iyi. yalnız şunu anladım oyunda ilerledikçe. oyundaki derinlik gerçekten korkutucu seviyede. ortalama altı no brainer kitleye hitap etmeyebilir. diğer hack n slashlerden ciddi anlamda çok daha fazla kafa yormak gerekiyor. herşeyin 1001 boyutu mevcut. hepsini göz önünde bulundurman hesaplaman gerekiyor bir noktaya kadar. diablo 3 kitlesine çok ağır gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Keşke oyuna başlamadan şunları okusaymışım... http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/11707 salak gibi resolute technique alıp fire damage vururken burn yapmaya çalışıyorum, chance to ignite falan socketliyorum pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Act 1 bossu tecavüz etti, sonra yaktı cesedi, üstüne de işedi. lay lay lom tek çeke çeke gidiyordum, üzdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Act1 dediğin normal zorluk mu? Baya yavaş bi mob diil miydi o D1 butcher skinli falan? Witchle kitelaya kitelaya rahat kesmiştim ben onu, senin reyncırla hayli hayli kesmen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Yok, Mereveil mi ne, 2 phaseli. 3'lü frost bolt spamliyor, olduğun yerde nova patlatıyor falan. Bi de addlerin geldiği 2. phase varmış. Fire Witch'tim, yetemedim, hüzünlüyüm. Sonra bingildak geldi, intikamımı aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Haaa şu hatun. Yok be sirenden zor diildi o. Gerçi ben kendim kesmedim zombilerime kestirmiştim mehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 vur kaç yapacak bir buildin yoksa ve ice resist yoksa siren üzer. tek freeze proc a bakar asdadsad döner gibi kesiyor adamı. merciless'de brutus çok fena. tek hookla bitiriyor, hook çekerken gelişine suratına kusuyor gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Oyuna yeni başlayıp da town portal sıkıntısı çekenler için oyundan log out olup girdiğinizde şehirde başlıyorsunuz. Bir de zor boss ve encounterlara dalmadan önce TP açıp dalın, ölürseniz devam edersiniz. Instancelar 10 dk da resetliyor, ölürseniz daha geç bir vakitte dungeon ı yeniden temizlemek zorunda kalırsınız. Waypointte CTRL + mouse clickle resetleyebiliyorsunuz instance ı bu arada farmlamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Açtığımız portal ne kadar süre sonra yok oluyor ? Dün portal açıp şehir'de bir süre AFK takıldım, geldiğimde portal yok olmuştu :). - Instance'lar 10dk'da reset oluyor demişsin, muhtemelen o yüzden o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 10-15 dk olması gerek instance resetlendiğinde yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 ilk mapımı düşürdüm bugün. transmute bastım, +25% item quantity ve players inflicted with elemental curse geldi. YAŞADIK LAN dedim. sonra bir daha aug bastım, all monsters deal fire damage çıktı. yıkıldım resmen. vaal constructtan one shot yedim*. 11k armor var 70% red. fire dmg vurdukları için direk bypass. resisti fulledim, elemental curse olunca hiçbir işe yaramadı tabii 40'a mı ne düştü. motor ettiler :( 45% level progress kaybettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Map düşürmek dediğin nedir bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 merciless'da oyunu bitirdikten sonra act 2 moblar mapler düşmeye başlıyor. random özellikleri oluyor(rare veya magical değiştirebiliyorsun orblarla). merciless'da 3. bir act tabı açılıyor ve ordan "end-game" e gidiyorsun. map sistemi de şöyle: http://www.pathofexile.com/forum/view-thread/55194 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Dün yükledim oyunu level 24 templar yaptım. Başlarda melee biraz sıkıntılıydı da sonraları biraz daha açıldı elemental filan desteğiyle ve ek skillerin gelmesiyle. Yine de bilemedim acaba boktan karakter mi açtım ilk karakter olarak diye. Shadow, Duelist filan mı kassaydım acaba bilemedim ordaki nodelar daha cazibeli geldi daha mı hızlı keser mobları? Templar vs Shadow-Duelist kıyaslaması yapacak var mı oynayıp da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Templar gayet iyi bir melee. Melee'ler eğer çok karıştırmazsan şöyle ayrılıyor: 1) Templar : Shield / Armor / ES + High Elemental Resist 2) Duelist : Armor / Evasion 3) Marauder : Armor / High HP Biri diğerinden daha kötü değil, duruma göre üstünlük kazanıyorlar. Merciless'da özellikle 63+ maplerde marauder biraz daha öne geçiyor çünkü 1 shot yeme derdi var. Templar daha çok elemtal damage vurmaya yatkın, eğer çok farklı bir build yapmazsan. Duelist daha çok dual wield'e yatkın. Marauder 2h physical dmg'a yatkın. Benim şahsı görüşüm oyunda melee