ohyeah Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Nerede satılır ortalama fiyatlar neelerdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Cata CE'nin içinden çıkıcak diye biliyorum. Ama nerde satılır bi bilgim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 dnr da yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Remzi`de vardı bir ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Eskiden D&R'dan almıştım, fiyatını hatırlamıyorum ama ucuz değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Selamlar geldm braz önce. DNR ve REMZI'de kesinlikle yok. Hiçbir şubesınde bulamadılar. Ümidi kestim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 İlk sorumuz şu TCG nedir? TCG şudur. Trading Card Game. Evet bu 2 aylık game card değildir. Oyundur. Saygılar :D dsafddsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 gamecard dsafsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 gerekli şeyler, oyun mühendisi, etc ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 @Masterhaplo 49 liraya gamecard ucuz değil ki. Dynun 40 liraya satıyo pati ahalisine, sticky'si bilem var. hani eğer bulur da alırsan tcg, hele bi de spectral tiger çıkarsa talibim bu arada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Spectral tiger dışında pet çıkıyor di mi sadece? Başka bir olayı var mı bu tcglerin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2010 http://www.wowtcgloot.com/ bu arada ahmet ahahah :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 oha tyrael's hilt 880$ keşke kullanmasaydım asfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 ohyeah said: Selamlar geldm braz önce. DNR ve REMZI'de kesinlikle yok. Hiçbir şubesınde bulamadılar. Ümidi kestim tiger filanmi kasican? turkiyeden alinmaz zaten, 2.5$ lik booster packi 15 liraya satmaya calsitiklarindan patladilar bende ilke seriden 2 deck + onyxia raid deck var vis kag the bloodletter filan cikmisti treasure chestten onyxianin dsafafds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 abi hiçbir yerde yok ya. bi adam buldum 30 liraya tanesini satıyor. ana bacı sövdüm almadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Amazonda booster deck box olarak satıyorlar. http://www.amazon.com/Upper-Deck-World-Warcraft-Portal/dp/B000PC9ZQS Eğer deck oluşturacaksan oynamak için ebay a bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Ben D&R'lerden alıp duruyordum bir ara olmadığına emin misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 D&R getirmiyor 1 yıldır talep olmadığı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 DNR 2008'in 11. ayında son kutusunu satmış. Artık gelmiyor hiçbir DNR'da bulamadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Masquerade said: Amazonda booster deck box olarak satıyorlar. http://www.amazon.com/Upper-Deck-World-Warcraft-Portal/dp/B000PC9ZQS Eğer deck oluşturacaksan oynamak için ebay a bakabilirsin. Amazondan aldıgımda shipping olayı nasıl işliyor? Ayrıca böle gümrükte falan takılma durumu yok deil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hugrad Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2010 Amazon kitap-cd-dvd hariç Türkiyeye hiç birşey göndermiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Peki bu TCG oynayan birileri varmı ? veya nasıl oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Selamlar, Pazar alanında başlığım var. Brükseldeyim şuan ve burda TCG satan dükkanlar mevcut. Hangi deckten kaçlı pack vs isteniyorsa ö.m. atın, fiyatını öğrenip yazayım gönderirim sorun değil. Bu arada spectral tiger sadece Burning crusade deckinden çıkıyor. Neydi tam ismi hatırlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Minnesota Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2010 elimde 1 kutu Blood of Gladiators paketini 10 TL Den veriyorum [email protected] dan ulasabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2010 vay dostum süpersin!!11 kutusu çok ucuza geliyor kanks çok saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar