Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nehire köpek atan kadın

dasaaa

Öne çıkan mesajlar

ha pardon, hakaret etmek serbestmiş.

her türlü kötü hareketi "insan hayatı ama" diye hoşgören gerizekalılara uyuzum ben de, bir de hakedene ağır ceza verilmesiyle naziliği aynı şey zanneden, nerede aşırı bir yaptırım görse hemen demogojiyle nazi almanyasına bağlayan ama aradaki farkı anlayamayacak kadar bilinçsiz gerizekalılara.

Konuya dönersek, eğitimle öğretimle her şeyi çözemezsiniz. Akli dengesi yerinde, belli başlı bir temel gelişimi almış (en azından internete video yükleyebilecek kadar imkanı olan insanların bu temeli alması %99.9999) herkes bu yapılanın kötülüğünü, saçmalığını daha ötesi yanlışlığını bilir hani bu yaşa gelmiş insana "bak, yavru hayvan öldürmek kötü bişidir" diye eğitim mi vereceksiniz? Kendi düşünemiyor mu bunu? Eğitimle olacak iş değil bu.
Sosyal ağlarda paylaş

4chanda sunu buldum.

Yok bu, yok çöpe kedi atan kadın, yok bizim Pati Petteki canica öldürülen kediler, kan beynime sıçrıyor. Hayatımda 2 kere adam dövdüm, 1 i yavru kedilerimden birini ezdikleri için, öbüürde kış vakti bir kedimi zehirledikleri içindi bunları gördükçe katil olasım geliyor.

bu arada an itibarile /b/ de buldular galiba. ismide Antonia Miksic, facebookta grupvs de kurulmuş.

Sosyal ağlarda paylaş

hasta? işine gelmeyen herkesi hasta ilan edelim o zaman? seri katiller de hasta, hapis yatmasınlar, normal katiller de, maç kavgasında adam bıçaklayıp öldüren adamın da öfke sorunu var hasta o da. hırsız dediğinin hepsi kleptomanyak o zaman. Dolandırıcılık yapan da aslında şizofrendir. hapishaneleri komple kaldıralım gitsin.
Sosyal ağlarda paylaş

e tamam bu suçsa hapse atılsın ona itiraz eden kim?

niye konuyu başka yere çekiyorsun, biraz önce öldürelim diyordun?

hukuken varsa bir suçu, yargılanır artık tedavi mi görür hapis mi yatar ne bok yerse yer, direk ölsün demek nası bi mantık bir de nazi almanyası deyince geri zekalı diyorsun.

Böyle hayvansever rage i ile olaya giriyorsunuz sonra saçmalıyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada olay köpek, hayvanseverlik falan değil, başkalarının hayatını tehdit edebilecek seviyedekilerin toplumdan komple ayıklanması gerektiğini düşünüyorum ben. hani dolandırıcıyı hırsızı at hapse, ama suçu kanıtlanmış katili falan da öldür gitsin derim ben.

Mesela otoyollarda öyle makas ata ata giden denyolar var sıkça, çarpsa çarpacağı adama acırım bir tek, yoksa kendi duvara çarpıp ya da bariyerden yuvarlanıp ölüp gitse, oh iyi olmuş derim.

Hani insan yaşamı dediğiniz gibi ucuz bir şey değil, o yüzden haketmeyene verilmemeli.

Nazi almanyasıyla hastalarıyla yahudileriyle toplama kampıyla falan hiçbir alakası yok bunun.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mesela otoyollarda öyle makas ata ata giden denyolar var sıkça, çarpsa çarpacağı adama acırım bir tek, yoksa kendi duvara çarpıp ya da bariyerden yuvarlanıp ölüp gitse, oh iyi olmuş derim.

abi ben de bunu diyorum yalnız..

win win bi durum ama düşününce. hani hatalı bir yaklaşım değil bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Son cümlene kadar haklısın, ama ona sen karar veremezsin. Hak var hukuk var, eğer o adamın/kadının yaptığı eylem suçsa cezasını çeker. Bu kızı şimdi bulurlarsa eminim ki yasal işlem yaparlar, ama kafasına odunla vurup öldürmezler diye tahmin ediyorum.

Topluma zarar verenlerin direk ayıklanmasından yanasın?

neden nazi ideolojisiyle karşılaştırdığımı şu son sorumdan yola çıkarak düşün, ben sana nazisin demedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

her türlü kötü hareketi "insan hayatı ama" diye hoşgören gerizekalılara uyuzum ben de, bir de hakedene ağır ceza verilmesiyle naziliği aynı şey zanneden, nerede aşırı bir yaptırım görse hemen demogojiyle nazi almanyasına bağlayan ama aradaki farkı anlayamayacak kadar bilinçsiz gerizekalılara.

bu.
insan hayatına gerektiğinden fazla değer veriliyor.
ne yani.
insan diye herşeyi yapsın o zaman.
bu hastalık da değil ya bu ilgi çekme isteği herhalde. kameraya almak nedir?
gebersin gitsin zerre acımam.
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

Son cümlene kadar haklısın, ama ona sen karar veremezsin. Hak var hukuk var, eğer o adamın/kadının yaptığı eylem suçsa cezasını çeker. Bu kızı şimdi bulurlarsa eminim ki yasal işlem yaparlar, ama kafasına odunla vurup öldürmezler diye tahmin ediyorum.

Topluma zarar verenlerin direk ayıklanmasından yanasın?

neden nazi ideolojisiyle karşılaştırdığımı şu son sorumdan yola çıkarak düşün, ben sana nazisin demedim.

zarardan zarara fark var ama, "ekonomimizi bozdular" diye yahudileri yakmakla aynı şey değil bu.

ha bir de hak/hukukun yeterli ya da doğru olduğunu kim söylüyor ki?

Benim ölsün dememle ölmeyecek zaten o kadın, merak etmeyin yani, ama doğru çözüm bana göre benzer insanların ölmesi yönünde.

Hasta olan gider kendi başına öldürür hayvanını da insanını da. Bunu kameraya çekip dünyaya izletiyorsa hastalık değil ilgi amaçlı yaptığına bile kanıttır bu. Mahkemede bile var, adama bi şarjör kurşun sıkarsın, cinnet diye kurtarır az ceza alırsın, ama şarjörü değiştirip 1 kurşun fazla sıkarsan "adam arada şarjör değiştirdiğine göre bilinç var" diye cinnet falan işlemez hatta planlı cinayete kadar gider.
Sosyal ağlarda paylaş

Bella said:

Rewendor said:

bu.
insan hayatına gerektiğinden fazla değer veriliyor.
ne yani.
insan diye herşeyi yapsın o zaman.
bu hastalık da değil ya bu ilgi çekme isteği herhalde. kameraya almak nedir?
gebersin gitsin zerre acımam.

keşke seni de atsalarmış göle ufakken.
Sosyal ağlarda paylaş

bazılarının ortaya attıkları fikirlerde abartıya kaçtığı belli de, bunu yaparken neyi savunduklarını anlamak güç.

bir canlının hayatta kalma hakkını mı savunmaya çalışıyorsunuz, psikopat eğilimlerinizi ortaya çıkarmak için kendinizce haklı sebep mi arıyorsunuz belli değil.
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:

bazılarının ortaya attıkları fikirlerde abartıya kaçtığı belli de, bunu yaparken neyi savunduklarını anlamak güç.

bir canlının hayatta kalma hakkını mı savunmaya çalışıyorsunuz, psikopat eğilimlerinizi ortaya çıkarmak için kendinizce haklı sebep mi arıyorsunuz belli değil.

ben yanlış anlamışım pardon
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...