Bone Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 ya bırak, bir taş atmalık işi var aletin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 hmmm bak onu dusunmedim ben, 2 tane ayni anda olursa o zaman batabilir gemi... ama ayni anda olmasi cok oemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 hasanla mehmet sapanla taş atsın, alet onları vurmaya çalışırken ben de rpg çakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 bence gemiye yem atalım kuş sürüsü dalışa geçsin. alet onlarla ilgilenirken artık allah ne verdiyse geriye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 rpg hızı yetmez, cruise füzesi filan olsa belki. 20 tane rpg sallasalar gene hepsini vurur varamadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 o sirada sapanla tas atsak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 o kadar hızlı acı değiştiremiyor sanırım o aletler, asıl sorunu o su anda bildiğim kadarıyla. yanı aslında fakrlı yönlerden rpg yerse yetişemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 ummadığın taş baş yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 şuradaki savaşın bütünü (4:20'den sonra) muazzam aegis kruvazörlerinin kapasitesini göstermek açısından da, 9:40 ve ikinci videonun başında phalanx'ı gösteriyor işte güzel. :p rpg hızı 100m/s, menzili zaten 1km, onu atacak adam harap olur attıktan sonraki saniye, etrafını sarma kısmı zaten tam fantezi de gerçekte zorlayacak tek şey aynı anda gelebilecek sesten hızlı füzeler. ha gerçi onlar için de füze sistemini otomatiğe bağlayıp bırakıyorsun, aynı anda 128 hedefi takip edip indiriyor uçak veya füze ayırt etmeden. phalanx sadece "diğer önlemler şu veya bu şekilde işe yaramadı, elimizdeki son kartı oynayalım" olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 yanliz gemilerde tek phalanx olmaz en az iki unite vardir ya sancak-iskele tarafinda ya da burun-kic tarafinda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 yalnız o kadar çok "gemiyi nasıl batırırız" muhabbeti geçmiş ki, cia falan takibe almış olabilir çoktan. bir kaç gün rahat takılın beyler ne bilim süperlig falan konuşun sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 süperligi nasıl batırırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 somalililililililili yar somalililililili yar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Aket-Atum said: yalnız o kadar çok "gemiyi nasıl batırırız" muhabbeti geçmiş ki, cia falan takibe almış olabilir çoktan. bir kaç gün rahat takılın beyler ne bilim süperlig falan konuşun sadece kılıcımı çektim saldırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar