Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Süper film düşünmeden izleyin, inanılmaz olmuş. Konusunu okuyup caymayın, gerçekten çok iyi iş çıkarmışlar. Bu adamı çok severdim zaten, çok iyi oynamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 ya ben geçen cuma izledim de eve yeni geldiğimden anca yazıyorum sdfasd harika ötesi bir film, hani sinemadan az çok anlayan kimse şu filme kötü diyemez. Dar alanda kamera kullanımı bile herşeyden önce bu filmi günlerce övmeye yeter, Üstüne üstlük özellikle herkesin beklediği kol kesme sahmesinin olağanüstü bir şekilde verilişi, hani olay belli, sonu belli ama baştan sona öyle bir izliyorsunuz ki filmi, geçen sürenin farkında bile olmuyorsunuz. Hatta bazı sahnelerde Aron'un yaşadıklarını bizzat vücudunuzda bile hissedebiliyorsunuz. Danny Boyle yine çoşturmuş. Ha bence her yönüyle bir Social Network, King's Speech, Inception kadar iyi değil lakin 127 Hours'da Danny Boyle, resmen çizgisini bozmadan olağanüstü bir film çıkarmayı başarmış. Gidin görün, izleyin izletin Ayrıca James Franco'da kusursuz oynamış resmen, Oscar alırsa hiç şaşırmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Adam çok güzel oynamış ama bence oscarlık bir durum yok bence. Danny Boyle ne yapsa izlerim, sorgulamam. Film güzel katılıyorum. Dar alanda kamera kullanımını hiç detaylı düşünmemiştim ama şimdi hafızamı zorlayınca, film boyunca çok güzel kamera açıları var. Yaratıcı kamera açıları var desem daha doğru olur. Filmin kurgusu da adamın hayat felsefesini ve yaşam tarzını çok güzel yansıtıyor. Hele başında ki kısım çok hoş ama biraz da uzun geldi bana. Kol kesme sahnesi çok başarılıydı. Testere saçmalamasında bu tip olaylar hiç etkilemese de bu filmde bakamadığım anlar oldu. Sonuç olarak Danny Boyle uzun süre underrated bir yönetmendi artık yaptı mı yapıyor yönetmenlerden oldu diyebiliriz herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 valla ben oldum olası hayranım bu adama, 2003 yılımı neydi işte Trainspotting'i ilk defa izlemiştim. O zamanlardan beri, Adam hak ettiği değeri cidden son dönemlerinde görmeye başladı, Slumdog ile kazandığı Oscar'ın bunda değeri çok, Yoksa bir Sunshine çekmiş adamın o filminin izlenmemiş olması, ne bilim Beach'in hak ettiği değeri görmemiş olması falan Nasıl bilirsin adamı dersen 28 Days Later, Slumdog diyordu millet, Trainspotting efsanesini bile bilmiyordu kimse, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 benim için danny boyle = a life less ordinary :) kaderci danny boyle. herşeyi kaderle bağdaştırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 ve güneşle asdf her filmi güneş veya güneş ışığıyla bitiyor asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 çok güzel filmdi.müzikler ve james franconun oyunculugu baya iyiydi flashbackler franconun oyunculuguyla beraber muthiş olmus. kendiyle dialoglarıda baya iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 offtopic olacak ama bence slumdug da oscar alacak film hic degildi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 dağda mahsur kalan mal dağcı dedim ben de görünce ama herkes iyi süper yalarım demiş izleyeyim bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 ama yalan değil. öyle konusu ahduas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 filmçok sıkıcı.izlerken deliriyorsun, e hadi ama diye, ama bakıyorsun ki daha 1 saat var filmin bitmesine.abidik gubidik şeylerle vakiti geçiriyorlar. ben adamın yerinde olsam öyle bi durumda olayın akşamına kolum dikilmiş vaziyette hastanede olurdum. adam kurtulmak için fazla çabalamıyor, kolunu kesmeyi bile beceremiyor.her ne oluyorsa onca saat sonra çatır çatır kesiyor saçmasapan. neymiş bıçak körelmiş.gözlük var orda su matarası var, gözşüğün camıyla, mataranın plastiği ile jilet bile yaparsın onca saat sürte sürte.vur kola gitsin.127 saat beklemenin anlamı ne.bulundugun yer ıssız, kurtulma şansın yok.kendin bi şekilde kurtaracaksın işte, onda da en kısa yol kolu kesip atmak.çukura düştüğü an aha kol gitti dedik ve 127 saatin sonunda da keseceği belliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 abi düz mantıkla dediğin dogru kol ölmemişken nereye kesiosun allasen.son ana kadar beklersin bi umut çabalarsın.kol öldüğü zamanda kesiyo ztn.hani kim olsa kesemez o kolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 önce bi durup düşünürsün, burdan kurtulabilir miyim? kurtulma şansı yok o bölgede, ondan sonra canımı kurtarabilir miyim? kurtarabilirsin.o şansı var. sonra sorarsın kolu kurtarabilir miyim?erken keserse kurtarabilirim yoksa kolsuz yaşam. bağlarsın turnikeyi.kan kaybını önlersin.artık acıdan bayıla bayıla mı kesersin naparsın kesersin o kolu. yani ben keserim direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 valla tebrik edilir onu yapan.ama bende filmdeki gibi olurdum herahlde empati yapınca en mantıklısı o geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 ben ölürdüm orda direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 olayın belgeselinde zaten anlatılıyordu. Adam onca saat kolunu da kurtarmak istiyor. Kolunun kesilmesi olayını en son çözüm olarak tutuyor. Bakıyor olmuyor ve ölecek, son çare olarak bunu deniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 ben hiç çıkmazdım, kolum da bana kalırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2011 DarKRideR said: olayın belgeselinde zaten anlatılıyordu. Adam onca saat kolunu da kurtarmak istiyor. Kolunun kesilmesi olayını en son çözüm olarak tutuyor. Bakıyor olmuyor ve ölecek, son çare olarak bunu deniyor. ya zaten "ben olsam çoktan yapmıştım" falan gibi şeyler abes. nasıl bi psikoloji onu yaşamayan bilemez sonuçta. neymiş yeternce denemiyormuş kayayı oynatmayı falan. yok artık... bi de böle olacağını tahmin ettik falan nedir? gerçek hikaye gerçek. adamlar seni şaşırtmaya çalışmıyor, olayı aktarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 abi BEN OLSA CORT DİYE KESERDİM NE VARKIII diyen arkadaşlara önce kemiği kırmaları gerektiğini ve muhtemelen filmde olduğu gibi iki kemiği aynı anda kıramayacağınız için tek tek kırmanız gerektiği, ardından eti, kasları ve damarları kestikten sonra, dokunduğunuz anda beyninize ÇIIINKKKKKKKKKKK edecek sinirleri kesmeniz gerektiğini hatırlatırım. öyle atıp tutmaya benzemez, bırak kolumu kesmeyi kendi çişimi içerken rahatsız olurum nası keseceksin o kolu sen? en son çare, ölüyorum lan diye can havliyle belki kesersin ama, dğüştüğüm an keserdim kurtulurdum falan lütfen geçelim boş beleş artistliğe gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Yanlız sinir öyle kolay kesilir mi lan ayıkken harbiden? Acıdan bayılıp durursun her denemende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 valla ölüm korkusuna her bok yapılır ya valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 sabonis said: DarKRideR said: olayın belgeselinde zaten anlatılıyordu. Adam onca saat kolunu da kurtarmak istiyor. Kolunun kesilmesi olayını en son çözüm olarak tutuyor. Bakıyor olmuyor ve ölecek, son çare olarak bunu deniyor. ya zaten "ben olsam çoktan yapmıştım" falan gibi şeyler abes. nasıl bi psikoloji onu yaşamayan bilemez sonuçta. neymiş yeternce denemiyormuş kayayı oynatmayı falan. yok artık... bi de böle olacağını tahmin ettik falan nedir? gerçek hikaye gerçek. adamlar seni şaşırtmaya çalışmıyor, olayı aktarıyor. gerçek hikaye olduğu için film bayık zaten. mascio said: abi BEN OLSA CORT DİYE KESERDİM NE VARKIII diyen arkadaşlara önce kemiği kırmaları gerektiğini ve muhtemelen filmde olduğu gibi iki kemiği aynı anda kıramayacağınız için tek tek kırmanız gerektiği, ardından eti, kasları ve damarları kestikten sonra, dokunduğunuz anda beyninize ÇIIINKKKKKKKKKKK edecek sinirleri kesmeniz gerektiğini hatırlatırım. öyle atıp tutmaya benzemez, bırak kolumu kesmeyi kendi çişimi içerken rahatsız olurum nası keseceksin o kolu sen? en son çare, ölüyorum lan diye can havliyle belki kesersin ama, dğüştüğüm an keserdim kurtulurdum falan lütfen geçelim boş beleş artistliğe gerek yok keserim arkadaşım. sen rahat ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Abi o senin elinde olan bişey değil insanın acı eşiği var ve ayık bi durumda sinirleri kesmeye kalkman bayılmana neden olur acıdan dolayı kendi kendine yapamazsın bence ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 benim acı eşiğimi bilmeden "artisliğe gerek yok" demenin ne manası var o zaman? ulan sünnet olurken bile uyuşturtmadım ben, tahrayla kestiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2011 vay arkadaş herkes sayko herkes psikopatmış. Takıldığınız her yerde engel çıkaran bir uzvunuzu kesiyorsanız vajinusmus bi hatuna denk gelirseniz fena olur. Neyi kesiyorsunuz ya? Adam saatlerce bekliyor zaten kendide aslında durumunun bu kadar vahim olduğunu düşünmüyor ilk başta. "aha sıkıştım dur şu kolu kesiyimde devam ediyim gezime" demez zaten. Jay Leno'nun showunda da kendi de anlatıyor zaten adam. O psikolojiye gelmek çok zor olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar