Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SL; Karabükspor - Beşiktaş | 29 Ağu | 20:00

Llama

Öne çıkan mesajlar

Sonuçta ikinci yarı iyiydik, oyundan düşüp düşmemelerinin pek önemi yok aslında.Takım oynadımı , oynadı =) Guti'nin süper 2-3 pası vardı Bobo'nun Tabata'nın ayağına dolaşan olarda gol olsaydı ohoo hehe. Birde dikkatimi çeken eskiden biz 20 şut çekmiş oluyorduk kaleye ama bunların 6'sı tutuyordu maçtan ya mağlup ya 1 gol atmış biçimde ayrılıyorduk şimdi 10 şutun 6-7'si kaleyi buluyor bunlarında yarısı gol zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

GS'nin yediği golü görünce kalecinin önemini bir kez daha görmüş olduk

her ne kadar savunma alarm veriyorsa da kalemiz de bir o kadar güven veriyor, sanmıyorum bu sene rüştüye iş düşsün. hakandan da cenk'ten de acayip umutluyum.

guti q7 süperb zaten :) herkes diyor savunmada çok pozisyon veriyoz diye, Şuzster de farkında sanırım ancak maçlar böyle geçsin ben razıyım :)

defansın form tutmasıyla, sahaların düzelmesiyle ve sisteme alışılmasıyla daha az pozisyon vereceğimizi düşünüyorum yoksa uefada gruplarda yerler bizi :O
Sosyal ağlarda paylaş

bi bi bi trolll gördum sankkkiiii..!!!
-----
Ömer Güvenc'den haber geldi quaresma insan diilmiş..
Cenk ve Zapo savunmada cok iyilerdi..Ekrem artık form tutmaya baslarsa sag kanat bişeye benzicek(!) tabata cok isteklydi ama cok ayagna dolaştrdi topu cok gec kaldi bazi pozisyonlarda..Nobre bizi şaşırtmaya devam eder insh... İyi oynamuyorz fln filan diyorz da,feneri gs'yi izliyorm.. İyi oynuorz bee :D
Sosyal ağlarda paylaş

Kaleci sıkıntsından kastin kaleyi kapatcak biriyse ewet kaleci sıkıntısı yokk.. Ama yedek kalecnz Volkanin yaninda solda 0 bile olma konusunda sanssz oldugu için bence sıkntı war.. Volkan iyi kaleci lafm yok. ama volkan olmadgna sıkntı war..bizde rüştü yokken rüştüden iyi 2 tane daha war o bakımdan sıkntı yok ;) bu cenk we hakan 10 sene daha kaleyi güvenle korur..volkan 10 sene sora torun bakıo olcak..
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız buradaki fenerlilerin şu objektif görünme çabasına bayılıyorum. Ulan dur şimdi feneri bi üstün gösterelim ama arada objektif gibi durması için hangi takıma yalansak zihniyeti.

Abi Türkiye'nin en iyi kalecileri sizde. Neye göre kime göre? Neyi baz alıyorsun? Adam doğru demiş. FB ve GS de kaleci sorunu var şu anda. Adam orda ailene küfretmedi iki takımdaki sorunu söyledi. Apaçi gibi niye saldırıyorsun?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...