aquila Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 http://www.haberturk.com/yasam/haber/548098-sok-mehmet-ozde-kanser-suphesi mehmet reis bile kanser olduysa bizim kurtulma şansımız yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 terzi kendi söküğünü dikemez hacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 sökmemeyi bilen adamdı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 orda mcdonalds yiyeceğine, gelip burda adana rufa yese kanser olmazdı. bugun bütün dünya kabul eidyorki, isot kansere caredir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 isot sağlılklı bişeyse, en çok mehmet öz yiyodur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 fazla korumaci olmakta kanser yapar; arada cakican iki iskembe, sole bol acili kokorec kendine gelicen sifa niyetine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 kanseri geçtim, adamın kariyeri çöktü direkt. sağlıklı yaşam falan yalan yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 nasıl yesinki, burda bizim analarımız onu kurutuyo ediyo yiyelim diye ama, burdan kaldırıp ucakla amerikaya gidene kadar düşük basıncta ucakta onun karbonu kacıyodur. gemiyle gidiyosa daha kötü oluyor. oksitleniyor isot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 kanserin ağzını kırar, sonra kanseri nasıl yendimle devam eder, problem olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Ulan bu herif de kanser oluyosa hiç kasmayalım biz korunmaya falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 misafir said: insanlara faydalı olmak için kendini bu kadar yıpratma doktor azıcık rahat ol, ölüm herkes için var ama erken gitmek koyar insana, acil şifalar dilerim. haydaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 sakınan göze çomak girmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 "roket adam" said: kanseri geçtim, adamın kariyeri çöktü direkt. sağlıklı yaşam falan yalan yani. fındıklar cevizler kar etmemiş :( bu arada herkes kanser oluyor, korkuyorum, kesin bizim de başımıza gelir diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Ula bu kanser hakikaten çok arttı,herkesin çevresinde bi kanser vakası nası şeydir bu...Allah acil şifalar versin. Geçen muzaffer kuşanı dinledim adam sağlıklı beslenin yaşayın bunlar önemli ama en önemli stressiz rahat bir yaşamdır dedi.Stresin vücutta tetiklediği şeyler kanseri çok fazla çekiyo falan dedi.Bence haklıda,stresi uzaklaştırıcan abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 asıl bizim jenerasyon çok fena sıçışlarda bence (90'larda çocuk olanlar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 bana da öyle geliyor ya, bizim jenerasyon fena patlayacak. en boktan cep telefonları, tüplü monitörler falan, hep biz çocukken vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Benim 2dede de kanserden gitti.Şansım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 2012 de ölcez zaten heycan yapmayın boş yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 said: ilahi plan... dünyayı, sözüm ona yönetelerin, şişirdikleri bir imaj olarak tvlerde gösterildi. medyatik yapıldı.. sanki sağlığı o yaratmış gibi... şimdi ne oldu peki.. daha iyi mi oldu.. uyarıdır. yaradan şifa eylesin.. Misafir02 Eylül 2010 Perşembe 01:00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=eKHQuz91kuI hastasıyım mehmet öz'ün en sevdiğim videosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Bu adama bişey olursa Barış Manço öldüğü zamanki kadar üzülürüm. Çünkü çok ciciş bi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 adam düzenli olarak kolonoskopi oluyormuş. ben ancak kolon kanserinden ölürsem olurum hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Bu kadar kafaya takılmaz ki acaba hasta mı olcam sağlıklı yaşam bilmemne.Ölücez işte hepimiz ne kasıyosak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Geçmiş olsun, üzüldüm gerçekten. Babam da kolon kanseriydi Ben de kolonoskopi yaptırdım olacak en sinir bozucu tetkiklerden biri, ama geç teşhiste olanları gördükten sonra 2-3 sene de bir girsin o hortum, NP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 kolon kanseri de en fenalarından galiba bu arada He will talk about his cancer scare coming up on his show’s season premier, Sept. 7. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar