Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şok! Mehmet Öz'de Kanser Şüphesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nasıl yesinki, burda bizim analarımız onu kurutuyo ediyo yiyelim diye ama, burdan kaldırıp ucakla amerikaya gidene kadar düşük basıncta ucakta onun karbonu kacıyodur. gemiyle gidiyosa daha kötü oluyor. oksitleniyor isot.
Mesaj tarihi:
misafir said:

insanlara faydalı olmak için kendini bu kadar yıpratma doktor azıcık rahat ol, ölüm herkes için var ama erken gitmek koyar insana, acil şifalar dilerim.

haydaaa
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

kanseri geçtim, adamın kariyeri çöktü direkt. sağlıklı yaşam falan yalan yani.

fındıklar cevizler kar etmemiş :(

bu arada herkes kanser oluyor, korkuyorum, kesin bizim de başımıza gelir diye.
Mesaj tarihi:
Ula bu kanser hakikaten çok arttı,herkesin çevresinde bi kanser vakası nası şeydir bu...Allah acil şifalar versin.
Geçen muzaffer kuşanı dinledim adam sağlıklı beslenin yaşayın bunlar önemli ama en önemli stressiz rahat bir yaşamdır dedi.Stresin vücutta tetiklediği şeyler kanseri çok fazla çekiyo falan dedi.Bence haklıda,stresi uzaklaştırıcan abi
Mesaj tarihi:
said:
ilahi plan... dünyayı, sözüm ona yönetelerin, şişirdikleri bir imaj olarak tvlerde gösterildi. medyatik yapıldı.. sanki sağlığı o yaratmış gibi... şimdi ne oldu peki.. daha iyi mi oldu.. uyarıdır. yaradan şifa eylesin..
Misafir02 Eylül 2010 Perşembe 01:00
Mesaj tarihi:
Geçmiş olsun, üzüldüm gerçekten. Babam da kolon kanseriydi
Ben de kolonoskopi yaptırdım olacak en sinir bozucu tetkiklerden biri, ama geç teşhiste olanları gördükten sonra 2-3 sene de bir girsin o hortum, NP.
  • Yeni Oluştur...