olarak en güçlü öğe şu an physical çünkü end-game'da çok fazla resisti var mobların elemente karşı. Shadow istersen rogue olur istersen mage. Çok güzel survivalı yüksek energy shield tank/mage oluyor shadowlardan. İstediğin yere çekersin. Yukarda bahsettiklerimde stereotypelar direk. Mesela ben duelistle 2h gittim, dual wield'e yatkın ama 2h'e gidemez diye bir koşul yok. Buildimi önceki sayfalarda postlamıştım bakabilirsin. Shadow rogue saçma sapan atk speed ve dps'e sahip oluyor. Fakat tabii survival baya düşüyor. Shadow mage witch kadar dps olmasa da daha yüksek survival sahibi olabiliyor. Melee oynamak istiyorsan tavsiyem : leap slam, sweep, ground slam, heavy strike temeline dayalıdır. Hepsi physical. Hepsi knockback yapıyor. Tabii bu skiller için ağır mace spec gitmekten yarar var. Templar için staff caster, shield caster, 2h elemental, 2h physical, 1h/shield physical, 1h/shield elemental her yere çekebilirsin. Hangisi oynayışına daha yatkınsa. build of the weekleri incelemeyi tavsiye ederim herkese. çok güzel buildler var. http://www.youtube.com/user/grindinggear?feature=watch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 sağolasın tavsiyeler için. templar açarken 1hand/shield + elemental ağırlıklı giderim diye düşünmüştüm, nodelar da gayet uygun ama oynaması pek keyif vermiyor sanki. başlarda (11-12 level civarı) baya ölüyordum da sonra life ve armor nodelarına abanınca sıkıntı olmadı hiç. fakat kullandığım tek skill lightning strike neredeyse şu anda (aura filan henüz hiç çıkmadı) arada flicker strike (dex'e abanmadığım için bu da belli bi leveldan sonra upgrade olmuyor zaten) basıyorum. tek düzeleşti dolayısıyla ama ilerde adam gibi skillerle kendine gelir heralde diye umuyorum. open betaya kadar başka şeyler deniyim bari bi de. bir de normal'den sonra düşen itemların kalitesi artıyor mu? act2'nin sonuna doğru bariz bir rare ağırlığı vardı ama başlarda az geldi sanki. son olarak o map nedir abi insan çok çok az uğraşır :). diablo2'nin mapinin texturelar dahil aynısı 13 sene olmuş ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Bu arada bişi sorucam Ranger'la Act1 in sonlarındaki Ship Graveyard'da teleport yapan gölgemsi yaratıklar ağlatıyolar beni. 1-2 tane gelirlerse pek bi sorun yok da genellikle 4 tane birden çıkıyor o zaman işte benim karakter tecavüze uğruyor. Herhangi bir öneriniz var mı o yaratıklar için yoksa sıkıntı bende mi asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 cursed marine'leri diyorsan lightning vuruyorlar resistini kontrol et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 benim netimde birkaç gündür path of exile'da sorun var. sorunun kaynağını bir türlü bulamıyorum. ping stabilken birden 200-300-1500 falan oluyor bir iki saniye bağlantı tamamen kopuyor sonra geri geliyor. sinyal seviyesinde sorun var sandım fakat diğer oyunlarda böyle bir sıkıntı yok. forumlara baktım sadece bende var. dün landan killing floor oynarken pingin birden yükselip sonra kopma seviyesine geldiğini fark ettim. sanıyorum wireless modem ile wireless alıcı arasında bir kopukluk oluyor. eğer çözebilirsem hem gem konusunda hem progress konusunda yardımcı olabilirim. oyunda ilk olarak odaklanmanız gereken şey istediğiniz gemleri toplamak. currency olarak geçen itemlar oyunun başından beri düşmeye başlıyor. bu itemların değeri level 1 de neyse level 80'dede o. yani level 10 ken düşen item değersizdir diye bir algı yok oyunda. bu itemlar istediğiniz gemler için sürekli trade edin, kullanmadığınız gemler için trade edin, düşen kullanmadığınız iyi rollu sarılar için trade edin. act 2 ve ileri ki zorluklarda itemların ilevel'i artıyor ama item mantığı aynı. iki yeni özellik geliyor gemlerden. item rarity found ve item quantity found. bunları skillere support olarak takıl çıkan loot oranı ve kalitesini arttırabiliyorsunuz. MF gibi fakat itemdan değil gemden bağlı olan skill ile killing blow ile geliyor. ben şahsen kullanmıyorum fakat AŞIRI fark ediyor. ne zaman MF si abartı biri ile map yapsam rare ve uniqueler resmen dökülüyor. @bunneh : mobların özelliklerini oku, deals lightining damage diyorsa ve lightining resistin yoksa tereyağı gibi eritir. bende 11k armor var, geçen gün 25% fire resist ile mob keserken 1 shot yedim fire dmg vuran mobdan. elemental damage vuranlar normal armoru direk bypass ediyor. ama evade edebiliyorsun yine de. trap kullanıyorsan bear traple birini iptal edebilirsin gibime geliyor. ranger pek oynamadım tbh. bilgim pek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar