Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Suudi Arabistanda Yaşayan Pati var mi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Herkese iyi geceler,Sahura Kalkanlara hayirli sahurlar.
Bu yıl bir aksilik olmazsa Yengem ve Kardeşi Hacca gidicekler. Yengemden cep telefonu sipariş edicem fakat internette suudi arabistanda çin mallarının cok yaygın olduğunu ve elektronik eşyadan anlamayan insanların çok kolay kandırılabileceğini okudum. Bu yüzden yengemin kardeşi ile buluşabilecek ve elektronik eşya konusunda ona yardımcı olabilecek bir pati ariyorum eğer var ise lütfen öm yoluyla benimle irtibata geçsin
Mesaj tarihi:
Ben 3 yıl önce bulundum Arabistan'da, bende telefon almayı düşünmüştüm ancak gerçekten çok yaygın orada çakma telefonlar o yüzden tırsıp almamıştım. Adam gözden çat diye çıkartıyor telefonu, sonra onu paketlemek istemişti:> Tabi bilemiyorum Nokia bayisi tarzı bir yer var mı, ben görmedim hiç.
Belirtmek istedim.
Saatler çok uygun fiyata oluyor, ihtiyacın varsa kesinlikle iste. Arkadaşım bir saat istemişti benden belirli bir bütçeyle, dkny ürünü bir saat aldım, saat o yıl dkny nin reklamlarda kullandığı saatti ve buraya göre fiyatı tam yarı yarıyaydı.
Mesaj tarihi:
Turkceplease said:

arap karşıtlarının olduğu bi forumda arap aramak hatta buluşmak epic fail

algi sorunu var sanirim arabistanda yasayan pati diyorum illa arap olmasina gerek yok hatta illa Türk diye belirtmeme hic gerek yoktu sanirim zaten nick e bakacak olursak -18 o yüzden kkthxbye diyorum özetle.
Mesaj tarihi:
Azmodai vardı suudi de.
Bayiden yada carrefour tarzı bir yerden alırsan sorun olmaz. Yalnız dokunmatik olmayan telefonlarda tuş takımında arapça harfler oluyor. Dokunmatik alacaksan sorun yok zati.
  • Yeni Oluştur...