reyou Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 "Albert Einstein" said: Albert Einstein once said: “If the bee disappears from the surface of the earth, man would have no more than four years to live. No more bees, no more pollination … no more men!” He wasn’t an entomologist, but entomologists around today agree that the sudden and mysterious disappearance of bees from their hives poses serious problems! Bits and pieces of information about farmers’ concerns for bee disappearance (or colony collapse disorder) in 24 states around the U.S. have bubbled up to the surface, over the last year and a half, but hardly any large-scale media attention has been drawn to this potentially serious problem. Recently bees have gone missing from hives around Europe as well. The East Coast of the U.S. is reporting a 70% loss in commercial bee hive habitation, the West Coast 60%; these figures are staggering. An article in The Independent discusses a theory that cell phone radiation seriously interferes with bees’ ability to navigate through the air. Regardless of the cause, the implications of this phenomenon are enormous – and it is alarming how rapidly this is occurring. From a NYT article on 2/27/07: “…one study says that honeybees annually pollinate more than $14 billion worth of seeds and crops in US, mostly fruits, vegetables and nuts.” arilar oluyomus cep telefonlari yuzunden, yakinda sakata gelebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 şimdi gözümde canlandılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 ben balsız yaşarım hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Bu yaz arıların azlığını hissettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 olm eskiden fln surekli kavuna karpuza konarlardi, simdi 1 tanesinden eser yok, cidden arilar gozumce canlandilar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 gayet de var arı ya bişi olmaz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 2012 ye 2 kala mayalar haklı beyler ari, maya, anladın sen onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 dünyaya bişi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Her sene gelirler tatlıları beraber yerdik kahvaltıda.Bu sene ne arı geldi ne bişey. Bi de asmamız vardı ona geliyolarmış galiba ona da gelmediler. Eşek arıları gördüm ama çok fazla miktarda kuş gibi hemde çok büyüklerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 esek arilari bal arilarinin 1 numarali dusmani, bu pek iyiye alamet degil, ben ari beslemeye basliyom direk. koca yaz toplasan 5 tane ari gormemisimdir lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Arı besliceğine eşek arısı gördüğünde öldür dikkat et sokmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 üstünde allah yazan arı koyunda tam olsun topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 http://img03.blogcu.com/images/t/u/g/tugbalp/esek_arisi_1243362332.jpg ehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Lan geçen piknik yapalım tedik arılar istila etti sofrayı o vakte kadar bende arılar yok oluyor sanıyordum. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 beyler sakin arılar toplanıp Bloodless'ın sofrayı basmışlar. Yanlış alarm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 arı yüzünden ölürsek epic fail olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Arıların gizli planı bu aslında. Şimdi saklanıp insanlığın ölmesini beklicekler sonra geri gelip böcek ilaçlarının olmadığı mükemmel bir arı medeniyeti kuracaklar. Sonra bal arıları daha üstün sayılarını kullanıp eşek arılarının soyunu kurutucak ve geriye kalan bütün arılar eşit olarak mutlu bir şekilde bal medeniyetlerini geliştirip dünyanın yeni hakimi olarak yaşyacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 olsa ne iyi olur, kurtulmuş oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 progamer said: Arıların gizli planı bu aslında. Şimdi saklanıp insanlığın ölmesini beklicekler sonra geri gelip böcek ilaçlarının olmadığı mükemmel bir arı medeniyeti kuracaklar. Sonra bal arıları daha üstün sayılarını kullanıp eşek arılarının soyunu kurutucak ve geriye kalan bütün arılar eşit olarak mutlu bir şekilde bal medeniyetlerini geliştirip dünyanın yeni hakimi olarak yaşyacaklar. gominist misin arkadasım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 olitere said: ben balsız yaşarım hacı asudybghasy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 olitere said: ben balsız yaşarım hacı yeterince ballıyım dıosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?8,1927102,page=1 kaybolmayan arılar istiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 çinde armut kasan bi yer vardı geçen discoveryde gördüm (belgesel izliyorum hep, selam enteller) bu adamlar 20 sene önce tarım ilaçları yüzünde bi tane arı bırakmamış. armut ağaçlarını kendileri polenliyo tek tek bütün çiçekleri. orda anladım ki star wars gerçek olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 yalan haber. 40 yılın bal üretim rekoru kırılmış lan bu sene! hani yoktu bu arılar?! http://www.haber50.com/305468_Ardahan-da-Bal-Rekoru.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2010 doğada yok bizene 2 metre kale alanda yapılan ballardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar