warimathras Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Herkese iyi geceler,Sahura Kalkanlara hayirli sahurlar. Bu yıl bir aksilik olmazsa Yengem ve Kardeşi Hacca gidicekler. Yengemden cep telefonu sipariş edicem fakat internette suudi arabistanda çin mallarının cok yaygın olduğunu ve elektronik eşyadan anlamayan insanların çok kolay kandırılabileceğini okudum. Bu yüzden yengemin kardeşi ile buluşabilecek ve elektronik eşya konusunda ona yardımcı olabilecek bir pati ariyorum eğer var ise lütfen öm yoluyla benimle irtibata geçsin
reyou Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2010 biri vardi sanki ama cikaramadim nickini.
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 konu dışına taşıyorum daha yardımcı olur diye düşünüyorum.
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Azmo bayağıdır yok ortada, zinada yakalayıp taşladılar mı naptılar
Hao Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2010 büyük mağazaları tercih etsinler ki medine daha iyi bi tercih olacaktır.
Turkceplease Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 arap karşıtlarının olduğu bi forumda arap aramak hatta buluşmak epic fail
JsH Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Ben 3 yıl önce bulundum Arabistan'da, bende telefon almayı düşünmüştüm ancak gerçekten çok yaygın orada çakma telefonlar o yüzden tırsıp almamıştım. Adam gözden çat diye çıkartıyor telefonu, sonra onu paketlemek istemişti:> Tabi bilemiyorum Nokia bayisi tarzı bir yer var mı, ben görmedim hiç. Belirtmek istedim. Saatler çok uygun fiyata oluyor, ihtiyacın varsa kesinlikle iste. Arkadaşım bir saat istemişti benden belirli bir bütçeyle, dkny ürünü bir saat aldım, saat o yıl dkny nin reklamlarda kullandığı saatti ve buraya göre fiyatı tam yarı yarıyaydı.
warimathras Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Turkceplease said: arap karşıtlarının olduğu bi forumda arap aramak hatta buluşmak epic fail algi sorunu var sanirim arabistanda yasayan pati diyorum illa arap olmasina gerek yok hatta illa Türk diye belirtmeme hic gerek yoktu sanirim zaten nick e bakacak olursak -18 o yüzden kkthxbye diyorum özetle.
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 forumda arap sevici varmis lan dsafasd
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Turkceplease said: arap karşıtlarının olduğu bi forumda arap aramak hatta buluşmak epic fail HAHAHA FAIL
Castiel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2010 Turkceplease said: arap karşıtlarının olduğu bi forumda arap aramak hatta buluşmak epic fail Ortada bir epic fail söz konusu işin o kısmına bende katılıyorum.
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2010 Azmodai vardı suudi de. Bayiden yada carrefour tarzı bir yerden alırsan sorun olmaz. Yalnız dokunmatik olmayan telefonlarda tuş takımında arapça harfler oluyor. Dokunmatik alacaksan sorun yok zati.
reyou Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Turkceplease said: arap karşıtlarının olduğu bi forumda arap aramak hatta buluşmak epic fail abi gormemisim afhsuaf, evet FAIL.
Öne çıkan mesajlar