Eralp Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 beyler dokunmasa da goldü!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Abi Hamit'in golüne bu kadar az mı tepki var? Bana mı çok efsane geldi gol yoksa.. Abi dünyanın atılmış en iyi golleri arasına giricek güzellikte gibime geliyor.. Bu nasıl bi vuruş abi o açıyla o hızda , gittiği yer filan topun amaaannn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Akıllı Tv izleyen bir nesiliz olağanüstü gelmedi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 olağanüstü de "hamit işte hehe" diyip geçtik, sonuçta hamit evet, atıyor adam VAN GAAL AKILLI OLSUN, HAMİT'İ 11'E ALSIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 milli takım kadrosunun %80'si kendi takımlarında ya yedek ya da en formsuz oyuncuları neredeyse. Ne bekliyosunuz ki böyle bir oyunculardan oluşan bir milli takımdan? Anca birileri işte ya efsane goller atacak, ya da ekstra performans gösterecek.. yani hala volkan şen, necip filan alınmıyor, sakat çok diye ömer erdoğan filan alınıyorsa oturup düşünmesi lazım federasyonun. Oğuz resmen beyinsiz modunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Burax said: BulletRide said: Portekiz-Kıbrıs rum kesimi maçı çok bomba karizmamız nasıl oynuyor? q7 numara mı giydi :Ohttp://www.facebook.com/video/video.php?v=123548801029073&ref=mf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 belçika-almanyamaçını izledim de, şu futbolla türkiye üzülür büyük ihtimal belçika maçında. belçika fena futbol oynamıyor, bizim takımsa formsuz oyunculardan kurulu. şu orta sahayı gördükten sonra trabzondan ceyhun, bursadan da volkan şen nasıl giremiyor şu kadroya anlam veremedim. muhtemelen hiddink izlememiş trabzon ve bursa maçlarını , iş oğuza aklınca da kazım kazımla dolmuş kadro. yazık günah yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Hamit'in golü baya iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 abi kazım kazım varken volkan şeni nasıl almazlar anlayamıyorum ya. Yazık valla. edit: mendieta nın efsanevi bi golü vardır, böyle gol best of ları yapıldı mıydı konulur, hamit direk aynısını attı yahu. http://www.youtube.com/watch?v=Yu51OQB_pxg&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Bu adamda ne koşardı ya, orman falan mı vardı ciğerlerinde hiç anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Eralp said: abi kazım kazım varken volkan şeni nasıl almazlar anlayamıyorum ya. Yazık valla. edit: mendieta nın efsanevi bi golü vardır, böyle gol best of ları yapıldı mıydı konulur, hamit direk aynısını attı yahu. http://www.youtube.com/watch?v=Yu51OQB_pxg&feature=related Direğin ordaki futbolcu topa doğru zıplıyo kaleye girmesin diye canına susamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 işin sırrı 6 numara giymekte demek ki. Mendieta 6 giydi attı Hamit 6 giydi attı. Arda 66 giyerken neler yapardı, şimdi 10 giyerken ne haldei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 BulletRide said: Akıllı Tv izleyen bir nesiliz olağanüstü gelmedi bana hamit için olağanüstü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Aslında düşününce olağanüstü evet, gelişine vuruyorsun ve top baya havadan geliyor. Gerçi Rıdvan golü Emre'ye yazdı korneri kullandığı için ama Hamit de fena değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Dartanian said: Eralp said: abi kazım kazım varken volkan şeni nasıl almazlar anlayamıyorum ya. Yazık valla. edit: mendieta nın efsanevi bi golü vardır, böyle gol best of ları yapıldı mıydı konulur, hamit direk aynısını attı yahu. http://www.youtube.com/watch?v=Yu51OQB_pxg&feature=related Direğin ordaki futbolcu topa doğru zıplıyo kaleye girmesin diye canına susamış. puyoldu galiba o. yani bişe olmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 hamitin golü daha güzel.bi kere kaleyi direk görmüyor çaprazdan vuruyor ve önüde boş değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 evet bence de daha iyi hamitin golü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 hamit koşup geriden de gelmiyor, sağa doğru kaçıp ayağını topa ayarlıyor manyak herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Masquerade said: 3-0 yeneriz. oynayanlar kazandı beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar