Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Sonuçta ikinci yarı iyiydik, oyundan düşüp düşmemelerinin pek önemi yok aslında.Takım oynadımı , oynadı =) Guti'nin süper 2-3 pası vardı Bobo'nun Tabata'nın ayağına dolaşan olarda gol olsaydı ohoo hehe. Birde dikkatimi çeken eskiden biz 20 şut çekmiş oluyorduk kaleye ama bunların 6'sı tutuyordu maçtan ya mağlup ya 1 gol atmış biçimde ayrılıyorduk şimdi 10 şutun 6-7'si kaleyi buluyor bunlarında yarısı gol zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 zorlandık zor maç oldu ama yendik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 besiktasım oleyy.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 cenki tebrik etmeden geçemicem 1 2 iken öyle güzle kurtardıki 2 2 olsa idi çok daha zorlardı bizi karabuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 GS'nin yediği golü görünce kalecinin önemini bir kez daha görmüş olduk her ne kadar savunma alarm veriyorsa da kalemiz de bir o kadar güven veriyor, sanmıyorum bu sene rüştüye iş düşsün. hakandan da cenk'ten de acayip umutluyum. guti q7 süperb zaten :) herkes diyor savunmada çok pozisyon veriyoz diye, Şuzster de farkında sanırım ancak maçlar böyle geçsin ben razıyım :) defansın form tutmasıyla, sahaların düzelmesiyle ve sisteme alışılmasıyla daha az pozisyon vereceğimizi düşünüyorum yoksa uefada gruplarda yerler bizi :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 hah onu demeyi unutmuşum. patates tarlası gibiydi saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 "skor aldatmasın" diye yazan spor yorumcularını bekliyorum yarın =P yorumcu olmak ilginç iş, böyle herkesin gördüğü şeyi yazana spor yorumcusu deniyo nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Quaresma'nin acayip iki acidan iki defa kaleye vurusu cok guzeldi, gol olmadi yazik oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 FB GS kaleci diye inliyor şu anda, biz kaleci içinde yüzüyoruz sdfgh. Hakanım da tam form tuttu, sakatlandı şimdi Cenk parladı. Adam nasıl şanssız ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 FB mi kaleci diye inliyor? Onur'dan sonra türkiye'nin en iyi kalecileri bizde. Rüyalarınızda neler görüyorsunuz siz böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 bi bi bi trolll gördum sankkkiiii..!!! ----- Ömer Güvenc'den haber geldi quaresma insan diilmiş.. Cenk ve Zapo savunmada cok iyilerdi..Ekrem artık form tutmaya baslarsa sag kanat bişeye benzicek(!) tabata cok isteklydi ama cok ayagna dolaştrdi topu cok gec kaldi bazi pozisyonlarda..Nobre bizi şaşırtmaya devam eder insh... İyi oynamuyorz fln filan diyorz da,feneri gs'yi izliyorm.. İyi oynuorz bee :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 troll? gerçekten FB'de bile kaleci sıkıntısı var diyorsanız, sizin gözlüklerinizin numarası büyümüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Kaleci sıkıntsından kastin kaleyi kapatcak biriyse ewet kaleci sıkıntısı yokk.. Ama yedek kalecnz Volkanin yaninda solda 0 bile olma konusunda sanssz oldugu için bence sıkntı war.. Volkan iyi kaleci lafm yok. ama volkan olmadgna sıkntı war..bizde rüştü yokken rüştüden iyi 2 tane daha war o bakımdan sıkntı yok ;) bu cenk we hakan 10 sene daha kaleyi güvenle korur..volkan 10 sene sora torun bakıo olcak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Mert'i ne kadar izlediniz bilmiyorum ama geleceği gayet parlak, iyi bir kaleci Mert. Bilmeden atıp tutmayın, sonra Hakan'ınınıza olduğu gibi Cenk'inize de 8 atarlar, ağlarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 hahahahahahhahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 sidik yarıştıracam diye şuursuzca etrafa saldıran gencin dramı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Relax biraz atarcı gençlik. Volkan yok bir kaç haftadır, Mert de sakatlandı yazıyordu dün gazetede Bu hafta iyi kurtardınız, haftaya iyileşmezlerse görürürz ne oluyor ne bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 knox said: sidik yarıştıracam diye şuursuzca etrafa saldıran gencin dramılol ben sadece cevaplar veriyorum. biz iyiyiz siz kötü lalalalallalalalalalalkatagogoogogogogokatatogogogogoogo diye devam siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Napak inanak mı kanka? http://www.incicaps.com/images/orlylx-1282223006.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 yalnız buradaki fenerlilerin şu objektif görünme çabasına bayılıyorum. Ulan dur şimdi feneri bi üstün gösterelim ama arada objektif gibi durması için hangi takıma yalansak zihniyeti. Abi Türkiye'nin en iyi kalecileri sizde. Neye göre kime göre? Neyi baz alıyorsun? Adam doğru demiş. FB ve GS de kaleci sorunu var şu anda. Adam orda ailene küfretmedi iki takımdaki sorunu söyledi. Apaçi gibi niye saldırıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Holy haci takimin icler acisi sampiyonlar ligine kalamamissin uefadan elenmissin gelip konusuyosun bide ZAAAAAAAAAAA diyorum sana 3. lig defansinizla takilin siz 8 haftaya aykuta kapi gorunur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 ben de sorun yok dedim. saldırma yoktu ilk mesajımda fark ettiyseniz. gözleriniz kullanın okumak için lütfen. hayır hata bende zaten, bırakıym sevinsin çocuklar. pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 masturbasyon yaparken karın kasını yırtan kaleciler var abi fenerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 O degil de Mert ne ara Turkiye'nin en iyi 2. veya 3. kalecisi oldu, hangi maclarda ne yapti etti onu hic anlamadim ben. FB'nin 3. kalecisi kimdir nedir? Bu durumu Rustu-Hakan-Cenk triosu ile karsilastirmak cidden komik yani baska bisi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Rüştü-Hakan-Cenk triosu yalnız kötü oldu, çünkü Hakan asıl kaleci, Rüştü tecrübe abidesi, Cenk deli formda. Kalecide rotasyon olmaz, birini seçip yoğunlaşmak lazım üzerine, sonra dönüşü olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar