Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Sıkıntıdan olsa gerek, böyle konular açıyorum. En çok China Mieville'in Scar'ını mini-dizi formatında görmek isterim. Türk edebiyatından dizi çekmek moda bu aralar. Biri de Melih Cevdet Anday'ın Raziye'sini çeksin istiyorum. Çok güzel olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Acaba Ne idi? Acıklı Bir Hikâye Aleko And Antiseptik Aşk Dalgası Aşk ve Ayak Parmakları Apandisit At Ayın Takdiri Ay Sonunda Baharın Tesiri Bahar ve Kelebekler Balkon Başını Vermeyen Şehit Bekarlık Sultanlıktır Beyaz Lale Birdenbire Binecek Şey Bir Hatıra Bir Hayır Bir Kayışın Tesiri Bir Temiz Havlu Uğruna Bir Vasiyetname Bit Bomba Büyücü Cesaret Çanakkale'den Sonra Çakmak Çirkinliğin Esrarı Dama Taşları Devletin Menfaait Uğruna Diyet Dünyanın Düzeni Düşünme Zamanı Eleğimsağma Elma Efruz Bey Falaka Ferman Fon Sadriştayn’ın Karısı Fon Sadriştayn’ın Oğlu Forsa Gizli Mâbed Gürültü Havyar Hafiften Bir Seda Horoz Hürriyet Bayrakları İffet İki Mebus İlk Cinayet İlk Düşen Ak İlk Namaz İnsanlık ve Köpek İrtica Haberi Kaç Yerinde Kaşağı Kerâmet Kıskançlık Kızıl Elma Neresi? Koleksiyon Korkunç Bir Ceza Kumrular Kurbağa Duası Kurumuş Ağaçlar Külah Kütük Lokanta Esrarı Makul Bir Dönüş Mehdi Mehmaemken Memlekete Mektup Mermer Tezgah Miras Muayene Muhteri Müjde Nakarat Namus Nasıl Kurtarmış? Nâdan Nezle Niçin Zengin Olmamış? Nişanlılar Nokta Öpücüğün İlkel Bİçimi Pamuk İpliği Pembe İncili Kaftan Perili Köşk Pireler Primo Türk Çocuğu Ruzname Rüşvet Rütbe Sivrisinek Şefkate İman Tarih Ezeli Bir Tekerrürdür Tavuklar Teke Tek Terakki Teselli Topuz Tos Tuhaf Bir Zulüm Tuğra Türbe Türkçe Reçete Uzun Ömer Üç Nasihat Velinimet Vire Yalnız Efe Yeni Bir Hediye Yemin Yuf Borusu Seni Bekliyor Yüksek Ökçeler Yüzakı Zeytin Ekmek Akşam Sefası baştan sona hepsi çekilsin dizi şeklinde. ömer seyfettin.abim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 kesinlikle starcraft ve half life'ın filmi olmalı. ama neydi o oyun filmleri yapan herif, ona verilmemeli bunlar ciddi ciddi işlenmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Ömer Seyfettin'den Akşam Sefası'nı ve Falaka'yı okudum sadece. Sevemedim kendisini bir türlü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Devil may cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 dota nın filmi çekilsin ama animasyon olsun uwe boll çekmesin ama ağızını burunun kırarım onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Final Fantasy 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 fm'in devamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Firefly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Xenocide said: kesinlikle starcraft ve half life'ın filmi olmalı. ama neydi o oyun filmleri yapan herif, ona verilmemeli bunlar ciddi ciddi işlenmeli. Uwe Boll bu herifin hollywood çevresinden banlanması görüldüğü takdirde de silahla avlanma izninin verilmiş olması gerekiyor bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 jurassic parkın devamı gelmeli artık bide dinazorlu güzel bir dizi istiyorum zombili güzel film diziler gelsin.24 weeksten sora 24 months gelcketi göya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 metal gear solid ve warcraft'ın filmi olsun istiyorum cidden. mgs zaten film gibi oyun, bi aralar soylentiler vardı oyuncular icin. snake icin viggo mortensen, psyco mantis icin marilyn manson falan :) hayali bile superdi. warcraft'ı da cok istiyorum cunku tam filmlik senaryo var ellerinde. bir de orta dunya asıgı oldugum icin cok sevdigim tur olacak. yıllarca oynadıgın oyundaki karakterler filmde cok heyecanlandırır beni. izlenme rekorları kırar herelde cekilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 assassin's creed dizisi çekilsin. lineage diye güzel bi miniseries yapmışlardı gerçi webden yayınlanan. kaliteliydi baya. god of war filmi çekilsin ama epic olsun. james cameron falan bi FPS filmi çekse diyorum içimden. böyle FPS sahneleri bol, aşmış 3D çekimler, güzel senaryo ve bol aksiyon. Avatar ı bile geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 assasins creed çekilsin dragon agei çeksinler bidee. ama taş bi morrigan lazım yoksa olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Ryuji Yamazaki nin hayatını anlatan bi film çekilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 ultima online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Blizz'in hikayeleri güzel. SC ve WC'ye çekilsin. HL'ye de çekilsin tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 warhammer 40k filmi çekilse böyle deli bol bütçeli, tadından yinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 otobiyografim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 dostoyevski - suç ve ceza. hala nasıl çekilmedi anlayamıyorum. kumarbaz da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 savaş ve barış çekildi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Elif şafak kitaplarının hepsi çekilmeli /sarcasm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 tolstoyun kitabı hangisiydi ya, hep birbirine karıştırıyorum sühely ve behzat uygur gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 sipeyskeyk said: ultima online brit bankı görmezsem olmaz ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Lord British'i de Richard Garriott oynar tamam işte. bence güzel gişe yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar