paparnoz Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 evet bu mümkünmü chrome dan geçmişi sil dedim olmadı silmedi firefoxdan denedim olmadı ie den denedim yine olmadı her girdiğimde bir harf yazdığımda o hesapla login yaptığım aramalar çıkıyor başka hesapda yine aynı şey atıyorum paparnoz adlı hesabım var paparnozu aradım daha sonra ki aramalarımda p yazdığım zaman paparnoz çıkıyor direk bunu düzeltmenin bir çaresi yokmu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Chrome ayarlarındaki 3.tabda Tarama verilerini temizle filan var oradan olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 facebook arama geçmişini tutuyor sanırım senden bağımsız olarak. mesela ayşe diye yazıyosun ve arkadaşın olan 5 tane ayşe var. sürekli aynısını stalklamaya başladığında o ayşe sıralamada alttaysa diyelim, üste çıkıyor en başa kadar geliyor. senin dediğin form bilgisiyse bişeyle geçmişi sildiğinde gider. ama yok facebookun tuttuğu ise yapacak bir şey yok sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 O cache bilgisayarda değil de facebookta tutuluyo sanırsam. Bi' kişiye çok sık bakarsan o başlarda çıkmaya felan başlıyo onu diyosun di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 browserı acınca ctrl shift del yap hepsini sil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 evet facebook'un tuttuğu veriyi diyorum silme olasılığım yokmu yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Arama kutusuna gel, liste çıkınca listedeki elemanların üstüne gelip klavyeden delete tuşuna bas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 kız arkadaşın kızmaz bence o kadar... 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Kojiroh said: Arama kutusuna gel, liste çıkınca listedeki elemanların üstüne gelip klavyeden delete tuşuna bas işe yaramıyor denedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 evet abi demek ki sen bizim dediğimizi diyosun, yani browser geçmişi değil, facebook un daha bikaç harf girdikten sonra çıkardığı öneriler onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 biraz baska birilerini stalkla dussun asagılara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 facebook bende öyle bir veri tutmuyor?!? yada ben mi bilmiyorum?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 sen bilmiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 valla bende de öyle bir veri tutmuyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 SENİN FACEBOOKUNU FBI TAKİP EDİYO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 toggie said: biraz baska birilerini stalkla dussun asagılara. e o baskası yine yukarıda kalacak olay herhangi bir şahıs değil sinir oldum şimdi veri tutma olayına o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Facebook aradığımız kişileri kaydetmiyo diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 listendeki herkesi sil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 You can block someone from appearing in Suggestions by clicking the "X" button at the top right of their entry. This will close the person's entry and prevent them from appearing in this section again. Please note that the Suggestions section will not appear if you block all of the people Facebook suggests. You can, however, find this section by clicking the Friends drop-down menu and selecting "Find Friends." Once you have more matches, this section will reappear on your homepage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 bir şekilde kaydettiğini şöyle göstereyim. kimin profiline girersem en son en üstte çıkıyor. burdan ali gül'e girdim burdan ali gençel'e bu da son hali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Pickles said: Facebook aradığımız kişileri kaydetmiyo diye biliyorum facebook daha nelerinizi kaydediyo bi bilsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 arama geçmişi çok bok bişi hakkaten. eski sevgili falan ekliyse, bir zamanlar tabii sevgili profili f5lendiğinden sürekli, sürekli en üstte çıkıyo. lan ezgi yazıyorum, listemde 7 tane ezgi var, en üstte yeliz çıkıyo arkadaş. ne boktan iştir anlamadım. sağ tarafta, doğumgününün hemen altında bazen facebook arkadaş bulucu falan oluyo ya, sürekli o kızın resmi. lan yürü git allahını seversen, napmamız lazım kapatmamız mı lazım facebooku, küfür edicem şimdi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caddy Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 facebook aramadan kişiler silinmiyor ancak görmek istemediğiniz kişileri engelledikten sonra hesabınızdan çıkış yapın tekrar girin,arama geçmişinden silinmiş olacak.en azından harf yazdığınızda arama listenizde çıkmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 yaklaşık 2 senelik konuyu neden zıplattın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2012 "roket adam" said: arama geçmişi çok bok bişi hakkaten. eski sevgili falan ekliyse, bir zamanlar tabii sevgili profili f5lendiğinden sürekli, sürekli en üstte çıkıyo. lan ezgi yazıyorum, listemde 7 tane ezgi var, en üstte yeliz çıkıyo arkadaş. ne boktan iştir anlamadım. sağ tarafta, doğumgününün hemen altında bazen facebook arkadaş bulucu falan oluyo ya, sürekli o kızın resmi. lan yürü git allahını seversen, napmamız lazım kapatmamız mı lazım facebooku, küfür edicem şimdi ya. ahahahah, tam da yine böyle bir şeyden şikayet etmeye gelmiştim yine konuyu görünce, bu seferkinin adı farklı ama. of ulan of, insan hiç mi değişmez abi ya, hiç mi değişmez. iki arpa boyu yol gidememişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar