Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Koşaner'den Tek Tip Askerlik İsteği

RamsesII

Öne çıkan mesajlar

said:
ayrıca eğitimli insan gücümüzden daha uzun süre ve daha etkin şekilde yararlanılmasına imkan yaratılması önem arz etmektedir

duy da inanma..

said:
Planlamaya göre acemi eğitimi 20 ile 30 gün arasında verilecek. Yemin töreninden sonra ikinci döneme geçilecek. Bu dönemin ise 45 gün sürmesi planlanıyor. Bu süre içinde askerler özellikle silah kullanma konusunda özel eğitimden geçirilecek.

yani 65gün askerlik.. kalanı geyik..
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi 3-5 şey var hayatta.
misal bunlardan birisi askerlik, heyecanla "askerliği ne yapçan!" diye soran hevesliler benim yerime askere gitmiş olsaydı paok türk ligi takımı olurdu..

önce bu askerlik bağımlısı, "git olm dabi.. çogüzel nan! çogfaydalı bak" adamlarını askere tekrar almak lazım.. sonra bi daha ve bi daha..

hem bu eğitimli askerlik heveslilerinin insan gücünden daha uzun süre ve daha etkin şekilde yararlanılmasına imkan yaratılması önem arz etmektedir bence..

3-5demişken diğerleri içerisinde, evlilik, çocuk ve okul soruları sayılabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Law said:

"Aynı bölük aynı kadro olsun yine giderim yine yaparım."

Kimse dememiş, şimdi tam oldu.

aahah kessen gitmem
özgürlük var işin ucunda,
ha çok mu kotuydu?
yooo gıdıp kafa dınledım ıste.

Olaya ıyı yonden bakmaca bu baska sey deıl yoksa,
Yoksa askerliğin savunulacak bı tarafı yok
Sosyal ağlarda paylaş

Bilmiyorum ya ben kararsızım çok gitgeller yaşıyorum, bölüğümdeki 100 adam gelse başları eğik ve dudaklarını bükmüş şekilde karşımda dursa, aralarından biri elini omzuma atıp law çavuşum hadi eski günlerin hatırına diyip sonra beni kucaklasa, herhalde hayır diyemem, hani kına gecelerinde ağlayan gelin gibi hem ağlarım hem giderim :).
Sosyal ağlarda paylaş

Asker açığı var diye paralı askerlik gelmiyorsa , kiralama usulü askerlik gelsin. Memlekette işsiz insan çok , tekrar tekrar askere gidebilecek bir çok insan var ^^

Madem çok eşitlik meraklısı bu askeriye, hükümet falan o zaman askerlik ve sivil hizmet arasında tercih yapma imkanı sunsunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

GEd said:

Asker açığı var diye paralı askerlik gelmiyorsa , kiralama usulü askerlik gelsin. Memlekette işsiz insan çok , tekrar tekrar askere gidebilecek bir çok insan var ^^

Madem çok eşitlik meraklısı bu askeriye, hükümet falan o zaman askerlik ve sivil hizmet arasında tercih yapma imkanı sunsunlar.

sorun şu böylesi daha ucuz oluyor
Sosyal ağlarda paylaş

GEd said:

askere gidip de dönmek istemeyen binlerce yokluk içinde yaşayan genç var.
Sosyal ağlarda paylaş

Önceki gün görevini Orgeneral Erdal Ceylanoğlu'na devreden Org. Koşaner, devir teslim töreninde yaptığı konuşmada, tek tip askerlik düzenlemesine bir an önce geçileceğini belirtilerek, "Vatan hizmetinin herkes için eşit şartlarda yapılması, ayrıca eğitimli insan gücümüzden daha uzun süre ve daha etkin şekilde yararlanılmasına imkan yaratılması önem arz etmektedir" demişti.

45 GÜN ÖZEL SİLAH EĞİTİMİ
Yeni uygulamayla eğitim sisteminde de bazı değişikliliklere gidilecek. Terörle mücadelenin yoğun olduğu bölgelerde görev yapan er ve erbaşların eğitimsiz olduğu eleştirilerini dikkate alan Türk Silahlı Kuvvetleri, tek tip askerlik düzenlemesinde askerlere özel bir silah eğitimi verecek. Acemilik döneminden sonra herkes 45 gün süren özel silah eğitimi alacak.

Swh
Sosyal ağlarda paylaş

"Vatan hizmetinin herkes için eşit şartlarda yapılması(beyler adam eşit dedi, doğru bişeyler söyliycek galiba), ayrıca eğitimli insan gücümüzden daha uzun süre ve daha etkin(lol) şekilde yararlanılmasına(ahahahahah) imkan yaratılması önem arz etmektedir(peki).
Hem böylece asker açığını(rofl) kapatarak bedelli askerliğin yolunu açabiliriz ve daha eşit insanlar(!) daha eşit şartlarda(?) vatan hizmeti yapabilir."

:P
Sosyal ağlarda paylaş

Bu ülkede zaten herkez adaletli, bir tek askerlik kaldı eşitliği bozan ona da el atın.

O zaman savaş, tatbikat ve eğitim dışında rütbeleri de kaldırın, orgenerale enseye şaplak atsın er, herkes eşit ya ?

Vergileri de eşitleyin, kimisi 15% kimisi 35% vergi vermesin ?

Daha çok yazarım da anlamsız zaten, kendi yalanlarına kendileri bile inanmıyorlar. Maksat elin eğitimli insanlarını, askerlik eğitimi dışında başka bir vasfı olmayan insanlara hizmet ettirmek, özel işlerine koşturmak, ego şişirmek.

Good Job heroes.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...